Trenbolone och Parabolan

Trenbolone och Parabolan är två av de mest populära steroiderna genom tiderna. I decennier har Trenbolone och Parabolan varit populära inom kroppsbyggande och gymnastikråttcirklar på grund av de visuella effekterna de kan ge. När det gäller Trenbolone och Parabolan finns det något som många inte förstår; Para är helt enkelt en form av Trenbolone och det definieras av den ester som är bifogad. Men eftersom Parabolan formen var så populär bland många elitnivå kroppsbyggare under så många år har det utvecklats lite av en kult som följer liknar sättet att först .

Som ni förstår finns det flera Trenbolone-former och även om vi är övertygade om att Acetate-versionen är den överlägsna formen och vi inte är ensamma i detta tänkande, låt oss ta en titt på Trenbolone och Parabolan och ge dig den information du behöver.

Trenbolon och Parabolans historia

Para är en anabol androgen steroid som träffar hyllorna under en ganska kort tidsperiod. Naturligtvis eftersom Parabolan är Trenbolone, går Trenbolone och Parabolan hand i hand. Som det är genom dess existens, i vilket den definieras, är Parabolan Trenbolone-Hexahydrobenzylcarbonate, ofta kallad.

Som med den avsedda tillverkade formen doserades den ursprungliga Parabolan-formen vid 76 mg / ml, varvid användaren gav 50 mg ren Trenbolon-ren amp, som injicerades med den återstående mängden av lösningen som Hexahydrobenzylkarbonatester. Naturligtvis som du förstår är Parabolan inte längre tillgänglig eftersom originalet som tillverkades av Negma var mycket kortlivat.

När de hade avslutats, som förväntat, träffade förfalskningarna marknaden och snart efter blev Parabolan en av de mest förfalskade anabola steroiderna genom tiderna. Sedan dess har det funnits flera underjordiska laboratorier som har börjat tillverka sin egen Tren-Hex-form och av hög kvalitet.

Trenbolone och Parabolan – Det bättre valet

När vi undersöker Trenbolone och Parabolan, medan Parabolan haft en enorm popularitet på en gång, är vi av den tro att Trenbolone-Acetate är det överlägsna valet men samtidigt är det absolut inget fel med Parabolan. Titta på det så här; i Tren Trenbolone-Acetate är en filé men Parabolan är fortfarande en solid New York Strip.

I vilken form du än väljer, förutsatt att det är en legitim produkt får du samma Trenbolone-hormon, med de största skillnaderna i föreningens totala massa och halveringstiden, vilket påverkar injektionsfrekvens och total aktivitet.

 

15 citat från Arnold Schwarzenegger

 

  • trenbolone-acetate-2

 

Om vi tittar på de vanligaste tre formerna, Trenbolon-acetat (Tren-a), Parabolan (Tren-Hex) och Trenbolon-enanthate (Tren-e) vi anser att Tren-a är den snabbast fungerande och kortast levda i termer av varaktighet, Tren-e är den största esterbasen och längst levde med Tren-Hex faller i mitten. För att ge förståelse behöver Tren-a injiceras på varannan dag till och med dagligen i vissa fall medan Tren-Hex passar vid 2 injektioner per vecka med Tren-e att kunna upprätthållas vid en enda injektion per vecka .

Trenbolone och Parabolan

Trenbolone och Parabolan

Poängen

Oavsett vilken form det aktiva hormonet är detsamma men i fallet med Trenbolone och Parabolan kommer många användare att hitta stabiliteten i termer av toppade blodnivåer för att vara överlägsen med Tren-a; det mindre frekventa injektionsschemat som Parabolan tillhandahåller kan emellertid vara ett mycket välkommet drag. I alla händelser när du väljer mellan enkel Trenbolone och Parabolan kommer du att betala en hel del mer för Parabolan helt enkelt på grund av den mystik som den alltid har haft.

Referenser

  1. https://www.drugs.com/international/trenbolone.html
  2. https://books.google.com.tr/books?id=afKLA-6wW0oC&pg=PT618&redir_esc=y#v=onepage&q&f=false
  3. http://www.depts.ttu.edu/afs/implantdb/