Somatropin

Hormonterapi är en mycket kontroversiell term. Berömd av vissa, fruktade av andra, är detta bara en hormonbehandling som syftar till att återställa ett hormons utsöndring. Hormonsubstitutionsbehandling används bland annat för klimakteriet eller sköldkörtelhormonbehandlingar.

Mänskligt tillväxthormon (hGH) , historiskt använt för att främja benväxt hos barn, är nu erkänt som ett av de bästa hormonerna för anti-åldring . Det tillverkas främst naturligt av hypofysen i den mänskliga hjärnan.

Somatotropin (hGHs vetenskapliga namn) är en molekyl tillverkad av 191 aminosyror ansluten i en specifik sekvens. Det släpps under de första timmarna av sömn, liksom genom andra stimuli som stress, fysisk ansträngning eller insulininjektioner. Levern omvandlar den till insulintillväxtfaktor typ 1 (IGF-1). Efter att ett blodprov har fastställt sekretionsnivån i blodet kommer IGF-1 att hjälpa till att förvandla glukos i mänskliga celler till energi.

Somatopause, namnet på kroppens åldrande på grund av brist på hormoner, är inte längre en dödsorsak idag. Alla symptom som tillskrivs åldrande som osteoporos, klimakteriet, låg energi eller grått hår kan bromsas eller till och med stoppas. Maximal hGH-produktion i människokroppen toppar under tonåren. Produktiviteten minskar så att den vid 60 års ålder är en fjärdedel av vad den var vid 20 års ålder.

När det gäller hGHs nedgång över tid tyder vetenskaplig forskning på att uppenbara förändringar i regulatoriska hormoner som somatostatin och hormonet som frisätter hGH (GHRH) får tillväxthormonnivåer att sjunka.

God stimulering av hypofysen kan hålla den produktiv trots avancerad ålder. För detta måste du träna och hitta en bra diet och lämpliga sekretagoger. Om dessa används och absorberas korrekt kan de förstärka din hastighet och nivå av tillväxthormon avsevärt. Sekretagoger är stimulanser från hypofysen och ämnet för ny vetenskaplig forskning.

Injektioner var det enda behandlingsalternativet och är mycket dyra och svåra att använda. Men du kan nu använda naturliga ämnen i stället, som har formler som har undersökts noggrant för att uppnå bättre resultat än injektion. De kan härma hGH-sekretion mycket bättre än någon tidigare substans.

hGH OCH ANTI-AGING

År 1980 publicerade New England Journal of Medicine den första artikeln som var skriven om möjliga åldersförändringsprocesser. Dr Rudman och 12 patienter var de viktigaste ämnena och stödde sig mot en vägg av vetenskaplig forskning med flagrande och vetenskapligt beprövade bevis på uppenbar patientföryngring.

När du läser listan över effekterna som produceras av humant tillväxthormon skulle du tro att du läste en önskelista med anti-aging mirakel snarare än vetenskapligt bevisade resultat. Restaurering, förstärkning, förbättring och tillväxt är termer som används för att visa de resultat som patienterna upplevde. Det kan verka otroligt, men antalet fysiska symtom som uppenbarligen förbättrades efter en hGH-behandling är saker av drömmar.

 • Återställd lever, bukspottkörtel och hjärtstorlek samt muskelmassa.
 • Ökad energi, hjärtutmatning och libido.
 • Förbättrad minne, syn, sömn och immunitet.
 • Starkare hår.
 • Fastare hud och färre rynkor.
 • Snabb återhämtning efter skada.
 • Minskad fettmassa.

Flera studier har genomförts på vuxna med brist på tillväxthormon i hopp om att förbättra olika symtom. De procentuella resultaten har alla varit upplysande. Även vid en låg dos är resultaten lovande.

 

15 citat från Arnold Schwarzenegger

 

 • trenbolone-acetate-2

 

HGH Dosering för anti-aging

En dosering på endast 2iu per dag räcker för åldrande effekter.

osteoporos:

Osteoporos är låg bentäthet som ett symptom på ålderdom. Alla människor som har genomgått tillväxthormonterapi under osteoporos har sett sin bentäthet öka med 3-5% per år. Både hGH och IGF-1 stimulerar osteoblaster, som är celler som är involverade i benmineralisering som underlättar benregenerering. Konstant benmineralisering är utan tvekan en viktig faktor i kampen mot ålderdom. Eftersom hittills standardterapier bara har minskat benförlust måste vi titta närmare på vetenskapliga framsteg beträffande administrering av GH för att övervinna detta problem.

Crohns sjukdom:

Minskande absorption av gynnsamma näringsämnen under åldrandet beror särskilt på tunnare tarmväggar. Detta kallas tarmpermeabilitet och det är ansvarigt för många infektionssjukdomar, inklusive autoimmunsjukdomar som reumatism, artrit och vissa typer av allergier. Patienter som lider av Crohns sjukdom som slutat använda konventionell medicin har ofta sett fallet förvärras och förbättras först när de administrerar tillväxthormoner.

Idag är det möjligt att se matsmältningszoner regenereras hos patienter. Människor som inte kunde äta mat och som bara kunde matas intravenöst innan behandlingen kan återgå till en hälsosam kost. Detta är mer bevis för hGHs anti-aging potential.

Menopause och andropause (manopaus hos män):

Klimakteriet och andropause är utan tvekan det mest kända fenomenet rörande mental och fysisk åldrande hos män och kvinnor. De orsakas av minskningen av flera hormoner . De viktigaste är:

testosteron används som kompensationsåtgärd för att förhindra Alzheimers sjukdom och lindrar symtomen på Parkinsons sjukdom. Det förbättrar energi, libido och kan användas som ett antidepressivt medel för att behandla irritabilitet hos äldre.

DHEA har samma fördelar som testosteron förutom att det också är lämpligt för leversjukdomar och minskar de flesta cancerformer, inklusive i binjurarna, bröst, lungor, kolon, hud, bukspottkörtel, sköldkörtel, lymfatisk vävnad och prostata. Det är möjligt att öka din DHEA-nivå naturligt med fysisk träning, minskad stress och en balanserad kost.

melatonin är ett sömnhormon och en stark antioxidant. Dessutom är det inte känt att det har några biverkningar. Det rekommenderas särskilt för personer med sömnproblem som vill undvika biverkningar från sömntabletter. Det är också en anti-aging hormon eftersom det stärker immunförsvaret. Den är skyldig sin beryktadhet till dess över-the-counter status i USA.

pregnenolon , ett minnehormon, är ett av de viktigaste hjärnhormonema. Det hjälper till att minska trötthet, särskilt för personer med stressande arbete, och förbättrar produktiviteten genom att öka koncentrationen och uppmärksamheten. Det återställer en känsla av välbefinnande. Tester har visat att det faller plötsligt när någon har depression. Det är också känt som en utmärkt stress-buster.

Alla hormoner är utmärkta ungdomar fontäner. Hormonersättningsterapi syftar till att återställa tillväxthormon och IGF-1. Idag är det av intresse att ersätta injektioner med sekretagoger eftersom hormoner är naturliga och inte syntetiska.

HGH OCH SPORT

Styrka, uthållighet och prestanda är ord som ger alla stora idrottare hopp. Att övergå dig själv och pressa dig själv till gränsen är idéer som är inskrivna i idrottsånden. Varför ska du klara dig utan några små höjningar som låter dig överskrida dina drömmar? Tillväxthormon ökar muskelmassan, förbättrar prestanda, bygger styrka och till och med läker snabbt skador.

Den första sporten som tänker på när man tänker på tillväxthormon (hGH) är kroppsbyggande. Dessa idrottare måste särskilt minska fettmassan i kroppen för att uppmuntra till en maximal ökning av muskelmassan. De flesta forskare avstår från att säga att tillväxthormon nödvändigtvis genererar muskelstyrka. Det beror förmodligen på många idrottare kan inte administrera doserna korrekt , förhindra en noggrann analys av de totala resultaten. Men de håller med om att det är helt möjligt att hGH kan främja skademotstånd och uppmuntra till snabb muskelreparation. Idrottare uppskattar särskilt det för återhämtning, eftersom de säger att de snabbt kan studsa tillbaka från sina skador och trötthet.

Oavsett om det är styrka, uthållighet, hastighet eller återhämtning, kan hGH bedömas av olika skäl. I själva verket kan det vara fullt möjligt att anpassa molekylerna till olika sporter eller önskade resultat för att fullt ut kunna njuta av kroppens potential.

hGH har inte alltid fått bra press inom idrott. Du måste veta vad som anses vara en dopningsprodukt inom idrottsmedicin och de tillskrivna biverkningarna. Fram till nu använde de flesta elitidrottare injektioner baserade på syntetiska hormoner. Andra har försökt ”naturliga” secretagoger för att övervinna vissa negativa effekter på grund av dåliga blandningar eller dålig kunskap om rätt doser att injicera eller tidslinjer att följa. De flesta blir besvikna när de inte ser resultat.

Från slutet av 1990-talet till 2000-talet var det ganska lätt att köpa tillväxthormon av hög kvalitet utan recept. I USA, Kanada och Europeiska unionen var det helt lagligt att köpa mediciner och till och med importera dem från Asien så länge de inte klassificerades som narkotika och mängden inte överskred en tremånaderscykel för en enda person. Tack vare detta fanns inte hormonförsäljning av låg kvalitet. Men Jintropin, ett kinesiskt hormonmärke, blev populärt och krossade nästan alla västerländska företag på marknaden. Det var möjligt att använda det fritt för anti-aging, bodybuilding, viktminskning och andra fördelar. De största läkemedelsgrupperna var de ledande aktörerna i näringslivet. De tvekade inte att missbruka sitt inflytande för att hindra den kinesiska marknaden genom att anklaga den för att sälja skadliga och farliga produkter. Kriget hade börjat och en skyldig part hade utsetts. Detta ledde till uppkomsten av flera andra små tillverkare, mestadels kinesiska och indiska. För vissa arbetande idrottare blev sökningen efter vissa specifika hormoner som tidigare varit disk, en skattjakt på Internet eftersom stora läkemedelslabor fortsätter att attackera hormonförsäljningen online.

Idrottare kan bara hoppas att hGHs status kommer att ändras till ett hälsotillskott och det kan återfå gratis försäljning och kemisk övervakning.

HGHs positiva effekter

Hittills har tillväxthormon erkänts främst för sina medicinska effekter eller som en dopingprodukt i gym. Idag söker fler och fler människor att radera ålderdomens raser och njuta av deras kropps fulla kapacitet som de gjorde i sin ungdom är intresserade av den här produkten. Det skulle vara intressant att föreställa sig att stämma över alla möjliga positiva effekter från en hormonbehandling, särskilt hGH. Testa bara 100 personer och gör din egen analys.

De första återkommande frågorna kommer oundvikligen att handla om fysisk styrka och kroppens utseende. Kroppens nedgång är en av de grymaste aspekterna av åldrandet. Människor administrerade tillväxthormon under sex månader fick 80% mer muskler och styrka. De var också 80% mer resistenta och toleranta mot fysisk träning, och 70% av dem förlorade kroppsfett.

Om du tittar på resultaten är det uppenbart, med tanke på den ständigt utvecklade forskningen, att helt enkelt att ta hGH är mer än tillförlitligt för att återfå tidigare muskulära kapaciteter, och de kan till och med överskrida vad de var tidigare.

Det har också visats att över 50% av människor som har tagit tillväxthormon såg föryngrat libido, inklusive förbättrad sexuell styrka och frekvens, såväl som varaktig erektion. Män såg deras nattliga urininkontinens försvinna. Kvinnor återupptog vanliga menstruationscykler och upplevde inte längre värmevallningar.

Med ett genomsnitt på 70% rapporterar de flesta patienter att få ett bra minne, mer energi, en känsla av välbefinnande och en ny önskan att leva.

När det gäller sjukdomsresistens och återhämtning från olika traumor och skador har resultaten visat sig sväva runt 60%. Mer än 50% av patienterna har bekräftat att de har fått flexibilitet i ryggen igen.

Till sist, mer än 70% av människorna såg strukturen, fastheten och elasticiteten i deras hud förbättras och deras rynkor försvinner . De såg också mer riklig hårväxt och färre grå hårstrån.

Alla dessa resultat har bevisats vetenskapligt. Vetenskapen utvecklas ständigt och förhoppningsvis i framtiden kommer det att vara möjligt för varje person att hitta rätt formel och molekyl för sin kropps eviga ungdom.

Slutsats

Hormonterapi med tillväxthormon är utan tvekan ett område att titta på. Framstegen i de tillgängliga produkterna inspirerar till hopp och kan till och med driva människor att titta igen på sin egen framtid.

Det ser ut som det kan vara omöjligt att undvika att ta hormoner i framtiden med tanke på de fysiska och psykologiska fördelarna de erbjuder. Ungdomens fontän är verkligen inom räckhåll.

Referenser

 1. https://jamanetwork.com/journals/jama/fullarticle/1108358
 2. https://www.nejm.org/doi/full/10.1056/NEJM199007053230101
 3. https://web.archive.org/web/20180415063324/http://www.kefeibiotech.com