Anavar

Kemiskt namn för Anavar är Oxandrolone . Det är Dihydrotestosteron med milda anabola och inga androgena egenskaper förknippade med det. Det är i form av tabletter eller vi kan säga att det är en oral steroid. Det är C 17 alfa-alkylerad steroid . Det är perfekt för de människor som vill ha musklerna i bra form eftersom det hjälper till att bygga kroppsform och muskelmassa.

Anavar används också av kroppsbyggare, brottare och idrottsmän för att förbättra deras prestanda. Även om det är anabola i naturen men Anavar ger fantastiska resultat med minimala biverkningar, är det därför det är mycket vanligt förekommande.

Anavar används också som ett föreskrivet läkemedel av läkare för behandling av osteoporos , för att bygga musklerna i händelse av brännskador och även för de patienter som har en sjukdom att orsaka muskelavfall.

Anavar har inga biverkningar för de patienter som använder det för behandlingsändamål. Anavar används också i syfte att förlora fett i kroppen. Om rätt kost tas med träning kan du förlora fett i kroppen.

När det intas blandas det snabbt i blodet. Även om andra steroider också blandas snabbt men Anavar blandas snabbt på grund av att det har en mycket kort halveringstid på cirka 9 timmar. Av denna anledning är dess dagliga dos mycket nödvändig. Det kan tas en eller två gånger dagligen. Normal dosering för män kan variera mellan 50 till 80 mg Anavar per dag under cirka 6 till 8 veckor och för kvinnor varierar det från 10 till 20 mg Anavar per dag.

På grund av Anavars anabol naturen är inte avsedd för att öka kroppsmassan eller för bulking. Om du använder det kommer det inte att ge dig stora vinster när det gäller muskelbyggnad men det kommer att göra starka muskelvävnader. Anavars största fördel är att bevara musklerna och metabolisk aktivitet. Eftersom Anavar gör muskelvävnader starka och starka muskelvävnader hjälper till med stor metabolisk aktivitet och detta skulle så småningom öka hastigheten med vilken kroppsfett skulle användas i kroppen för energi.

Av denna anledning används den mest av idrottare i deras förberedelser och även av kroppsbyggare. Hos kvinnor är effekterna av Anavar mycket vänliga. I själva verket ger Anavar fler fördelar för kvinnor jämfört med män. Detta beror på att kvinnors känslighet för hormoner är större jämfört med män.

 

15 citat från Arnold Schwarzenegger

 

  • trenbolone-acetate-2

 

Vanligtvis använder kvinnor det som en fettförbränning vilket ger dem smärtfritt och hunger mindre viktminskning utan för många biverkningar och ger också kropp och muskler ett bra utseende. Det är därför det också är ett favoritval för kvinnor också. På grund av detta kallas det också “The Girl Steroid”.

Anavar har också några milda biverkningar. Biverkningar uppstår när du tar det under en mycket lång tid och i mer mängd. Den stora nackdelen med Anavar är att den är för kostsam, även om den finns på den svarta marknaden, men man kan inte vara så säker på äktheten hos den som köpts därifrån.

Eftersom det är DHT och på grund av detta håravfall och akne kan uppstå. Men håravfall endast hos män som har fått denna håravfallsjukdom genetiskt överförd.

Det kan vara högt blodtryck och höga kolesterolnivåer men bara för dem som inte lever en sund livsstil och dessa sjukdomar inte överförs genetiskt till användarna också. På grund av den icke aromatiserande karaktären av Anavar har den tagit biverkningar av vattenhållning och Gynecomastia ur ekvationen.

Anavar Profil

Av alla de önskvärda anabola steroiderna till vårt förfogande överträffar väldigt få Anavars popularitet. Extraordinärt milt men ändå mycket effektivt, Anavar kan användas av både män och kvinnor, och det är en sällsynthet. Så kvinnlig vänlig, Anavar är en av få steroider som ansvarar för fitness ser så många strävar efter att få, men detta sägs inte ta bort från sina manliga relaterade fördelar.

En av de äldsta steroiderna på marknaden, Anavar har varit en del av arsenal för prestandaförbättring sedan 1960-talet. Sedan den tiden har det blivit en av om inte den vanligaste förfalskade anabola steroiderna genom tiderna. Om det inte är den vanligaste förfalskade är det säkert den vanligaste förfalskade orala steroiden. Av denna anledning är det viktigt att du trampar lätt när du gör ett köp. Att hitta en leverantör som du kan lita på kan ta lite tid, och medan det finns en riklig mängd förfalskade produkter på marknaden finns det gott om högkvalitativ Anavar om du lägger dig tid att jaga den. Under alla omständigheter, förutsatt att du har förmågan att ta hand om någon kvalitetsprodukt, låt oss titta på exakt vad du får till.

Anavar grunder:

Anavar är det populära handelsnamnet som ges till det milda dihydrotestosteronet (DHT) härledd anabola steroider Oxandrolone. En oral steroid, Anavar tillhör C17-alfa-alkylerade (C17-aa) steroider; en distinktion som är nödvändig för dess överlevnad och en som ger den en hepatotoxisk natur. Med en mycket kort aktiv halveringstid måste Anavar tas dagligen eftersom dess halveringstid endast är cirka 9 timmar. Även om det måste tas dagligen och har en viss levertoxicitet, är det tack och lov mycket milt, och leverskador är mycket osannolika med ansvarsfull användning. Vi kommer att gå in i mer detaljer om denna steroids hepatotoxiska natur i avsnittet om biverkningar.

Liksom många steroider har Anavar förmågan att främja kväveretention och proteinsyntes och därigenom ge förbättrad anabolisk aktivitet; emellertid är dess primära drag någon annanstans. Anavar används ofta för att behandla tillstånd som anemi på grund av dess förmåga att främja röda blodkroppar, vilket kan vara utanför fördelaktigt för den prestandaförbättrande idrottsman. Genom en sådan åtgärd förbättras syresättningen i blodet, och som en följd av detta är muskeluthållighet. Detta spelar också en viktig roll när det gäller återhämtning och lika viktig hjärt-kärlseffektivitet.

Med sin förmåga att främja röda blodkroppar är viktigast för dess förmågor, binder Anavar också ganska bra till androgenreceptorn. Ju fastare en steroid binder, desto starkare kan dess anabola egenskaper visas. Denna bindning till androgenreceptorn främjar också direkt lipolys, och detta innebär att Anavar faktiskt kan främja fettförlust direkt.

Mycket anabola, Anavar är bara mild androgen och kommer att visa lite till inga androgena egenskaper. Detta gör den till en utmärkt steroid för kvinnliga idrottare eftersom den har en av de lägsta viriliseringsbetyg som man känner till. Vad detta betyder är att främjandet av maskulina liknande egenskaper är mycket osannolikt med denna steroid; Men de är inte omöjliga. Ansvarig användning är ett måste om virilisering ska undvikas och individuellt svar måste alltid beaktas.

Biverkningarna av Anavar:

Medan det är oerhört milt i naturen, har Anavar några möjliga biverkningar. de är emellertid extremt sällsynta med ansvarsfull användning. Av biverkningarna av Anavar är de av DHT-natur de vanligaste. En kommer särskilt med frågorna om hepatotoxicitet och virilisering, som båda ger lite uppmärksamhet. Biverkningarna inkluderar:

Akne: Av alla biverkningar av Anavar är akne den vanligaste. Att hålla huden ren och torr hela tiden räcker för att skydda de flesta; Men om du är genetiskt känslig för akne kanske du måste ge den lite extra ansträngning. Om du verkligen är känslig för akne, kan du hitta dermatologiska mediciner nödvändiga. I vissa fall kan du hitta DHT-föreningar om du är extremt känslig.

Hårförlust: DHT har förmågan att försämra hårsäckarna; emellertid kommer detta bara att vara ett problem för dem som är disponerade för manlig mönster av skallighet. I sådana fall kan 5-alfa-reduktashämmaren Finasteride erbjuda lite skydd eftersom det är en androgendämpare. Det bör emellertid noteras att de som inte är benägna att manlig skallighet inte kommer att ha risk för håravfall. De som är disponerade, medan de ändå tappade håret, kan användningen av Anavar påskynda det.

Prostatutvidgning: Även om det är mycket osannolikt kan missbruk av Anavar som DHT-baserad sammansättning, som med allt som kan orsaka en DHT-uppbyggnad, leda till prostataförstoring. Om din prostata är frisk, och det är enda gången Anavar ska användas, och du kompletterar ansvarsfullt, kommer de flesta män att ha det bra. Ändå, om prostataförstoring av någon anledning sker är det här Finasteride kommer att visa sig vara ovärderligt.

Hepatotoxicitet: A C17-aa anabola steroider , denna skillnad hänför sig till en strukturell förändring av Oxandrolone hormonet i den 17: e kolpositionen. Denna förändring gör det möjligt för hormonet att överleva oralt intag och överleva det första passet genom levern. Utan denna förändring skulle levern förstöra det mesta av hormonet innan kroppen kunde använda det; men det gör det också giftigt för levern. Samtidigt som alla C17-aa-steroider har en giftig karaktär, varierar den giftiga naturen hos var och en beroende på vilken steroid som finns. När det gäller Anavar är det ungefär så lågt som det kan vara, och om ansvarsfullt används och överskott av alkohol undviks är risken för leverskada mycket osannolikt.

Virilisering: Virilisering avser främjande av maskulina egenskaper hos kvinnor som kroppshårtillväxt , en fördjupning av stämbanden och klitorisförstoring. virilization skapas av androgen aktivitet, men tack och lov visar Anavar väldigt lite androgena egenskaper. Ändå, om du är känslig för sammansättningen kan det hända att du visar oönskade egenskaper och användning bör avbrytas omedelbart. Om användningen avbryts vid symtomen börjar de försvinna snabbt, men om de ignoreras kan de bli permanenta. För de flesta kvinnor, om de håller sina doser på en ansvarsfull nivå, kommer ingen virilisering att inträffa.

Fördelarna med Anavar:

Med ansvarsfull användning kan Anavars biverkningar undvikas, och när detta uppnås finns det bara fördelarna kvar. Anavar är onekligen en gynnsam steroid, och ingenstans är det mer fördelaktigt än för skärcykeln. Man eller kvinna, Anavar kommer att främja fettförlust och få fram en smalare och hårdare kroppsbyggnad. Vidare kommer det att skydda din hårtvärda muskelvävnad kraftigt genom sin anabola aktivitet under en diet som nödvändigtvis är begränsad med avseende på den totala kaloriförbrukningen. I slutändan betyder detta en mer muskulös och tilltalande kroppsbyggnad i slutet av kosten.

När det gäller fördelar utanför säsongen, de med ökad muskulös karaktär, är Anavar ett dåligt val för män; det är helt enkelt för milt. Trots det, eftersom kvinnor är mycket känsliga, tar det inte så mycket för dem att se fina muskulära vinster. Med tillräckliga kalorier kan de flesta kvinnor se hennes muskulösa natur förbättrad, och även om det inte kommer att vara lika bra som med andra steroider letar de flesta kvinnor inte efter massiva vinster. Genom dess metabolismförbättrande egenskaper kommer de flesta att finna att de kan lägga till denna nya mager muskelvävnad med mindre fettökning som annars skulle följa den.

Anavar

Anavar

Oavsett användningsändamål kommer de som använder Anavar alltid att dra nytta av dess förmåga att främja muskulär uthållighet och förbättrad återhämtningsgrad. Detta gör det till en utmärkt steroid för prestationsidrottare. Som en extra bonus kommer prestandatrottarnas styrka också att öka. Om det inte är tillräckligt, eftersom många idrottare inte önskar stora ökningar i storlek, är Anavar ofta det perfekta valet för att ge önskad extra fördel.

 

Referenser

  1. https://www.fda.gov/regulatoryinformation/legislation/ucm148726.htm
  2. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/18500378/
  3. https://books.google.com.tr/books?id=dwMyBwAAQBAJ&pg=PA513&redir_esc=y#v=onepage&q&f=false
  4. https://books.google.com.tr/books?id=M2hCDIXHAiQC&pg=PA39&redir_esc=y#v=onepage&q&f=false