Trenbolone

Det finns många anabola androgena steroider det finns ingen riktigt som Trenbolone. Annat än testosteron finns det inget anabola steroider så verkligt mångsidig och när det gäller direkt kraft och handling hittar du ingen annan steroid som packar en så effektiv stans. På många sätt bär Trenbolone-hormonet allt som en prestationsförbättrare någonsin kan begära; det är perfekt för att lägga till massa, perfekt för att öka styrkan och det finns ingen steroid som kan matcha den i termer av vad den kan göra för fysisk konditionering i visuell mening.

Naturligtvis är det inte utan dess fel och som ett kraftfullt hormon har det några potentiella negativa effekter. Medan biverkningar existerar, för den friska vuxna manen som kompletterar på ett ansvarsfullt sätt kan dessa negativa aspekter till stor del kontrolleras och du hittar ingen steroid som överträffar Trenbolones råkraft.

Ursprungligen utvecklades för att nötkreatur upp boskap som Trenbolone hormon hittades först i dess Finaplix (Fina) pelletsform; en enkel subkutan veterinärimplantatpellets som består av Trenbolone-hormonet. Medan dessa små pellets visade sig vara ovärderliga för boskapen, tycktes det snart vara bra för män som ville uppnå samma resultat. Naturligtvis skulle det inte ta lång tid innan en injicerbar form utvecklas, men idag köper många prestandaförbättrare fortfarande de gamla Finaplix-pelletsen och omvandlar dem till en injicerbar lösning för personligt bruk.

Sedan starten var fortfarande en favorit bland prestandaförbättrare i många kretsar och fram till idag har det inte funnits någon steroid som överträffar den. Även om testosteron är mycket kraftfullt i sig själv och långt mer tolerabelt i allmän mening, biverkningar bortsett från om det någonsin var en perfekt steroid det är och alltid har varitTrenbolone.

Direktfunktioner och drag av Trenbolone

Trenbolonehormonet tillhör 19-nor klass av anabola steroider som ger en anabola och androgena värdering av enorm kraft. Som ni kanske redan förstår matchas den anabola och androgena graderingen av alla steroider mot testosteron, som har en anabolisk klassificering av 100 och en androgen klassificering av 100 också.

Det är av testosteronhormonet i vilket alla andra steroider mäts och för Trenbolone har vi ett steroidhormon som är 500 gånger mer anabola samt 500 gånger mer androgena. Eftersom testosteron i sig själv är så kraftfullt bör detta enbart ge dig en mycket bra idé om hur kraftfull Trenbolone verkligen är.

 

15 citat från Arnold Schwarzenegger

 

 • trenbolone-acetate-2

 

Även om dessa siffror är fina gör de fortfarande inte beskrivningen rättvisa. Den mest uppenbara frågan är hur fungerar den och vad gör den? Trenbolone-hormonet har många egenskaper som främjar både anabola och androgena aktiviteter.

Du kommer att hitta många av dessa egenskaper som är mycket lik många andra anabola steroider; emellertid i fallet med Trenbolone är de helt enkelt mer uttalade med till och med några extra fördelar som saknas i andra steroida hormoner. Genom sin natur och direkta verkningsmetod ger Trenbolone-hormonet följande:

 • Trenbolone ökar kraftigt och dramatiskt kroppens naturliga produktion av det potenta anabola hormonet IGF-1 . Ett mycket viktigt peptidhormon som påverkar nästan varje cell i kroppen.
 • Trenbolone binder enormt till androgenreceptorerna, vilket främjar både tillväxt och direkt främjar fettförlust. Trenbolonehormonet är en av de mycket få anabola androgena steroider som kan påverka fettförlust på ett så direkt och positivt sätt.
 • I sin natur ökar Trenbolone-hormonet näringseffektiviteten kraftigt eller vad som ofta kallas ”fodereffektivitet.” Enkelt sagt betyder det att varje näringsämne du konsumerar blir mer värdefullt. Med varje näringsämne du äter får du en större fördel av dess närvaro; de kvaliteter och egenskaper som näringsämnet tillhandahåller förbättras helt enkelt.
 • Som de flesta alla anabola androgena steroider Trenbolone hormon främjar kraftigt kväveretention i musklerna, ökar antalet röda blodkroppar och reducerar och blockerar dramatiskt glukokortikoidsteroider; muskelförstörande och fettfrämjande hormoner. Medan många steroider ger dessa identiska egenskaper, gör Trenbolone det helt enkelt på ett mycket mer uttalat sätt.
 • Liksom med nästan alla anabola androgena steroider kan Trenbolone-hormonet främja cellreparation och regenerering, vilket påskyndar läkningsprocessen i kroppen. Som ni förstår är det läkningsprocessen som främjar framsteg; det är när vi läker att vi växer eller blir starkare. Medan de flesta alla anabola androgena steroider har denna egenskap gör Trenbolone-hormonet helt enkelt bättre än resten.

Nackdelen med Trenbolone

Liksom alla anabola steroider har Trenbolone möjliga negativa biverkningar och tyvärr, medan detta är ett kraftfullt och användbart hormon, kommer det inte att vara för alla som vill förbättra prestandan. Även om dessa biverkningar är möjliga är det viktigt att notera att de inte på något sätt är garanterade och sannolikheten för förekomst kan variera mycket från man till man.

Individuellt svar och känslighet kommer att spela en massiv roll och är kanske den viktigaste faktorn men det finns en faktor som inte kan ignoreras. Total dosering kommer att spela en mycket stor roll; ju mer Trenbolone du använder desto större blir belöningen; men ju mer Trenbolone du använder desto större är sannolikheten för biverkningar. Det är en avvägning och det är en mycket verklig men för de som kompletterar ansvarsfullt, inte blir giriga kommer de i de flesta fall att kunna komplettera utan problem.

Så låt oss komma rätt till det; vilka är de möjliga biverkningarna på grund av användning? Biverkningarna av Trenbolone kan variera kraftigt och påverka många områden och även om de flesta inte är garanterade varierar sannolikhetsnivån också med var och en; emellertid finns det en effekt som säkerställs. Biverkningarna inkluderar:

 • gynekomasti
 • Högt blodtryck
 • Håravfall
 • Acne
 • Sömnlöshet
 • Nattsvettningar
 • Snabb hjärtfrekvens
 • Ångest
 • Testosteronatrofi

Till skillnad från många anabola androgena steroider aromatiserar inte Trenbolone-hormonet och som ni förstår är det aromataseffekten som till stor del är ansvarig för Gynecomastia och till och med i hög grad högt blodtryck. Av denna anledning antar många att dessa biverkningar inte är av oro här och det är helt enkelt inte sant. Trenbolonehormonet har en progestinart och även om denna natur endast påverkar män som är mycket känsliga för gynekomasti kan det vara ett problem.

För dessa män helt enkelt komplettera med en aromatashämmare är i de flesta fall alla skydd de behöver. När det gäller blodtryck måste de som redan lider av blodtrycksproblem absolut inte röra vid detta steroidhormon. De som har ett hälsosamt blodtryck kommer fortfarande att behöva hålla ett öga på det, för om du är disponerad för ett tillstånd kan du stöta på problem. För majoriteten helt enkelt att leva en hälsosam livsstil som främjar ett hälsosamt blodtryck är det skydd du behöver.

När det gäller håravfall är denna biverkning mycket genetiskt baserad. Om du tappar det första håret från huvudet skulle du tappa det på något sätt; Trenbolone rusade helt enkelt processen upp. Män som inte är disponerade för håravfall kommer inte att ha problem. På många sätt kan samma sägas om akne; de som är benägna och känsliga kan hitta detta hormon för att orsaka dem till utbrott, men du kommer att hålla huden mycket ren och alltid köpa högkvalitativa förorenade produkter för att vara ditt absolut bästa alternativ.

Som en anabola androgen steroid undertrycker Trenbolone hormonet naturlig testosteronproduktion och det gör det i mycket stor utsträckning. Eftersom testosteron tillverkas i testiklarna och produktionen kommer att undertryckas genom Trenbolone, kommer testiklarna att försvinna; nej, de kommer inte att krympa sig och försvinna men de kommer att förlora en del av sin fullhet och detta är garanterat. När användningen av anabola steroider avbryts kommer kroppen att börja göra sitt eget testosteron igen och testiklarna kommer att återgå till sin normala storlek.

Eftersom Trenbolone-hormonet så mycket undertrycker naturligt testosteron är det mycket viktigt att du vidtar åtgärder under din användningsperiod. Testosteron är ett viktigt hormon för kroppen och du rekommenderas starkt att komplettera med någon form av exogent testosteron när Trenbolone används för att ge kroppen vad den behöver. Underlåtenhet att göra det kan leda till en mängd oönskade och oönskade symtom som kan påverka dig både mentalt och fysiskt.

Vad gäller resten av biverkningarna, sömnlöshet, nattsvett, snabb hjärtfrekvens och ångest, är dessa de vanligaste biverkningarna av trebolon och de kan vara mycket allvarliga. Även om total dosering kommer att spela något av en faktor är det individkänslighet som spelar den största rollen. Det finns inget sätt att förutsäga om du får dessa effekter till en nivå som är oacceptabel; i själva verket finns det inget sätt att förutsäga om du kommer att drabba dem alls.

Det är mycket tillrådligt att du börjar med en låg dos av hormonet om du aldrig har kompletterat förut för att bestämma hur din kropp reagerar och om du svarar på ett positivt sätt och upp till dosen men ändå får ett problem helt enkelt sänka dosen tillbaka till din original bekvämt tillstånd.

Dessutom, eftersom du hittar Trenbolone-hormonet kan komma i många former och även om Acetate-versionen är den mest kraftfulla och kontrollerbara är det också de bästa biverkningarna i termer. Om en liten esterform skulle uppstå om biverkningar som är utom bekvämlighet kommer du att kunna avbryta användningen och få dem att försvinna mycket snart. Om du väljer en större esterform måste du dock vänta ett tag för att se biverkningarna sprida sig och det är inte kul för någon.

Poängen

Sanningen är enkel; det finns ingen steroid som Trenbolone och även om det kan ha några potentiella negativa effekter kommer många män att komplettera utan problem alls. Du hittar ingen steroid för att packa en sådan stans på egen hand; i själva verket finns det mycket få kombinationer och staplar som kan vara lika kraftfulla som Trenbolone-hormonet på egen hand. För bulking och skärning av denna steroid har ingen likhet och när den kombineras med testosteron som den borde vara, om det inte av någon annan anledning än din hälsa är det ett hormon som inte kan slås säkert vilket gör Trenbolonethe den största anabola androgena steroiden genom tiderna.

Trenbolone (alla detaljer)

När det gäller kraftfulla anabola steroider är Trenbolone-hormonet kung; i själva verket den steroid som oftast kallas tåg är kanske den mest effektiva anabola steroiden genom tiderna. En verkligt mångsidig steroid i alla betydelser av ordet, Trenbolone är perfekt för alla cykler, och även om det är mest känt som en skärande steroid, kan det vara den saknade länken till många bulking och styrka planer. Även om det är kraftfullt är Trenbolone naturligtvis inte utan problem; faktiskt kan detta vara för vissa män en extremt hård steroid, men de flesta kommer att vara bra om de kompletterar ansvarsfullt.

En anabole steroid av veterinärkvalitet utvecklades för att nötkreatur av nötkreatur; enbart på denna grund bör det inte vara för svårt att se hur detta kan vara ett så fantastiskt bulkmedel. I vilket fall som helst, när den hormonella föreningen först kom på marknaden, skulle den vara i form av Finaplix-pellets; små subkutana implantatpellets, och sådana pellets finns fortfarande tillgängliga idag.

Vissa prestandaförbättrare köper faktiskt sina egna Finaplix pellets och omvandla den till injicerbar Trenbolone, Trenbolone Acetate specifikt. Detta för oss till en annan viktig anmärkning; det finns faktiskt tre vanliga former av Trenbolone; Trenbolone Acetate , Trenbolone Enanthate och Trenbolone Hexahydrobenzylkarbonat; den senare mest känd som Parabolan. I alla fall innehåller alla tre samma aktiva Trenbolone-hormon, och det är exakt vad vi är upptagen med idag.

Trenbolone 101:

Trenbolone är en kraftfull och vi menar verkligen kraftfull 19-nortestosteron (19 eller nor) anabole steroider som har en stark progestinart. En icke-aromatiserande steroid, har Trenbolone en anabole klassificering av 500 och en androgen klassificering på 500 också; det är fem gånger så kraftfullt än testosteron i båda kategorierna, och ännu viktigare, dess översättningsåtgärd matchar perfekt till sina betyg.

Oavsett vilken form du har i handen, som du minns ovanifrån finns det tre vanliga former, alla Trenbolone har samma primära egenskaper; i själva verket är detta en anabola steroider som bär nästan varje sista primära anabola steroida drag, men till nivåer av kraft de flesta andra steroider bara kan drömma om. Sammantaget finns det sju primära egenskaper som Trenbolone kommer att inneha, och genom att förstå dem kan vi lätt börja förstå fördelarna; de primära egenskaperna inkluderar:

Förbättrad proteinsyntes: protein är byggstenen i all muskelvävnad, och proteinsyntes avser den hastighet med vilken celler bygger proteiner. Med en förbättrad syntes nu kan vi bygga vävnad inte bara snabbare, utan vi kan bygga mer vävnad och lika viktigt bevara mer vävnad när vi är under stress.

 • Ökad kväveretention: all mager muskelvävnad i kroppen består av kväve; cirka 16%. För att en anabol atmosfär ska upprätthållas, måste vi behålla tillräckligt med kväve så kommer vi att hamna i ett kataboliskt tillstånd. Omvänt, om vi kan behålla mer kväve, och vi med säkerhet kan med Trenbolone, förbättras vår anabola atmosfär bara, och detta kommer till och med att göra proteinsyntesegenskapen ännu kraftigare.

 • Ökat antal röda blodkroppar: röda blodkroppar är ansvariga för att transportera syre till och genom blodet; när vi är i ett bristfälligt tillstånd är det när tillstånd som anemi uppstår. I alla fall, eftersom Trenbolone kan öka antalet röda blodkroppar, kommer detta att ge blodet en högre nivå av syresättning, och som ett resultat främja muskulär uthållighet och till och med vissa visuella konditioneringseffekter som vi kommer att se senare.
 • Ökad IGF-1-utgång: Insulinliknande tillväxtfaktor-1 (IGF-1) är ett kraftfullt proteinbaserat peptidhormon som alla människor producerar med enorm anabolisk kraft; i själva verket har det också en enorm kraft och vikt när det gäller vår kropps läkning och återhämtningsprocess. Detta är ett så viktigt hormon att det inte bara påverkar din muskelvävnad utan nästan alla celler i människokroppen.

 • Ökad näringseffektivitet: utan tvekan, när det gäller Trenbolone-hormonet är dess förmåga att öka näringseffektiviteten dess kraftfullaste och mest värdefulla egenskap. Som ni förstår är mat en av de mest anabola substanserna som vi lägger in i vår kropp; utan mat finns det ingen tillväxt och det finns säkert inget vävnadskonservering. Med närvaron av Trenbolone förbättras varje gram av varje sista näringsämne vi konsumerar; kort sagt ger vi en högre avkastning med varje gram.
 • Glukokortikoidreduktion: vanligtvis kallad stresshormoner, kortisol är den mest kända och primära fienden, medan förenklade, på många sätt glukokortikoidhormoner är motsatsen till anabola steroider eftersom de förstör muskelvävnad och främjar fettökning. Genom Trenbolone-tillskott kan vi undertrycka produktion och frisättning av dessa stresshormoner.
 • Direkt lipolys: genom sin natur kommer Trenbolone att förbättra metabolism, en egenskap som delas av de flesta alla steroider; emellertid kommer det också att främja direkt lipolys. Trenbolone är en av få steroider som faktiskt kan bränna fett direkt, och av steroiderna som bär denna egenskap på grund av hormonernas förmåga att binda fast till androgenreceptorn, ingen steroid gör det bättre än Trenbolone.

Trenbolone biverkningar:

Biverkningarna av Trenbolone omger i stor utsträckning dess progestin natur och helt enkelt dosering och genetisk predisposition samt individuell respons. Som en icke-aromatiserande steroid , vattenretention kommer inte att inträffa med denna steroid, och detta hjälper också med högt blodtryck; emellertid har stora doser av Trenbolone-hormonet visat sig vara lite ovänliga mot blodtrycksnivåerna. Dessutom kan håravfall också vara ett problem för dem som är disponerade för manliga mönster, och medan Finasteride kan erbjuda skydd är det inte ett problem för män som inte är disponerade.

Trots ingen aromatiserande aktivitet, har Trenbolone som sagt en stark progestinart, och detta kan göra gynekomasti till en stark möjlighet hos män som är känsliga eller som kompletterar med för mycket. I alla fall samma aromatashämmare som används för att bekämpa gynekomasti med aromatiserande steroider kommer att fungera med Trenbolone eftersom de kommer att skydda mot progesteron-baserad gynekomasti. Det bör noteras; Även om det är osannolikt med ansvarsfull användning, kan Trenbolone orsaka njurskador med höga doser eller extremt långvarig användning.

Naturligtvis, medan ovanstående biverkningar av Trenbolone till stor del faller inom ramen för möjliga, när det gäller garanterad finns det en garanterad effekt; testosteronsuppression. Trenbolonehormonet är extremt undertryckande för naturlig testosteronproduktion, och av denna anledning behövs exogent testosterontillskott för att förhindra ett lågt testosterontillstånd.

Sedan har vi de stora, och när det gäller biverkningarna av Trenbolone kommer det därför att många män inte kan komplettera med hormonet. Trenbolone har visat sig ha förmågan att orsaka ångest , sömnlöshet , nattsvett och snabb hjärtfrekvens; i själva verket, om det gör det kommer det att göra det på en nivå som du förmodligen inte kan föreställa dig.

Även om dessa effekter kan vara problematiska, är det värsta att de kan vara oförutsägbara. Absolut, löjliga doser kan mycket väl främja sådana effekter; emellertid kommer vissa män att falla byte även med ansvarsfulla doser, även med låga doser på grund av ett dåligt svar, och som ett resultat inte kommer att kunna komplettera med denna steroid. Återigen finns det inget sätt att förutsäga detta längre än vi kan förutsäga om du kommer att vara allergisk mot vissa livsmedel när du är född.

Fördelarna med Trenbolone:

När det gäller fördelarna med Trenbolone, genom att titta på de sju primära egenskaperna, bör de redan vara ganska lätt att se. Trots det kommer vi att gå lite mer i detalj så att du kan veta vad du kan förvänta dig. Naturligtvis, när det gäller fördelar, kan vi naturligtvis bara säga allt. Trots detta har vi nedan listat de faktiska fördelarna med Trenbolone, vad du faktiskt kan förvänta dig:

 • Bulking: i en bulking cykel, tåg kommer att bygga mager vävnad när tillräckligt med kalorier finns, men ännu viktigare är att det gör det med mindre fettansamling som normalt följer en lågsäsongcykel. Vidare, som en icke-aromatiserande steroid, kommer varje sista ounce av den vikt som uppnås vara tunnmassa.

 • Skärande: i en skärcykel är detta en steroid som inte bara bevarar styrka och muskelvävnad i kaloriunderskott utan också främjar fettförlust och förbättrar den totala kosten. En gång mager nog kommer fysiken att visas på ett hårdare, torrare och mer muskulöst sätt; i själva verket är Trenbolone-hormonet det största härdningsmedlet på jorden.
 • Styrka: enkelt och sant kommer Trenbolone att öka styrkan enormt; slutet av berättelsen.

 

 

Trenbolone

Trenbolone

Referenser

 1. https://www.drugs.com/international/trenbolone.html
 2. https://books.google.com.tr/books?id=afKLA-6wW0oC&pg=PT618&redir_esc=y#v=onepage&q&f=false
 3. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/8674183/
 4. https://en.wikipedia.org/wiki/PubMed#PubMed_identifier