Trenbolone Biverkningar

Vilka är biverkningarna?

Som en anabola androgen steroid är Trenbolone hormonet inte frånvarande biverkningar och även om det är en av de mest kraftfulla och mångsidiga anabola steroiderna Trenbolone biverkningar kan vara några av de hårdaste. Detta är inte ovanligt för kraftfullare steroider; ofta ju mer kraft och effektivitet steroiden bär desto svårare kan biverkningarna vara men diskussionen slutar inte där. Alla anabola androgena steroider har en potential för negativa biverkningar precis som alla läkemedel gör, inklusive sådana som är of the counter. Även om detta förblir sant betyder det inte att biverkningarna garanteras eftersom det är frågan om sannolikhet.

För friska vuxna män som kompletterar anabola steroider på ett ansvarsfullt sätt förblir sannolikheten för att få negativa problem låg och det finns många faktorer som spelar in. Först och främst är det allmänna hälsotillståndet; igen, vi talar om friska vuxna män.

Vidare kommer individuell känslighet att spela en massiv roll; precis som vissa inte kan ta vissa förkylnings- och huvudvärkmediciner kan vissa inte komplettera med vissa anabola steroider . Lika viktigt är total dosering; det är där individuellt ansvar spelar in. Ju högre dosen av en viss steroid kan ofta resultera i en större belöning; desto högre kan dosen av en viss steroid också ofta öka risken för biverkningar.

Den mest uppenbara frågan i detta skede är helt enkelt vad Trenbolone-biverkningarna är och naturligtvis att följa är vad kan vi göra åt dem? Med de flesta anabola steroider kontrolleras den stora majoriteten av biverkningarna lätt men i fall av Trenbolone biverkningar finns det några få undantag.

Även om en kraftfull effektiv steroid och utan tvekan en av de mest användbara den olyckliga sanningen kvarstår, kommer vissa män helt enkelt inte att tolerera denna steroidförening. Även om det är kraftigt kan det vara hårt, så låt oss diskutera möjliga biverkningar så att du kan veta exakt vad du kan komma in i.

Vanliga Trenbolone Biverkningar

De vanligaste Trenbolone-biverkningarna inkluderar sömnlöshet, nattsvett, snabb hjärtfrekvens och ångest och sådana effekter kan vara mycket uttalade. Även i låga doser kommer vissa män att förlora dessa effekter och dramatiskt; så mycket att användningen av detta hormon blir omöjligt.

 

15 citat från Arnold Schwarzenegger

 

 • trenbolone-acetate-2

 

Men majoriteten av män som kompletterar ansvarsfullt, medan sådana effekter kan uppstå, kommer de att vara acceptabla med att majoriteten upplever dem väldigt lite om alls; igen, vi talar om ansvarsfulla doser hos friska vuxna män. Män som håller sin dosering på 50 mg varannan dag, och antar att de kompletteras med den rekommenderade Trenbolone-Acetate-formen kommer i allmänhet att vara bra. Vissa män kommer att kunna ta dosen ännu högre men kom ihåg, ju högre dosen desto större är risken.

Garanterade Trenbolone Biverkningar

När du kompletterar med Trenbolone kommer du att undertrycka din naturliga testosteronproduktion ; det finns absolut ingen väg runt detta faktum. På grund av detta faktum kommer du att uppleva testikelatrofi och igen, detta är garanterat. Även om detta inte på något sätt kan låta tilltalande är allt hopp inte förlorat och långt ifrån det. Dessa Trenbolone-biverkningar kan bekämpas genom att helt enkelt komplettera med exogent testosteron och det är absolut nödvändigt att du följer detta råd.

Testosteron är ett viktigt hormon för din hälsa; Faktum är att det är ett av de viktigaste hormonerna som vår kropp behöver. När vi berövar oss tillräckliga mängder lider vi på många sätt både mentalt och fysiskt; för att inte tala om libido och sexuella prestanda.

Genom att komplettera med exogent testosteron vi ser till att vår kropp har vad den behöver och att de låga testosteronsymtomen inte kommer att vara ett problem. Detta påverkar emellertid inte testikelatrofi eftersom kroppen fortfarande inte kommer att producera sitt eget naturliga testosteron. Även om detta förblir sant när användningen har avbrutits och alla anabola steroider är ur ditt system kommer kroppen att börja producera sitt eget testosteron igen och dina testiklar kommer att återfå sin normala fullhet.

* Eventuella Trenbolone-biverkningar:

Medan ovanstående diskuteras är de vanligaste och garanterade Trenbolone-biverkningarna med hänvisning till testosteronrelaterade finns det andra möjliga Trenbolone-biverkningar som kan uppstå. När det gäller dessa speciella effekter kommer genetisk predisposition och individuell känslighet att spela de största rollerna, men återigen kan särskilt två vara mycket dosberoende.

Dessa Trenbolone-biverkningar inkluderar:

  gynekomasti
  Högt blodtryck
  Acne
  Håravfall

Det är en vanlig missuppfattning att Trenbolone inte kan orsaka Gynecomastia eftersom det inte aromatiserar; emellertid har det en progestinart och de som är mycket känsliga kan hitta ett problem som uppstår. Om du hamnar i det här lägret hittar du i allmänhet aromatashämmare som skyddar dig precis som de skulle göra med aromatiserande steroider. Att hålla din dos rimlig kommer också att förbättra dina odds och spela till din fördel.

Akne och håravfall är två problem som ingen vill ha en del av och du kommer att finna att de är väldigt genetiskt baserade. De som är disponerade kommer att finna att de i allmänhet är de som faller rov; om du är känslig för akne kan du ha ett problem och om du tappar något hår skulle du tappa det på något sätt; Trenbolone enkelt påskyndade processen.

Även om det inte är mycket du kan göra för att bekämpa håravfall annat än att komplettera med saker som Finasteride (som vi inte är fans av på grund av androgenundertryckning) kan du förbättra dina odds vad gäller akne. Att hålla huden ren är den mest uppenbara försiktighetsåtgärden och om du behöver ta en extra dusch, väl, ta sedan en extra dusch. Utöver detta är det viktigaste du kan göra bara att köpa högkvalitativa produkter som är fria från föroreningar och detta borde vara ditt mål med alla anabola steroider.

Trenbolone Biverkningar

Trenbolone Biverkningar

De trenbolone hormon kan öka ditt blodtryck och av denna anledning bör du inte vidröra denna steroid om du redan har problem med blodtrycket; sanningen sägs att du inte bör röra vid någon anabola steroider. För resten av er som kompletterar kommer du att behöva hålla ett öga på ditt blodtryck genom den totala användningstiden men de som är friska och lever en sund livsstil som främjar en hälsosam blodtryck kommer i de flesta fall att det är en fråga som inte finns.

 

Trenbolone Biverkningar Referenser

 1. https://en.wikipedia.org/wiki/PubMed#PubMed_identifier
 2. https://books.google.com.tr/books?id=BCw1OUlrT-QC&pg=PA88&redir_esc=y#v=onepage&q&f=false
 3. https://www.fda.gov/regulatoryinformation/legislation/ucm148726.htm