Ligandrol (LGD 4033) Kur

Vad används Ligandrol, LGD 4033, även känd som Anabolicum för?

LGD-4033 också känd som Anabolicum är en speciell typ av läkemedel som används för att reparera stressade muskler som oftast orsakas av neuromuskulära sjukdomar eller dystrofi. Så det hjälper till att hålla sjukdomen genom att öka muskelmassan.

Det används för behandling av muskelavfall och osteoporos, Anabolicum har egenskaper som liknar den för anabola steroider-baserade ämnen som snabbt kan sätta upp muskelmassa samtidigt som den totala kroppsfettet minskar.

Du kommer också att hitta det mycket lättare att lyfta vikter om du ständigt ökar plattorna på baren.

Om du redan är en användare av steroider kan användningen av LGD-4033 kanske inte ge dig överraskande resultat, men om du är en första-timer, kommer du säkert att bli mycket förvånad över de resultat det kan få dig.

Många människor underskattar vikten av att må bra medan du är på Kur. LGD-4033 ger dig den gudliknande känslan av att vara oövervinnlig som levereras med steroider.

Du kommer att titta och känna på ditt bästa, vilket automatiskt förbättrar dina prestationer i gymmet och utanför det.

Vanligtvis förstår många människor inte vikten av att må bra under Kur, medan LGD-4033 kan ge dig högsta krafter som steroider ger dig.

LGD-4033 tenderar att ge dig mycket kroppsvikt på nolltid. Det kan fylla dina vävnader med vatten på grund av närvaron av vatten.

Därför behöver du inte oroa dig, du kommer att förlora det vattnet när effekten av läkemedlet är över.

Vilka är effekterna av en Ligandrol Kur?

Effekterna som normalt observeras från att ta Ligandrol inkluderar huvudvärk, illamående, utmattning och testosteronnivåer tenderar att öka än normalt.

Även om det inte har starka effekter av aggression som läkemedel RAD kan ha på dig. Men det är bra att alla dessa effekter försvinner när du är klar med Kur och gå efter en PCT efteråt .

Hur påverkar Ligandrol Kur din kropp?

Det är fortfarande under testningsstadier, men idrottare har redan börjat hävda att detta fungerar exceptionellt bra på deras muskeltillväxt, särskilt kroppsbyggare säger att de har hittat ett sätt att påskynda processen.

Dessutom hjälper detta också till att minska mängden fett som deponeras när du åldras och tar också hand om att förbättra kroppens totala prestanda.

Fördelar Ligandrol Kur

Fördelarna med detta läkemedel är att det har minimala biverkningar, gör musklerna mager och hjälper dig att få styrka.

Det snabbar läkningstiden för dina ben och ökar också deras massa på kortare tid, det lutar mot mer av ditt välbefinnande.

Det goda med detta läkemedel är att det kan användas av alla personer som är i någon sport eller är nära att kallas en idrottare. Vi kan då säga att ni alla är bra att använda detta läkemedel utan rädsla.

 

15 citat från Arnold Schwarzenegger

 

  • trenbolone-acetate-2

 

Detta läkemedel är så kraftfullt att en enda mg under 21 dagar som tas kontinuerligt kan ge dig flera kilo mager muskel. Det ökar också dina energinivåer drastiskt och får dig att känna dig som en supermän plötsligt. Det gör underverk genom att öka din aptit och få dig att äta mer, men du måste se till att allt du äter är 100% naturligt och rent, vilket är fritt från alla föroreningar. Det har en mer mycket positiv effekt på dina ben och det är att det gör dina ben tätare vilket innebär att du kan bära tunga vikter utan problem.

Detta läkemedel undersöks för att bota ultraskadliga sjukdomar som muskelatrofi, cancer, aids njursjukdomar och plötslig viktminskning, som har negativa effekter på din kropp.

Detta läkemedel kan öka din muskelmassa och få dig att känna dig som en helt passande människa igen, det är mer som att dra dig tillbaka från gropen av sjukdomar och dra dig till världen som du alltid har velat leva i.

Botemedel av många olika frakturer och Ostesoporos, LDG-4033 är ett otroligt läkemedel som ses som ett underbart behandlingsalternativ för förlust av bentäthet, och några allvarliga fall av höftfrakturer.

Biverkningar av Ligandrol Kur

Menopausala kvinnor har alltid funnit att HRT är fördelaktigt för dem, men det har också långvariga biverkningar för dem som bröstcancer. Lingandrol kan vara allt de behöver för att ta itu med deras hälsoproblem inklusive ben- och muskelavfall.

Forskningen pågår fortfarande men det finns starka förväntningar på att läkemedlet kan påverka förnyelsen av libido positivt.

Läkemedlet kan förbättra muskelstyrkan så att det direkt leder till att du ökar din uthållighet och i slutändan din sexuella prestanda också, nyligen har användare erkänt att de förvärvat höga energinivåer som har gjort dem extra energiska.

De flesta av studierna indikerar att läkemedlet är både säkert och effektivt att använda. När det testades på friska män i mycket låga proportioner observerades inga större biverkningar.

Men de mest benägna biverkningarna var som att ha en torr mun, huvudvärk, någon form av infektion i andningsorganen.

Men människor som använde mer än den rekommenderade dosen upplevde kortsiktiga biverkningar som trötthet och illamående.

Efter att ha analyserat dessa resultat är de flesta forskare osäkra på om dessa kortsiktiga biverkningar är relaterade till något annat än LGD-4033, men det sågs ändå vara helt säkert.

Anledningen till tvivel om biverkningar som detta läkemedel kan ha är de ökade toleransnivåerna hos de flesta människor som detta testades på.

Hur mycket kostar Ligandrol Kur?

En Kur av LGD-4033 kan ta upp till 12 veckor vilket är tillräckligt för att du får muskelmassa och styrka.

Du kommer att få cirka 12 till 18 kilo ren muskel och cirka 60 till 75 pund i alla större områden.

Denna 12-veckors Kur kan kosta dig ungefär $ 150 med garanterade resultat om du ska använda den här som din kraftförstärkande tonic.

Men i slutet av varje Kur krävs en PCT eftersom ligandrol 4033 är en slags steroid så att det går nästan nödvändigt att gå igenom en PCT i slutet av varje Kur du tar.

Normalt räcker en Kur för att din kropp ska ta den form du vill att den ska vara i.

Det är ett underbart läkemedel som kan ge dig underbara fördelar så länge du bara tar in den rekommenderade dosen.

Vilken är den rekommenderade doseringen?

Den dos som rekommenderas dagligen för Ligandrol är som 1 mg per dag för män och ½ mg per dag för kvinnor.

Ligandrol har en halveringstid på cirka 30 timmar vilket gör det enklare för dig att ta doseringen en gång om dagen, så du behöver inte röra dig med ditt schema. Så för nybörjare är det fortfarande okej att ta 5 mg per dag på morgontiden, och om det går på efterföljande Kur så skulle det inte vara ett problem att ta 10 mg, eller kanske 15 mg.

Men för de som redan har introducerats för denna förening för länge sedan, sägs de vara på mellannivån och de är bra att gå upp till 10 mg per dag intag.

Men om du någonsin går längre än intaget av 10 mg per dag dosering är det ganska troligt att du blir oundviklig för smärta i magen.

Ligandrol (LGD 4033) Kur Referenser

  1. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5820696/
  2. https://jamanetwork.com/journals/jama/fullarticle/2664459
  3. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5820696/
  4. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/29183075/
  5. https://www.fda.gov/news-events/fda-brief/fda-brief-fda-warns-against-using-sarms-body-building-products
  6. https://pubs.acs.org/doi/10.1021/ml1002508