Trenbolone Finaplix

Det är en vanlig fråga du läser på anabola steroider anslagstavlor och om du lyssnar noga kommer du att höra det i många gym och det kretsar kring Trenbolone Finaplix. Trenbolone Finaplix är en av de mest populära steroiderna genom tiderna helt enkelt för att det är en av de mest kraftfulla och enligt vår mening och enligt många andra är den enskilt största anabola steroiden genom tiderna.

Så vad är Trenbolone Finaplix? Enkelt uttryckt är frasen lite felaktig eftersom Finaplix helt enkelt är Trenbolone eller snarare en specifik form av Trenbolone-Acetate och definieras av dess administreringssätt. Även om en mycket populär steroid Trenbolone Finaplix inte längre är tillgänglig är inte heller dess kusin Finaject men självklart är Trenbolone själv fortfarande allmänt tillgängligt. Låt oss ta en titt på sammansättningen och ge en viss förståelse.

Vad är Trenbolone Finaplix?

Finaplix är helt enkelt en veterinär subkutan nötkreaturimplantatpellet som består av det aktiva hormonet Trenbolone-Acetate; en 19-anabolisk steroid av enorm anabola och androgena krafter. Detta är den renaste formen av Trenbolone som någonsin träffat marknaden och i årtionden har många idrottare, särskilt i bodybuilding cirklar, tagit samma pellets och omvandlat dem till en injicerbar lösning.

 

Naturligtvis en gång var en injicerbar motsvarighet till Trenbolone Finaplix tillgänglig i form av Finaject men också den tillverkas inte längre. Trots det kan du fortfarande hitta Fina-pellets där du kan konvertera till din egen injicerbara lösning men den rena Trenbolone Finaplix såväl som Finaject är en sak från det förflutna och alla leverantörer som anser att leverera endera är en leverantör som du borde vara väldigt leery av.

 

15 citat från Arnold Schwarzenegger

 

 • trenbolone-acetate-2

 

Fördelar med användning

Fördelarna med Trenbolone Finaplix är desamma som alla Trenbolone-former. Trenbolone Finaplix kan vara perfekt för en bulkmoment och perfekt för en skärcykel med skärning som får den ultimata fördelarna. Fördelarna med denna mycket potenta och rena anabola steroider inkluderar men är inte begränsade till:

 • ökad Muskelmassa
 • ökad Styrka
 • Minskad kroppsfett
 • Högsta konditionering
  • Hårdhet
  • Ökad vaskularitet
  • Sammantaget mer muskulös utseende
 • Ökad återhämtningsgrad (läkning)
 • Ökad produktion av naturlig IGF-1
 • Ökad frekvens av näringseffektivitet (fodereffektivitet)

Som du lätt kan se är det några ganska fantastiska fördelar och för det mesta innehåller den lilla listan nästan alla fördelar som någon prestationsförbättrare någonsin skulle kunna önska sig. Naturligtvis vet vi redan vad du tänker; vad är bra med den här listan om Trenbolone Finaplix inte längre är tillgänglig? Bra fråga men kom ihåg, även om Finaplix har avslutats Trenbolon-acetat är fortfarande allmänt tillgängligt och eftersom Finaplix helt enkelt är Tren-a går de två ganska mycket hand i hand.

Trenbolone Finaplix

Trenbolone Finaplix

Referenser

 1. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/20138077/
 2. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/6361192/