Winstrol Tabletter

Vad är Winstrol-tabletter?

Winstrol-tabletter är den överlägset mest populära Stanozolol-produkten på marknaden; ju att svälja en liten winstrol-flik är mycket mer tilltalande än att injicera dig själv dagligen.

I en muntlig snarare än injicerbar form är Winstrol Tablets grundläggande egenskaper och funktioner desamma som dess motsvarighet till Depot, och detta leder oss till två viktiga frågor; varför har två former, och varför ska du överväga en över den andra? Det här är frågor och mer vi kommer att besvara, men innan vi gör det går vi vidare och svarar på den viktigaste frågan av alla; ja, du bör alltid välja Winstrol-tabletter när det är möjligt; oroa dig inte, det kommer alla att vara vettigt när vi går.

Winstrol-tabletter – Kraft motsvarar inte överlägsenhet

Det finns inget sätt att förneka det; Winstrol-tabletter är mindre potenta per milligram än dess injicerbara motsvarighet, men Winstrol-tabletter är fortfarande vägen att gå. Skillnaden i styrka är försumbar, och ännu viktigare är Winstrol-tabletter normalt säkrare baserat på det injicerbara formerna i naturen. Som ni förstår är injicerbar Winstrol Depot suspenderad i vatten, inte olja som de flesta injicerbara steroider, och detta gör bakterier till ett verkligt problem. När det gäller Winstrol-tabletter är detta inte alls ett problem; det är ju bara ett winstrol-piller. Kort sagt kan du få samma resultat från endera formen, men baserat på användarvänligheten och det möjliga bakterieproblemet är Winstrol Tablets det enda sättet att gå.

Winstrol tabletter Hepatotoxicitet

Winstrol-tabletter är en av de mest hepatotoxiska anabola steroiderna på jorden, och försiktighet rekommenderas. Anledningen till denna hepatotoxiska natur beror på en strukturell förändring av hormonet vid den 17: e kolpositionen som gör det möjligt att överleva den första passagen genom levern; utan denna förändring skulle hormonet till stor del förstöras innan några fördelar kunde uppnås.

Detta är en vanlig praxis med de flesta orala anabola steroider, vilket ger dem etiketten C17-alfaalkylerad (C17-aa); emellertid är C17-aa-naturen också mycket vanligt med många icke-steroida mediciner och till och med många läkemedel utan disk. detta är inte något slags fenomen som bara är förknippade med anabola steroider.

Som den hepatotoxiska naturen av Winstrol tabletter är starka, på denna grund kan du välja den injicerbara Depot-formen; emellertid är injicerbar Winstrol också en C17-aa anabol steroid och en av de få injicerbara steroiderna som bär en sådan karaktär. Naturligtvis är dess hepatotoxicitet något mindre än winstrol-pillerform, men inte så mycket, och baserat på de tidigare nämnda faktorerna är det inte tillräckligt stor skillnad för att göra det till den överlägsna formen.

Administration av Winstrol-tabletter

 

Administration av Winstrol-tabletter: Winstrol-tabletter är samma Stanozolol-hormon som den injicerbara Depot-versionen; övergripande drag, handlingssätt och allt däremellan förblir desamma. Även om det är sant, har Winstrol tabletter en mycket kortare halveringstid på grund av dess tillstånd av vilande natur; injicerbara Winstrol har en aktiv halveringstid på cirka 24 timmar, medan Winstrol Tablets har en aktiv halveringstid på cirka 9 timmar.

 

15 citat från Arnold Schwarzenegger

 

  • trenbolone-acetate-2

 

Av denna anledning kommer män att behöva administrera Winstorl-pillerversionen dagligen; varannan dag kan räcka för en idrottsförbättring, men för fysikrelaterade ändamål kommer dagligen att vara bäst. Vad gäller kvinnor är varannan dag allt som kan rekommenderas vid de låga doserna som nämns om virilisering ska undvikas.

Kvinnor och Winstrol-tabletter

När det gäller kvinnlig användning av Stanozolol är Winstrol-tabletter den enda formen som är vettigt. Injicerbar Winstrol kommer normalt doserad vid 50 mg / ml; vissa underjordiska laboratorier kommer att dosera det ännu högre. Detta kan göra doseringar mycket svåra för kvinnor; trots allt är den vanliga kvinnodosen 10 mg varannan dag, varav 12,5 mg varannan dag är max. Av denna anledning bör återigen tabletter vara valet; Winstrol-tabletter finns vanligtvis i flikarna 2,5 mg, 5 mg och 10 mg, och detta gör det till ett perfekt val för kvinnor som väljer att använda denna steroid.

Winstrol Tabletter

Winstrol Tabletter

Winstrol Tabletter Referenser

  1. https://books.google.com.tr/books?id=_J2ti4EkYpkC&pg=PA3067&redir_esc=y#v=onepage&q&f=false
  2. https://books.google.com.tr/books?id=R-hIC-caIn8C&pg=PA166&redir_esc=y#v=onepage&q&f=false