WINSTROL

winstrol-biverkningar

Utan frågor, Winstrol (Stanozolol) är en av de mest populära och utan tvekan en av de mest kända anabola androgena steroiderna genom tiderna. Av alla anabola steroider, för de som inte vet mycket om dem om de känner till någon faktisk steroid är detta ofta den.

Ursprungligen utvecklat av Sterling-Winthrop Laboratories, detta är en anabol steroid som har gjort nyhetsrubriker flera gånger i nästan trettio år; ofta när högprofilerade idrottare är bustade, kommer detta att anges den anabola steroiden. Aldrig har det förekommit så hög profil som de olympiska spelen sommaren 1988 när kanadensiska Sprinter Ben Johnson testade positivt för steroiden. Många pekar på denna händelse som katalysator som skulle leda till att den amerikanska regeringen klassificerar anabola steroider som kontrollerade ämnen; vi tenderar att vara överens.

winstrol-biverkningar-2

En dihydrotestosteron (DHT) baserad anabola steroider, Winstrol är en av de få anabola steroiderna som vi kan säga med säkerhet är praktiskt taget värdelösa som ett massefrämjande medel; när det gäller Winstrol är skärning och styrka dess spel. Detta gör Winstrol till en långvarig favorit bland många gymråttor som vill skära upp för stranden, liksom en favorit för många konkurrerande kroppsbyggare som letar efter en hård fysik när de står på scenen. Det som naturligtvis är berömt är dess styrkaattribut, och det är just därför så många idrottare använder det. Med Stanozolol , det aktiva steroida hormonet som är Winstrol, kan idrottaren bli snabbare och starkare utan extra massa, och för många idrottare är detta ovärderligt.

Finns som Oral Winstrol, injicerbar Winstrol eller Winstrol Pills, för alla intensiva ändamål utöver administrationens natur är det ingen skillnad. Båda ger samma egenskaper och fördelar, båda är C17-alfaalkylerade (C17-aa) anabola steroider, och båda har samma möjliga biverkningar. Utöver administration är den enda skillnaden värd att notera i halveringstiden; den injicerbara Winstrol har en aktiv halveringstid på cirka 24 timmar, medan den orala tabletten har en aktiv halveringstid på cirka 9 timmar.

 

15 citat från Arnold Schwarzenegger

 

  • trenbolone-acetate-2

 

Utöver dess grundläggande natur är en sak som gör Winstrol så speciell att det är en av få anabola steroider som kan användas säkert av många kvinnor. Kvinnor har ofta en svår tid med anabola steroider på grund av virilisering, men Winstrol (Stanozolol), som det ofta är känt, har en mycket lägre viriliseringsgrad. Gör inget misstag, virilisering kan fortfarande inträffa, dess betyg är högre än Anavar; emellertid med ansvarsfull användning kan det normalt undvikas.

När det gäller biverkningarna av Winstrol kommer de att vara desamma som de flesta DHT-steroider; Winny är emellertid välkänd för att vara lite hård mot kolesterol, vilket gör en hälsosam kost och ansvarsfull användning nödvändig. Vidare, som en C17-aa anabole steroid, är detta en av de mer lever steroiderna på marknaden, och detta gäller för orala och injicerbara former. injicerbart Winstrol (stanozolol) är en av få injicerbara steroider som bär en hepatotoxisk naturen, och av detta skäl måste användningen nödvändigtvis vara något kortlivad om vi ska förbli säkra.

Medan en fantastisk steroid för att förbättra atletisk prestanda, de allra flesta som kompletterar kommer att göra det för fysik relaterade ändamål, och för att njuta av sådana fördelar är det normalt bäst att redan vara lite mager. De härdande och fysikförbättrande egenskaperna kommer inte att skina genom ett lager av kroppsfett, och detta innebär att användning normalt är bäst mot den senare halvan av en diet. Naturligtvis Winstrol kommer faktiskt att hjälpa dig att förlora något av det fett du håller på med; Faktum är att det ibland föreskrivs för dem som lider av fetma på grund av hormonell obalans. Utöver övervikt används Winstrol också för att behandla anemi, angioödem och tillstånd där allvarlig styrkaförlust kan ha inträffat; verkligen en fantastisk steroid.

WINSTROL

WINSTROL

Med allt detta i åtanke vill vi ta en titt på Stanozolol-hormonet; vi vill titta på allt Winstrol har att erbjuda, hur det kan användas, vad det gör och naturligtvis, hur det kan användas på ett säkert sätt för att nå de önskade målen. Vi går igenom Winstrol cykelplanering och de olika formerna; Vi tittar till och med specifikt på användning av kvinnlig winstrol samt de bästa märkena på jorden. När det gäller Winstrol (Stanozolol), allt du behöver veta finns här.

WINSTROL Referenser

  1. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2439524/
  2. https://books.google.com.tr/books?id=2_l8AAAAIAAJ&redir_esc=y
  3. https://books.google.com.tr/books?id=jcvh_okaAk8C&pg=PA1455&redir_esc=y#v=onepage&q&f=false