Clenbuterol

Clenbuterol Hydrochloride, ofta kallad Clenbuterol är en extremt stark termogent medel ; medan en termogen, Clenbuterol var faktiskt designad och ursprungligen avsedd att användas som en bronkodilatator. Som bronchodilator utvecklades Clenbuterol för att behandla andningsstörningar som astma, men du kommer att finna att det är mycket vanligare i fettförlustplaner.

Clenbuterol delar några liknande egenskaper med efedrin och är mycket kraftfullare fettförlustverktyg och för många prestandaförbättrande idrottare en viktig del av varje skärcykel. Medan många prestandaförbättrande idrottare kompletterar med Clenbuterol , precis utanför fladdermössen låt oss få detta ur vägen; Clenbuterol Hydrochloride är ingen anabol steroid; det är bara en bronkodilator med en extremt stark termogen natur. Naturligtvis, när de används i anslutning till anabola steroider, kommer fettförlustfördelarna med Clenbuterol att bli ännu starkare; trots allt ökar anabola steroider kraftigt din metabolism, och några av dem främjar till och med direkt fettförlust. Även om det är sant, behöver du inte komplettera med anabola steroider om du bestämmer dig för att använda Clenbuterol i din fettförlustplan.

En extremt potent termogena , det finns några dåliga nyheter som många av er kan bli besvikna över att höra; Clenbuterol är inte magiskt, och det kommer inte att göra jobbet åt dig. Om du tappar kroppsfett måste du banta och om du bantar betyder det att du förbränner fler kalorier än du konsumerar. Naturligtvis, som vi i själva verket ser Clenbuterol kommer att hjälpa dig att förbränna fler kalorier, men du måste fortfarande vara underskott; om du äter som en gris bör du inte förvänta dig att förlora något kroppsfett.

Även om du verkligen är potent så hittar du Clenbuterol fungerar bäst som ett tillägg till en välplanerad diet; vilket betyder att det inte på egen hand kommer att tappa enorma mängder kroppsfett av din kropp. Clenbuterol är ett verktyg som kan vara mycket användbart för att bara förbättra en diet och fantastiskt för att hjälpa oss bli av med de envisa områden som ofta håller på för kära liv. Med allt detta i åtanke, låt oss ta en titt på allt Clenbuterol Hydrochloride har att erbjuda.

Biverkningarna av Clenbuterol

Som är fallet med allt vi lägger i kroppen, har Clenbuterol några möjliga biverkningar. I de flesta fall kommer biverkningarna av Clenbuterol att vara besvärande, men långt ifrån farliga; men som vi ser finns det emellertid en som är potentiellt farlig. I alla fall omger de primära biverkningarna av Clenbuterol denna Beta-2-stimulator stimulerande naturen; trots allt har alla stimulanter relaterade effekter. Det primära av alla dessa kommer att vara en trådbunden eller jitterig känsla och det kommer i viss utsträckning att uppstå hos alla som berör den första Clenbuterol tablett. Tyvärr, för vissa kan denna typ av stimulerande effekt vara så stark att den kommer att möjliggöra användning, men för de flesta kommer de att anpassa sig ganska snabbt och effekten blir hanterbar.

Utöver en jitterig eller trådbunden känsla, som stimulerande kan detta leda till sömnlöshet, och än en gång för vissa människor, oavsett vad de gör, kommer de inte att kunna sova om de använder Clenbuterol, och återigen kommer användningen att bli omöjlig. Av detta skäl är det viktigt att du tar all din Clenbuterol tidigt på dagen, och om du gör det kommer de flesta inte att ha problem. Då verkar finalen av alla biverkningar av Clenbuterol när det gäller stimulering vara huvudvärk; detta är en sällsynt händelse, men det är möjligt.

 

15 citat från Arnold Schwarzenegger

 

  • trenbolone-acetate-2

 

För många, om huvudvärk uppstår, kommer de snabbt att anpassa sig och de kommer att försvinna, men för andra kan det vara för mycket. Dessa är de stimulerande biverkningar av Clenbuterol , men det är en mer besvärande effekt vi måste nämna; muskelkramp. ”Clenbuterol” har förmågan att tappa taurin, och detta kan leda till kramper; lösningen, komplettera med taurin och drick mer vatten och kanske öka ditt natriumintag något och problemet försvinner om det inträffar.

Som nämnts ovan är huvuddelen av biverkningarna av Clenbuterol vad vi skulle kalla besvärande, men det finns en som kan vara extremt farlig; hjärthypertrofi. Clenbuterol Hydrochloride har förmågan att förstora hjärtat ventriklar, och detta är inte bara farligt det kan vara dödligt. Först och främst, om du redan har problem med hjärtat, bör du inte röra vid denna bronkodilatator, men för den friska vuxna finns det hopp. Det enda sättet hjärt hypertrofi kommer att inträffa är med Clenbuterol missbruk; det tar mycket Clenbuterol och under längre tid för sådant att inträffa.

Av detta skäl måste doserna hållas på en rimlig nivå, och det betyder också att vi inte får överskrida specifika bestämmelser eftersom det gäller den totala användningsvaraktigheten. För de flesta behöver du bara börja med en låg dos, och doseringen bör öka minimalt övertid när kroppen anpassar sig. Små stegvis ökade 20mcg är allt som rekommenderas och bör aldrig nå en punkt att överträffa 140mcg för män och 120mcg för kvinnor . Vidare bör den totala användningen aldrig överstiga mer än 16 veckor totalt per år; för mer information om hur du planerar säkra och korrekta Clenbuterol-doser och -cykler, se de relaterade länkar

Den grundläggande naturen och funktionen

Genom sin naturliga handlingssätt stimulerar Clenbuterol Beta-2-receptorer , vilket i sin tur är exakt vad som kommer att leda till förbättrad fettförlust. Även om det är en kraftfull termogen, är själva processen ganska enkel; som nämnts ovan är detta inte ett magiskt fettförlustmedel. När Beta-2-receptorerna stimuleras, får detta mitokondrierna i cellerna att producera och frigöra mer värme, vilket i sin tur ökar vår kärntemperatur, och som ett resultat förbättras vår ämnesomsättning. Det är det, det är allt som finns åt det, men denna lilla värmeökning är allt som krävs för att dramatiskt förbättra din totala metaboliska aktivitet. Genom denna värmeökning lagras vår energi , även känd som kroppsfett förbränns i högre takt, och det motsvarar mer fettförlust. Vi använder nu mer kroppsfett för energi eftersom vår kropp tvingas använda mer energi på grund av denna ökning av metabolisk aktivitet.

Genom sitt naturliga handlingssätt, Clenbuterol stimulerar Beta-2-receptorerna, vilket i sin tur är exakt vad som kommer att leda till förbättrad fettförlust. Även om det är en kraftfull termogen, är själva processen ganska enkel; som nämnts ovan är detta inte ett magiskt fettförlustmedel. När Beta-2-receptorerna stimuleras, får detta mitokondrierna i cellerna att producera och frigöra mer värme, vilket i sin tur ökar vår kärna temperatur och som ett resultat vårt ämnesomsättning förbättras. Det är det, det är allt som finns åt det, men denna lilla värmeökning är allt som krävs för att dramatiskt förbättra din totala metaboliska aktivitet. Genom denna värmeökning förbränns vår lagrade energi, även känd som kroppsfett i högre takt, och det motsvarar mer fettförlust. Vi använder nu mer kroppsfett för energi eftersom vår kropp tvingas använda mer energi på grund av denna ökning av metabolisk aktivitet.

Sedan har vi bronkodilatorns ursprungliga avsikt, som används som en bronkdilaterare, och återigen är processen väldigt enkel. Clenbuterol förbättrar aerob aktivitet och ytterligare stimulerar det centrala nervsystemet och därigenom förbättrar den kardiovaskulära effektiviteten i en sammanhängande ansträngning. För någon som lider av kronisk astma , det är inte för svårt att se hur detta kommer att vara en bra medicin, men det kan också vara till nytta för den prestandaförbättrande idrottsman. Tänk på det; med ökad kardiovaskulär effektivitet , din produktion på denna arena ökar, och för många idrottare kan detta vara ovärderligt.

Fördelarna med Clenbuterol

Nu är fördelarna med Clenbuterol borde vara ganska lätt att se; trots allt är fettförlust och förbättrad andning båda några ganska starka fördelar, men det finns fortfarande mer att säga. Specifikt vill vi diskutera i detalj hur Clenbuterols termogena effekter kan gynna dig; den förbättrade andningen talar till stor del för sig själv. När vi inkluderar Clenbuterol under vår diet, kommer hastigheten med vilken vi förbränner fett ökas dramatiskt; där du en gång tappat 1 kg kroppsfett per vecka kan du mycket väl kunna förlora 2 kg per vecka. Visst, vi använder helt enkelt dessa nummer som ett exempel, men det är den typ av handling du kan förvänta dig. Som vi undviker ovan har vi alla de områden som ofta är extremt svåra att bli av med oavsett hur hårt vi kostar; för män är detta ofta buken och korsryggen, och för kvinnor glutor och höfter. Oavsett var det specifika området är, kommer Clenbuterol att hjälpa dig att äntligen se fettet försvinna från det området; igen, vi antar att du bantar ordentligt.

Clenbuterol

Clenbuterol

Dessa är de främsta fördelarna, och du kanske har märkt en saknas om du redan vet lite om Clenbuterol; anabol aktivitet . När Clenbuterol först kom till marknaden trodde man att det skulle ge ett starkt anaboliskt uppsving, men resultaten visade sig vara mycket nedslående. Det ursprungliga antagandet baserades på tester gjorda på råttor som kraftigt ökade anabolisk aktivitet; emellertid skulle det visa sig vara mycket mindre betydelsefullt hos människor. Trots det finns det en anabola marknadsföring, men den är så liten att det nästan inte är värt att nämna.

Hur som helst, när det gäller fördelarna med Clenbuterol, måste vi återigen betona några viktiga faktorer. Detta är en termogen som är bäst för dem som inte är allvarligt överviktiga; om du behöver tappa 100 kg, förvänta dig inte att Clenbuterol är den magiska lösningen. Detta är en termogen som fungerar bäst för dem som redan är åtminstone något mager; trots allt är en av dess främsta fördelar att hjälpa till att ta bort kroppsfett i envisa områden. Om du är svår överviktig, är det bästa sättet att släppa så mycket fett du kan, och när du väl har kommit till ett smalare tillstånd bör du överväga att använda Clenbuterol som hjälp för att avsluta saker.

Referenser

  1. http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/athletics/1960281.stm
  2. https://www.espn.com/mlb/story/_/id/7902044
  3. https://en.wikipedia.org/wiki/The_Chosun_Ilbo
  4. https://web.archive.org/web/20130215014754/
  5. http://www.antidoping.cz/dopingova_kontrola_pripady.php