Sarms Biverkningar

 

Biverkningarna av SARMS (selektiva androgenreceptormodulatorer) är små är därför inte en fråga om inte höga doser av SARMS används under en lång tid. När SARMS används i mer än fyra veckor i stora doser, blir det en riktig fråga.

 

15 citat från Arnold Schwarzenegger

 

  • trenbolone-acetate-2

 

När du har använt det länge påverkas du av gynekomasti, utvecklingen av manliga bröst. Långsiktig användning av SARMs bland kvinnor kommer att orsaka Virilization, vilket är utvecklingen av manliga egenskaper. I extrema fall, virilization symtom kommer att orsaka infertilitet hos kvinnor eftersom det kommer att störa menstruationen hos extrema kvinnliga användare.

Sarms Biverkningar

Sarms Biverkningar

Andra egenskaper för virilisering inkluderar utveckling av Adams äpple och fördjupning av rösten. Vävnader utan mål som sebaceous körtlar och sexuella organ kommer att påverkas av SARMS och biverkningar som testiklar atrofi och akne kommer att följa all Virilization och gynecomastia. För dem som har fet hud kommer akne definitivt att vara värre för dem.

Män som är planerade till skallighet under deras livstid kommer det att skallas tidigare än vanligt när höga doser av SARMS används. Balding är ärftligt, och de flesta män kommer att ärva denna gen från sina mödrar. Så, om det finns många skalliga män från din mors sida, kommer du att bli kala och ännu förr om du använder någon SARM. Intressant nog, först när du använder mycket SARMS i kroppen kommer du att märka biverkningarna som följer med att ha mycket av det.

Att reglera intaget av selektiva androgenreceptormodulatorer eller andra steroider för den delen kommer att göra långt i att hjälpa dig att skörda de maximala fördelarna med SARMs samtidigt som du undviker biverkningarna samtidigt. Reglera ditt intag av selektiva androgenreceptormodulatorer för att se till att du inte får biverkningarna i samband med att du har mycket östrogen i kroppen.

Sarms Biverkningar Referenser

  1. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/18400499/
  2. http://www.ismni.org/jmni/pdf/22/23THOMPSON.pdf