Clenbuterol Effekt

Clenbuterol vad gör det?

Effekterna av Clenbuterol är kraftfulla handlingar, men som många saker i livet missförstås de ofta grovt. Många antar att Clenbuterol kan göra det eller det, när det motsatta gäller, men mer vanligtvis kommer de att göra antaganden om effekterna av Clenbuterol som är baserade på sanning inte alls är sanna. Med detta i åtanke, vill vi fördriva myter och felaktig tro och bara lämna dig med sanningen. På så sätt kommer du äntligen att förstå det fulla effekter av Clenbuterol, och som ett resultat kommer du att kunna använda denna bronkodilatator med rätt förväntningar. Det bör noteras; medan vi märker alla falska antaganden som myter, kommer vissa myter att innehålla starka sanningselement, men vi vill ha hela sanningen, och utan hela sanningen är det inget annat än en myt.

Fettförlustmyter:

Clenbuterol Hydrochloride är ett kraftfullt termogent medel, och det kommer säkert att hjälpa dig att förlora kroppsfett, men det är inte så snitt och torrt som många människor tenderar att tro. Det finns några myter som kretsar kring effekterna av Clenbuterol i detta avseende, och det är dags att få dem att vila. Vissa av er kanske tycker att myter är skratta, i ditt fall förstår du redan Clenbuterol ganska bra; det är dock viktigt att komma ihåg att det finns många människor som ännu inte har nått denna nivå av förståelse.

– M Dear : Clenbuterol bränner och smälter direkt fett. – Sanningen: Clenbuterol har inte en direkt effekt på lipolys på ett sätt att smälta fett, långt ifrån det, men det kommer fortfarande att hjälpa till i fettförlustprocessen. Hur det fungerar är att denna bronkodilator stimulerar Beta-2-receptorerna i sin tur och stimulerar cellens mitokondrier för att frigöra mer värme och därmed öka vår metabolism. Vi förbränner nu kalorier och lagrade energi i högre takt; lagrad energi som representerar lagrad kroppsfett .

– Myte: Med Clenbuterol behöver du inte diet eller åtminstone inte så hårt. – Sanningen: Oavsett vem du är, om du tappar kroppsfett måste du ha ett kaloriunderskott; specifikt måste du bränna mer kalorier än du konsumerar. Om du använder Clen och du konsumerar fler kalorier än du förbränner dagligen kommer du inte att förlora något kroppsfett. Visst kan du inte få mer fett, detta beror på var ditt totala kaloriintag är, men du kommer verkligen inte att tappa något. Effekterna av Clenbuterol är verkligen kraftfulla, men för att förlora lagrat kroppsfett måste du diet.

 

15 citat från Arnold Schwarzenegger

 

  • trenbolone-acetate-2

 

– Myte: Clenbuterol kommer att leda till att du tappar muskelvävnad och fett om du använder den utan anabola steroider. – Sanningen: Hur denna myt någonsin började är lite förvirrande; inte bara är det löjligt, Clenbuterol Hydrochloride har faktiskt en anabola karaktär, och anabola (muskelbyggnad) är motsatsen till katabolisk (muskelavfall). Trots det när det gäller effekterna av Clenbuterol i anabolisk bemärkelse, återigen går vi in i en mytområde och det kommer att vara vårt nästa fokus.

Anabola myter om Clenbuterol:

Clenbuterol Hydrochloride är säkert anabola till sin natur, och på papper kan du förvänta dig att det skulle vara kraftfullt; dock är verkligheten långt ifrån vad som finns på papper. Den anabola naturen hos Clenbuterol verkar inte ha en stark maktnivå hos människor; i många studier på råttor var denna översättningskraft enorm, men människor är inte råttor. När det gäller myterna finns det egentligen bara en myt i det här fallet, och det är vävnadsbevarande under Post Cycle Therapy (PCT).

Idén är enkel; under din PCT, för de som inte vet att detta är en tidsperiod efter anabola steroidtillskott, kommer du att skydda dina vinster som gjorts under cykeln på grund av denna bronchodilator kraftfulla anabola egenskaper. Som vi sade är detta en myt eftersom sådana egenskaper inte kommer att översätta till verkliga handlingar för människor; det bästa du kan göra för en PCT är att använda en kvalitetsselektiv östrogenreceptormodulator (SERM) och kanske den potenta peptiden HCG tillsammans med en riktig diet.

De negativa effekterna Myten av Clenbuterol:

Effekterna av Clenbuterol medför några möjliga biverkningar, och stimulering är faktiskt en reaktion som kan vara ganska ogynnsam och garanterad till viss del. Medan de flesta förstår detta, av alla effekter av Clenbuterol, det goda och det dåliga finns det en på den negativa sidan av staketet som ofta blåses långt ur proportion; hjärthypertrofi . Helt hypertrofi är absolut en verklig möjlighet; Det är emellertid bara möjligt om du missbrukar detta termogena eller har en underliggande befintlig fråga. När det gäller myten säger myten att detta är en risk för alla vuxna, men sanningen är allt annat än. För den friska vuxna är det enda sättet med hjärthypertrofi att vara en fråga om de använder stora doser under längre perioder eller måttliga doser under längre perioder än rekommenderat; vänligen se Clenbuterol dosering och cykellänkar.

Potensmyter om Clenbuterol:

Som du förstår från profilsidan och många artiklar på denna webbplats, effekterna av Clenbuterol är starka, men det är de som kroppen lätt anpassar sig till. Som fallet antar många att kroppen kommer att anpassa sig till en enda dosering av Clenbuterol på bara några dagar, och efter två veckor eller så kommer den att anpassas till bronkodilatorn helt. Som är fallet är det därför många kommer att sluta använda, vänta några veckor och sedan börja igen; medan detta kan ge de resultat de söker efter sitt tänkande baseras på en myt. Ja, din kropp kommer att anpassa sig, men samma Clenbuterol-dos, oavsett dos, kommer den att hålla metabolismen förbättrad under goda fem till och med sex veckor. I slutet av den här fem eller sex veckors perioden kan förbättringen inte vara mycket, men den är fortfarande förbättrad.

Eftersom detta är fallet lämnar det en viktig fråga; varför tror så många på denna myt? Som effekterna av Clenbuterol inkludera stark stimulering, många antar felaktigt när effekterna av stimuleringen som ligger i bronchodilatorn inte längre fungerar. Förstå att de stimulerande effekterna försvinner snabbt, men detta har ingenting att göra med den förbättrade metaboliska hastigheten, och de bör inte läggas in i samma kategorier.

När det gäller vad det faktiskt är, är flytande Clenbuterol och tablettformen båda samma sak; båda är Clenbuterolhydroklorid; en är helt enkelt i flytande tillstånd och en komprimeras till en tablett. Om produkterna båda tillverkas ordentligt kommer det verkligen inte att göra skillnad; handlingssättet och de totala resultaten kommer att vara desamma. Naturligtvis är detta inte alltid fallet; när det gäller vätskaClenbuteroldet finns mer skräp på marknaden än inte.

Research Liquid Clenbuterol:

Flytande Clenbuterol finns från en ny serie massiva internetleverantörer kända som forskningskemiska företag (RCC: er) eller forskningskemiska laboratorier (RCL). Dessa RCL tillverkar inte bara Clenbuterol utan en mängd andra produkter från selektiva östrogenreceptormodulatorer (SERM: er) , Aromatasinhibitorer (AI), och till och med olika peptider, mediciner med erektil dysfunktion och en mängd andra artiklar. I vilket fall som helst, på grund av ett kryphål i lagen, är det lagligt att göra ett sådant köp från en RCL om de främsta kriterierna är uppfyllda. det säljs för forskningsändamål och det köps för forskningsändamål.

Clenbuterol Dos

Detta betyder att det inte är avsett för mänskligt bruk; naturligtvis, vad man gör med sin forskning är någons gissning. Betyder det att sådana RCL-produkter är farliga? Nej, flytande Clenbuterol , SERM och sådana saker är förmodligen inte lika farliga som Aspirin eller hostsirap, men ändå är det många som vill ha dessa laboratories avstängning. Icke desto mindre, som det står idag kan du köpa flytande Clenbuterol lagligt från en RCL, men det är ett kryphål som säkert kommer att stänga en dag.

Clenbuterol Effekt

Clenbuterol Effekt

Poängen:

Som är fallet när du gör något prestationsbaserat köp, måste du undersöka din föreslagna leverantör noggrant innan du köper någonsin. Du måste gräva djupt in i forskning, och inte på något sätt köpa bara för att någon erbjuder. Många av dessa RCL: s tillverkar undermåliga produkter; Det är osannolikt att de kommer att skada dig, men det finns en stor chans att du slösar dina pengar. Sök länge och hårt efter rätt RCL och överväg sedan ett köp. Gör detta och du borde inte bli besviken, och det är slutresultatet.

CLENBUTEROL KÖP

Clenbuterol Effekt Referenser

  1. https://www.huffpost.com/entry/alberto-contador-tests-po_n_744711
  2. https://www.cyclingnews.com/news/radioshack-suspends-li-after-doping-positive/
  3. https://www.nytimes.com/2010/09/30/sports/cycling/30cycling.html
  4. https://www.steroidsandsarms.com/pct
  5. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/21142283/