Clenbuterol Biverkningar

Vad är dem?

Biverkningarna av Clenbuterol; ingen kan förneka, av nästan allt du kan lägga i din kropp biverkningar av Clenbuterol kan vara mer irriterande än nästan allt annat. EN Beta-2-stimulator som vanligtvis används av anabola steroidanvändare i ett försök att bränna fett i en högre takt, är biverkningarna av Clenbuterol mycket mer besvärande än nästan någon anabola steroider, och har en farlig effekt som återigen är över någon annan anabola steroider . Trots det kan detta vara en extremt säker termogen, men som med de flesta saker i livet är nyckeln till säkerhet att undvika missbruk. Om du tar tag i “mer är bättre” -mantraet kommer du att stöta på problem och du kommer inte att göra någonting för att påskynda din fettförlust. Ansvarig användning och med sådan användning biverkningarna av Clenbuterol kan till stor del kontrolleras; låt oss ta en titt.

Hjärthypertrofi:

Innan vi dyker in i de primära biverkningarna av Clenbuterol, låt oss ta en titt på den farligaste möjliga effekten; hjärthypertrofi som avser förstorade hjärtkammare. Detta är uppenbarligen en extremt farlig effekt; trots allt kan slutresultatet vara döden. Innan vi alla smyger är det viktigt att du förstår en viktig sanning; hjärthypertrofi kommer endast att förekomma hos en frisk vuxen om de missbrukar ämnet; trots allt, om du tar för mycket Aspirin dör du, men de flesta kommer bara att avhjälpa huvudvärk om de använder det på ett ansvarsfullt sätt. I det här fallet, för att hjärthypertrofi ska inträffa, kommer du att behöva stora doser under längre tid; i vissa fall kan ansvarsfulla doser som implementeras långt förbi den rekommenderade användningstiden orsaka problem.

Av denna anledning är det absolut nödvändigt att ingen människa överträffar 140 mg per dag , och ingen kvinna 120 mg per dag ; vidare ska maximala doser aldrig användas under mer än 2-3 veckor under någon Clenbuterol cykel . Dessutom ska 16 veckors total användning aldrig överträffas, och om du tittar på Clenbuterol-doseringen och Cycle-länkar hittar du den exakta doseringen och hur du mäter den på ett säkert och effektivt sätt.

Stimulering:

Eftersom Clen är ett stimulansmedel, kommer de primära biverkningarna av Clenbuterol att kretsa kring denna faktor, och det är exakt varför de kan vara så irriterande. Den primära biverkningen som nästan alla kommer att uthärda är extrem stimulering; så starka dina händer kan skaka och du känner att du bara konsumerade en kruka med kaffe om cirka 20 sekunder . För vissa individer kommer den trådbundna känslan att vara så stark att de inte kommer att kunna använda Clenbuterol alls, men i de flesta fall kommer din kropp att anpassa sig till Clenbuterol, och den kommer att vara mycket hanterbar.

Naturligtvis kan biverkningarna av Clenbuterol också inkludera sömnlöshet; prata om irriterande. Återigen kommer det att vara mer än vissa människor kan ta, men om vi tar alla våra Clenbuterol tidigt på dagen, så snart vi vaknar på morgonen har de flesta inte problem. Sedan finns det huvudvärk; vissa får huvudvärk när de applicerar något stimulerande läkemedel, till och med koffein, och medan din kropp förmodligen kommer att anpassa sig, som unika individer kommer vissa inte att kunna hantera det. Det bör noteras; de flesta har inte problem med huvudvärk.

Sekundära biverkningar av Clenbuterol:

Det finns några biverkningar av Clenbuterol som är de sällsynta av alla, och av de sällsynta effekterna om några är vanligast är det muskelkramper. Clen kan tappa taurin; taurin är en aminosyra. Detta är en aminosyra som inte finns i överflöd i människokroppen; emellertid är det delvis ansvarigt för att reglera mineraler i kroppen som salt och kalcium och till och med vårt vatten till en viss grad.

Clenbuterol Biverkningar

Clenbuterol Biverkningar

När taurinnivåerna sjunker kan detta leda till kramp, men många kommer att finna med lite extra vatten och kanske extra natrium om deras natriumnivåer är låga kommer att ta hand om problemet. Naturligtvis, för säkerhet, bör komplettering med taurin tillsammans med extra vatten och eventuellt natrium avhjälpa problemet varje gång.

 

15 citat från Arnold Schwarzenegger

 

  • trenbolone-acetate-2

 

Utöver kramper, möjliga biverkningar av Clenbuterol inkludera illamående, överdriven svettning och till och med kräkningar; medan svettningar kan vara lite vanliga, är illamående och kräkningar extremt sällsynta biverkningar av Clenbuterol.

 

 

CLENBUTEROL KÖP

Clenbuterol Biverkningar Referenser

  1. https://www.nytimes.com/2010/09/30/sports/cycling/30cycling.html
  2. https://www.cyclingnews.com/news/cas-sanction-contador-with-two-year-ban-in-clenbuterol-case/
  3. https://www.theguardian.com/sport/2014/apr/23/michael-rogers-uci-contaminated-meat
  4. https://www.steroidsandsarms.com/pct