Tillväxthormon – Growth Hormone (HGH) Köp

Syntetisk mänsklig tillväxthormon har blivit mycket populär under de senaste 1 – 2 decennierna, och på grund av dess lockelse och myter som omger den är det en mycket eftertraktad artikel på marknaden. Problemet med humant tillväxthormon är det faktum att den teknik som krävs för att tillverka den är mycket dyr och komplex. Eftersom detta också är en mycket ny teknik (ungefär 25 år gammal), utgör detta ett problem för individer som vill köpa GH. Den första frågan här är att på grund av tillverkningskraven är mänsklig tillväxthormon bokstavligen det dyraste prestationsförbättrande läkemedlet som för närvarande finns på marknaden. Det finns ingen annan förening som kommer nära kostnaden för mänsklig tillväxthormon.

HGH tillhandahålls normalt i vad som kallas kit. Varje kit med humant tillväxthormon, beroende på produkt och märke, innehåller vanligtvis 100 IU Somatropin (syntetisk humant tillväxthormon). Varje 100IU-kit innehåller normalt 10 injektionsflaskor som innehåller 10 IU Somatropin per injektionsflaska. Vissa satser kan eventuellt vara försedda med ett separat injektionsflaska med sterilt eller bakteriostatiskt vatten. 100IU Somatropin-satser är kända för att vara standarden, men många andra variationer i kitstorlekar finns.

Till exempel hittar de som vill köpa mänsklig tillväxthormon ofta 100IU-satser, 200IU-satser och 150IU-satser såväl som andra mängder, även om dessa är de tre primära typerna som oftast stöter på. Inom dessa satser kan den totala IU per kit också variera med avseende på dess fördelning mellan injektionsflaskor. Till exempel finns det en underjordisk produkt från Human Growth Hormone på marknaden som tillverkar 200IU-satser som ger 25 injektionsflaskor som innehåller 8IU i varje injektionsflaska i en låda. Detta är uppenbarligen en markant avvikelse från standard 10IU-kit som är vanligast på marknaden.

Stora problem rörande falska och förfalskade mänskliga tillväxthormoner

Som nämnts ovan är HGH det dyraste prestationsförbättrande ämnet tillgängligt för idrottare idag. Följt av dess dyra tillverkningsprocess såväl som det faktum att resultaten och känslorna som tillhandahålls av mänsklig tillväxthormon inte är så omedelbara eller så distinkta som anabola steroider, som öppnade översvämningsgrindarna för oerhört stora förfalskningar.

På grund av detta är mänsklig tillväxthormon förmodligen det mest förfalskade och förfalskade ämnet på marknaden idag, och det finns inga tecken på dess avmattning. I själva verket har marknaderna blivit så plågade med förfalskade och falska mänskliga tillväxthormon att till och med legitima säljare och källor för mänsklig tillväxthormon har omedvetet distribuerat förfalskade satser. Förfalskade mänskliga tillväxthormoner har blivit en massiv fråga och detta måste klargöras innan ytterligare diskussion om tillgänglighet och prissättning täcks.

En av de mest effektiva förfalskningsmetoderna som användes i stor utsträckning är tappning av HCG (Human Chorionic Gonadotropin) -pulver i injektionsflaskor som inte är märkta som tillväxthormon och sedan sålda som sådana. Användningen av HCG som falskt humant tillväxthormon är verkligen en effektiv praxis, eftersom det lyofiliserade (frystorkade) HCG-pulvret är nästan 100% identiskt med det lyofiliserade tillväxthormonpulvret.

 

15 citat från Arnold Schwarzenegger

 

  • trenbolone-acetate-2

 

En sådan metod för att testa huruvida någon mänsklig tillväxthormon i fråga är HCG eller inte är genom ett graviditetstest i hemmet (detta kan köpas i vilket apotek som helst). I ett sådant test placeras rekonstituerad HCG på graviditetstestet och resultatet bör vara att det ändras till en blå (positiv) färg, vilket testar positivt för HCG.

Samma test kan användas genom att urinera det efter att ha använt den mänskliga tillväxthormonen i minst en dag eller två, eftersom HCG ska passera genom urinen och testa positivt. Även om denna praxis brukade vara ganska vanligt förekommer den fortfarande också idag, även om de tidigare nämnda teknikerna för att fylla injektionsflaskor med kemikalier som efterliknar Human Growth Hormones biverkningar verkar ha tagit framkant av förfalskade Human Growth Hormone-taktiker. Tyvärr kommer det tidigare nämnda graviditetstestet inte att fungera om pulvret inte är HCG – då lämnas individen till slutsatsen att möjligheten att pulveret är HCG kan elimineras, men det är fortfarande okänt om pulvret är eller inte verkligen legitim mänsklig tillväxthormon.

Lyofiliserat HCG-pulver är också karakteristiskt för en lös typ av pulver, medan Human Growth Hormones lyofiliserade pulvertillstånd är mer karakteristiskt för en härdad fast ‘puck’ eller ‘skiva’ av pulver som sitter i botten av injektionsflaskan. Potentiella användare som vill köpa GH bör alltid vara medvetna om det enorma problemet med förfalskningar och förfalskningar när det gäller mänsklig tillväxthormon.

Produkter för humant tillväxthormon

Varumärken som inte är av farmaceutisk kvalitet, inte populärt kända eller av kinesiskt ursprung bör ses med misstänksamhet. Eftersom kostnaden och utrustningen som krävs för rDNA-tekniken för att tillverka mänsklig tillväxthormon är mycket sofistikerad och dyr, är det omöjligt att några underjordiska laboratorier skulle kunna producera någon slags kvalitetssomatropinsyntetisk mänsklig tillväxthormonprodukt.

Följande varumärken är därför de mest pålitliga om en person som vill köpa tillväxthormon kan hitta dem: Serostim (tillverkad av Serono), Saizen (även tillverkad av Serono), Humatrope (tillverkad av ELI Lilly), Norditropin (tillverkad av Novo Nodisk), Omnitrope (tillverkad av Sandoz) och Genotropin (tillverkad av Pharmacia).

Tillväxthormon - Growth Hormone (HGH) Köp

Tillväxthormon – Growth Hormone (HGH) Köp

Legalitet av mänsklig tillväxthormon

HGH är för det mesta ett okontrollerat hormon i de tre stora västerländska länderna (Storbritannien / England, Kanada och USA) men är begränsat till receptbelagd och kan inte köpas utan recept från läkare.

USA: GH är endast lagligt tillgängligt genom recept och från apotek i Amerika. Human Growth Hormone har ett grått område av lagstiftning här. Även i en medicinsk miljö finns det stora svårigheter för vad hormonet kan ordineras till. Detta är i kontrast till anabola steroider, som inte bara är kontrollerade ämnen där bara innehav är ett brott, men de listade godkända medicinska användningarna är extremt begränsade och strikt genomförda. Mänsklig tillväxthormon är laglig för personlig besittning och användning, även om den är rynkad av brottsbekämpning, och den senaste tidens oro över dess användning i baseball under det föregående decenniet liksom andra sporter har väckt mer uppmärksamhet åt detta hormon. Som ett resultat har lagarna nyligen blivit stramare kring mänsklig tillväxthormon i USA, men det är inte ett schemalagd substans (vid denna tidpunkt).

Kanada: GH har ett ännu större grått område här, där riktlinjerna för medicinska recept är mycket mer öppna än i USA och i allmänhet är upp till läkarens bedömning. Återigen är humant tillväxthormon i Kanada endast tillgängligt via recept från en läkare och erhållet på apotek. Det finns ingen lagstiftning om detta hormon, och det är inte ett kontrollerat ämne. Personligt bruk och innehav är lagligt utan några konsekvenser.

Storbritannien / England: I England är GH också ett oplanerat ämne där personlig användning och besittning är lagligt. Den tillåtna lagliga gränsen är dock den för en 6 månaders leverans. Lagar i England verkar vara föremål för individuell tolkning, och vissa individer är kända för att ha anklagats även för att ha mindre belopp än en leverans av sex månader.

Tillväxthormon – Growth Hormone (HGH) Köp Referenser

  1. https://link.springer.com/article/10.1023%2FA%3A1020949507265
  2. https://onlinelibrary.wiley.com/doi/full/10.1111/j.1365-2265.2006.02676.x
  3. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC1463553/
  4. https://www.accessdata.fda.gov/drugsatfda_docs/label/2017/021148s049lbl.pdf