SARMs

SARMs ( Selektiva androgenreceptormodulatorer ) är prestandaförbättrare som har använts i konkurrerande sporter under en tid. Enligt de många användarna av SARMS i steroidernas värld används de eftersom de är orala och de riktar sig mot androgenreceptorer i kroppen effektivt. Det faktum att de måste intas är ett plus för selektiva androgenreceptormodulatorer, eftersom de tar en kort tid att nå blodomloppet. SARMS är de mest misshandlade steroider i idrottsvärlden och eftersom de är billigare och effektivare gör många läkemedelsföretag dem för den svarta marknaden.

Enligt användare är problemet med andra steroider att de har sina egna unika begränsningar eftersom de kommer att orsaka fluktuationer av testosteronnivåer i blodomloppet. Androgena effekter av att använda SARMS märks omedelbart efter att de har använts. Det är av detta skäl som det har använts för behandling av osteoporos hos kvinnor. SARM är en av de få i sitt slag som inte orsakar leverskada hos sina användare. Mest orala steroider har modifierats för att skydda dem från att skadas av levern när den intas och de flesta av dem orsakar mycket leverproblem på grund av detta.

När de används i små doser är de bra på att främja anabola effekter på användarens kropp, även om mycket av det kan orsaka problem med Virilization bland dess kvinnliga användare. Detta innebär att det också kommer att orsaka gynekomasti hos sina manliga användare; en effekt som är permanent. Att vara försiktig när du använder SARMS är mycket viktigt eftersom även om det inte orsakar leverskador som alla andra orala steroider gör, det har en fångst i form av biverkningarna som nämns ovan.

Sarmar i djupdetaljer

SARMS, förkortning avSelektiva androgenreceptormodulatorerär ett ämne som inte är för gammalt. Det kan sägas att det fortfarande befinner sig i sitt infanteristeg och att mycket arbete ännu inte utförs för att avslöja detta ämnes underverk. Hittills har SARMS visat sig vara mycket användbart som alternativ till androgenterapi och kan användas vid behandling av sjukdomar för vilka anabola steroider var använda. Det är ett genombrott eftersom det hjälper användare / patienter utan att ge potentiella biverkningar orsakade av steroider.

När man tittar på de fantastiska egenskaperna hos SARMS antas det att det kommer att förändra kroppsbyggnadens framtid och det finns stor möjlighet att det kommer att ersätta steroider . Det är utan tvekan överlägset steroider, hur mycket som ännu inte avslöjas. Hittills har två profiler av SARMS, Ostarine och LGD-3303 hittats, varav Ostarine, mer känd som S-4, är mer populärt.

Ostarine eller S-4

Ostarine eller S-4 har samma egenskaper som anabola steroider med samma förmåga att driva androgenreceptorerna och därmed producera liknande resultat som de som produceras av anabola steroider. Även om det inte är en anabola steroider men det är mycket bättre när det gäller resultaten. Det ökar muskelmassan och bentätheten hos sina användare och det är anledningen till att det används av patienter med osteoporos och AIDS, de sjukdomar som är kända för att slösa muskler och försvaga ben i affekterna.

 

15 citat från Arnold Schwarzenegger

 

  • trenbolone-acetate-2

 

Bland kroppsbyggare SARMS S-4 har blivit mycket populärt och många har provat det utan att påverkas av biverkningarna. När det gäller dess dosering har olika idrottare försökt olika doser av vilka 100 mg innan träningspass har visat sig fungera bäst medan 100 mg på dagar då det inte finns några träningspass. Det kan användas tillsammans med steroider eller som fristående och används mest av idrottare i cykel före tävlingen.

LGD-3303

LGD-3303 är en annan SARMS-profil som ännu inte finns tillgänglig på marknaden. Det är i sitt för tidiga utvecklingsstadium och ingen kemisk formel har tilldelats det ännu. Det har ännu inte använts på människor men tros hjälpa osteoporos och AIDS-patienter eftersom det hjälper till att öka muskeltillväxten. Även om det bara är testat på gnagare men resultaten är lovande för kroppsbyggande cirklar också. Det tros att LGD-3303 har kapacitet att göra mirakel för människor i termer av ökad muskelstorlek och en siffra som de alltid ville ha.

Eftersom SARMS bara har uppmärksammat bodybuilder nyligen är deras tillgänglighet på marknaden begränsad. Även om det inte finns några förfalskningar än men tittar på den växande efterfrågan påSARMsdet kan förväntas snart. Många leverantörer försöker kopiera formeln och producera något liknande den, men det finns ingen garanti för hur effektiva förfalskningarna skulle vara. Medan man köper SARMS måste mycket uppmärksamhet ägnas åt kvaliteten eftersom dess mänskliga användning i forskningskretsar är försumbar vilket gör resultat misstänkta men de människor som har provat det har stora erfarenheter av den eftersom de delade inga eller väldigt få biverkningar och stora vinster.

SARMS

SARMS

SARMS Referenser

  1. https://pubs.acs.org/doi/10.1021/jm900280m
  2. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/19432422/
  3. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2040238/
  4. http://jpet.aspetjournals.org/content/304/3/1334