Trenbolone Enanthate

Trenbolone Enanthate träffade först marknaden som ett svar på det upphörda Parabolan (Trend-hex) och har varit en favorit bland många prestationsförbättrare sedan dess. Som ett Trenbolone-baserat hormon kommer Trenbolone Enanthate att ge samma kvalitetsegenskaper som dess mer populära kusin Trenbolone-Acetate.

Även om det finns några mindre skillnader mellan de två, är de mest anmärkningsvärda kring estern och hur det påverkar administration och total aktiv varaktighet. Precis som med den korta esterversionen kan Trenbolone Enanthate användas i valfri cykel; emellertid kommer de flesta att använda denna form under bulkingstider på grund av att man vanligtvis använder andra långa esterbassteroider; det håller helt enkelt saker och ting enkelt. Låt oss ta en titt på denna populära förening och avgöra om det är rätt för dig.

Trenbolone Enanthate vs. Trenbolone-Acetate

Liksom alla Trenbolone-former är Trenbolone Enanthate medlem av 19-norra klassen av anabola steroider och har en anabolisk värdering på 500 och en androgen klassificering på 500 också. Dess direkta natur genom vilken den fungerar, är inte annorlunda än med någon annan form med undantag för att estern skapar några anmärkningsvärda förändringar. En lång stererbaserad steroid Trenbolone Enanthate har en aktiv halveringstid på cirka 10,5 dagar. Ju mer populärt Trenbolon-acetat har en halveringstid på cirka 3 dagar och som ni ser är detta en enorm skillnad.

Vid estern som är fäst behöver Trenbolone Enanthate inte injiceras lika ofta som Acetatformen. Med Acetatformen utförs injektioner normalt på varannan dag med vissa förstärkare som når ofta administreringsnivåer varje dag. Detta är inte fallet med den långa esterbasen Enanthate-versionen helt enkelt på grund av den förlängda halveringstiden.

Mest Trenbolone Enanthate användare kommer att hitta injektioner två gånger i veckan för att vara allt de behöver med vissa som väljer att injicera endast en gång i veckan. Om det någonsin var en fördel att Trenbolone Enanthate överförde sin jämförbara Acetatform är den i injektionsfrekvens. Ingen gillar att vara en nålkudde och med Trenbolone Enanthate behöver du inte vara det.

 

En annan skillnad är i den totala milligramstyrkan. Trenbolone-Acetate är mer potent på milligram för milligram bas; emellertid kan man få samma mängd aktivt hormon genom att helt enkelt justera dosen.

 

15 citat från Arnold Schwarzenegger

 

  • trenbolone-acetate-2

 

Till exempel kommer 100 mg Trenbolone-Acetate att ge användaren 87 mg av det faktiska Trenbolone hormonet, medan 100 mg Trenbolone Enanthate kommer att ge användaren 72 mg av det faktiska Trenbolone hormonet. För att nå samma nivå av styrka med Trenbolone Enanthate kan man helt enkelt ta lite mer för att göra skillnaden som upptas av Enanthateesterns massa.

Genom detta sätt att tänka och använda lite enkel matematik kan vi enkelt säga att det inte finns någon skillnad i de två föreningarna; det som dyker upp på papper översätter emellertid inte alltid direkt till det verkliga livet.

Många prestandaförbättrare visar helt enkelt bättre framsteg med Acetate-formen även om doseringen matchas med Enanthate-versionen och oavsett vad papper kan säga kan du inte argumentera med det som är rätt framför ditt ansikte. För att börja den kortare estern träffar du snabbare men viktigare är det mycket lättare att upprätthålla stabila blodnivåer med en kortare ester när injektionsfrekvensen är upp till par.

I slutet

Slutspelet är enkelt; Trenbolone-Acetate är den mer överlägsna Trenbolone-formen men om Trenbolone Enanthate är vad du har tillgängligt räcker det; trots allt är Tren bättre än ingen Tren oavsett form. I alla fall kan samma allmänna resultat erhållas med endera formen. Du kan bli större och bli starkare ; Du kan nå nya nivåer av suverän konditionering med någon av formerna.

Om du hittills har läst igenom detta kanske du är under intrycket att vi antyder att Trenbolone Enanthate inte är en bra steroid och om det är vad du tänker måste du läsa detta igen. För alla intensiva ändamål är Tren helt enkelt Tren precis som testosteron är testosteron; emellertid verkar estern som är kopplad till Tren göra lite mer skillnad när det gäller Trenbolone och om du kan förstå det så kan du förstå hur du bäst kan komplettera för att tillgodose dina behov.

Trenbolone Enanthate

Trenbolone Enanthate

Referenser

  1. https://books.google.com.tr/books?id=afKLA-6wW0oC&pg=PT724&redir_esc=y#v=onepage&q&f=false
  2. https://books.google.com.tr/books?id=Ev1ZNj_Qg6IC&pg=PT120&redir_esc=y#v=onepage&q&f=false
  3. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/27246614/
  4. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/26855782/