SARMS kontra Testosteron

Mest testosteron steroider kan injiceras men de har talats om att öka mycket testosteron i blodnivåerna och minska dem till under optimala nivåer efter injektion, därför finns det ett behov av att alltid injicera några testosteron in i blodomloppet. Det faktum att de flesta testosteronsteroider är injicerbara har avskräckt många användare från att använda dem och mycket mer väljer den enklare vägen genom att leta efter oraler som SARMS förkortning av Selective Androgen Receptor Modulators.

De kanske inte har samma styrka som testosteronsteroider men de är säkert en lösning på de stickiga nålarna som de flesta steroider användare inte vill ha. SARMS är muntliga och till skillnad från de flesta oral steroid har inte en negativ effekt på levern även efter långvarig användning.

SARMS riktar sig mot vävnader som svarar positivt och lämnar vävnader som inte svarar positivt och det är därför de kallas ’selektiva’. Några av effekterna av att använda SARMS är desamma som när du använder testosteron, så du bör kunna märka vissa anabola effekter.

 

15 citat från Arnold Schwarzenegger

 

  • trenbolone-acetate-2

 

Tillväxten av muskelvävnader inom en kort tid är oftast orsaken till att människor i första hand använder SARMS. Alla intag av SARMS måste åtföljas av bantning och träning.

Mycket SARMS i kroppen kommer att leda till en hel del negativa biverkningar, så intaget måste också regleras. SARMS kanske inte har samma effekter som testosteronsteroider men att ha mycket av det i ditt system kommer att medföra biverkningar som liknar de hos en person som använder många testosteronsteroider. Några av biverkningarna av SARMS inkluderar balding, testikelatrofi, akne, virilisering bland kvinnliga användare och gynekomasti hos manliga användare.

SARMS Kontra Testosteron

SARMS Kontra Testosteron

Referenser

  1. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5820696/
  2. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/29183075/