Sarms Dosering

SARMS s4 Dosering

SARMS S-4 är en av de bästa Selektiva androgenreceptormodulatorer enligt steroidanvändare, eftersom det är perfekt för att överbrygga. Överbryggning är den ”däremellan” -fasen av steroidanvändning där man behöver återställa den naturliga tillgången på hormoner i kroppen, som hade störts av användningen av steroider.

Några av de positiva effekterna av att använda SARMS S-4 inkluderar förbättring av muskeltillväxt hos användaren även om detta inte exakt är en steroid. Mager muskelmassa är det viktigaste, särskilt för de som är i idrott som kräver mycket fart. Träning måste vara en del av den stora bilden, så man måste följa med detta också med träning.

 

15 citat från Arnold Schwarzenegger

 

  • trenbolone-acetate-2

 

SARMS S-4 ökar muskelmassa av kroppen och ökar Fettminskning också. Bland behoven hos en person som bygger kropp är ökningen av massan i kroppen och minskningen av fettmolekylerna och ersättningen av dessa fettmolekyler med mager muskel. När muskelmassan ökar, så kommer styrkan hos dessa muskler att öka och detta kommer att innebära ett bättre resultat i all fysisk aktivitet. SARMS S-4 ökar också bentätheten och förbättrar användarnas benmassa även om det inte är en traditionell steroid. SARMS S-4 har fördelen att inte vara det lever giftig som många andra orala steroider i sitt slag.

De flesta orala steroider är levertoxiska eftersom de har modifierats för att passera genom levern utan att intas och förstöras. Doseringarna av SARMS S-4 måste regleras och är tillgängliga med 30 ml och 50 ml doser. Ta inte mer än 50 ml under mer än fyra veckor på en gång. Att ta för mycket av SARMS S-4 längre än förväntat kommer att leda till många problem med biverkningar, som acne , för tidig balding och gynekomasti .

Sarms Dosering

Sarms Dosering

SARMS Köp

Sarms Dosering Referenser

  1. http://jpet.aspetjournals.org/content/328/2/663
  2. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/19017848/