Hur man tar Metandrostenolone

Den här artikeln fokuserar huvudsakligen på den detaljerade beskrivningen av principerna för mottagning och modulering av Kur med Metandrostenolone. Vi kommer också att berätta vad metandsenolon är och svara på de vanligaste frågorna!

Metandrostenolone är den mest berömda anabola steroiden genom tiderna. Det har vunnit sin popularitet på grund av dess höga effektivitet och tillgänglighet.

Dianabol (det primära namnet på steroiden) innehållande ”metan” var en av de första anabola steroiderna, med vilka kroppsbyggande legender som Arnold Schwarzenegger och Franco Colombo startade sin karriär. Nybörjare i vår tid följer fortfarande deras exempel, varje nybörjare som kemist har en Kur av metandsenolon, varför efterfrågan på metan är så hög. Metandienone är en av de mest sålda dopingagenterna på internationella och inhemska marknader världen över.
Historiska fakta

Methandrostenolone-Kur Ämnet methandrostenolone syntetiserades först i USA av John Ziegler i början av 1960-talet. Samtidigt godkänner FDA ämnets medicinska egenskaper, och patentet för produktion överförs till det amerikanska läkemedelsföretaget Ciba Pharmaceuticals, som i sin tur är aktivt engagerad i utveckling och distribution av steroiden som kallas Dianabol .

För närvarande producerar dussintals företag över hela världen ämnet i olika former under olika märken. methandrostenolone tabletter är mer utbredda i USA under namnet Danabol , Metaxone och Naposim .

 

15 citat från Arnold Schwarzenegger

 

  • trenbolone-acetate-2

 

Vad är nyckeln till Methanas framgång? Till att börja med bör det noteras att Danabol kan öka volymen av muskelmassa upp till 12 kg på kort tid, det är förknippat med en positiv påverkan på proteinsyntes, Dianabol kan öka absorptionen av protein i tiotals gånger. Resultatet av stora massavinster noteras, särskilt för ”unga” idrottare som utövar steroider för första gången, för mer erfarna idrottare är massvinsten inte mycket mindre. I genomsnitt kan en soloKur per metanderstenolon ge 8-10 kg, beroende på de fysiologiska egenskaperna hos användarens kropp. Men även schema med steroidintag spelar en viktig roll, som, om den felaktigt sammanställts, kanske inte bara ger betydande resultat utan också har en negativ inverkan på din hälsa. Oavsett dosering är steroiden väl utvecklad styrka och andra egenskaper, såsom uthållighet och energi. Många idrottare sätts ut på Internet, fototransformation med metandsenolon före och efter Kur. Effekten är fantastisk!

Lika viktigt är det praktiska med metanintaget. Eftersom steroiden finns tillgänglig i oral form finns det inget behov av injektioner, vilket gör det ännu enklare för nykomlingar att välja denna steroid. Nybörjare är nöjda med muskelmassa utan obehag.

Trots att steroiden är en mycket effektiv anabola är priset mycket lägre än steroider. Dianabol är alltid tillgängligt trots att det är förbjudet enligt USA: s strafflagar.

Metandrostenolone bruksanvisning, förnekande av myter

Standardförpackning av metan – 100 tabletter om 10 mg vardera. Utvecklarna tillhandahåller alla nyanser i Kur och producerar produkter nära önskat uttalande. Som regel varar Kur för tabletterad metandrostenolon 4-6 veckor. För att upprätthålla höga nivåer av aktiv ingrediens i blodet tas steroiden dagligen. Den dagliga dosen uppdelas i 2-3 gånger. Methandienon har en kort halveringstid, så det är lämpligt att sträcka dosen under hela dagen.

Myt nummer 1 – Ofta konsulter själva utan förståelse, rekommenderas, påstås för en mindre påverkan på levern, att sorbera pillerna snarare än att svälja dem. Myten motbevisas av det faktum att den aktiva substansen kommer in i blodet exakt på samma sätt, oavsett hur det absorberas genom munhålan eller mag-tarmkanalen. Allt som är mättat med blod passerar genom leverfilter och förblir där för sönderdelning. Men ändå rekommenderar läkarna ibland att ta ”metantabletter”, resorbera dem och hävdar att en del av den aktiva ingrediensen kan lösas upp i magsaften. Därför rekommenderar vi att du sorberar hälften av dosen och tar resten inuti, så koncentrationen av ämnet i kroppen blir högre, och därför blir effekten ljusare.

Myte nr 2 – instruktionen anger att metandsenolon, vilket sätt att applicera är oralt, ska tas före måltiderna, men om du känner buksmärta, bör du börja dricka ”metan” under måltiderna. Komplett nonsens! Till att börja med är nästan alla tabletter av steroider fettlösliga till sin natur, så att man tar metan med maten förnekas, eftersom fetter bromsar ämnets absorption i blodet genom magen och löser upp det mesta av ämnet i små partiklar . Smärtsamma reaktioner i magen kan bara vara negativa och mycket farliga.

Myt nummer 3 – ta hela den dagliga dosen metan före träning, vilket ökar prestandan. Inte sant. Först och främst har höga koncentrationer av ämnet i blodet en hög belastning på levern och ger upphov till processen med aromatisering. För det andra agerar danabol i ökande utsträckning, det är inte en energisk som ger effekt omedelbart efter administrering, effekten kommer gradvis och ökar under tidsKur.

Läs mer om hur man modellerar en Kur
Metandienon före och efter metan är en mycket använd version av steroiden som om du tar metan på pyramidform, dvs. varje vecka i början av Kur för att öka doserna till det maximala, och i slutet av Kur för att gradvis minska dem till deras ursprungliga kommer steroidens effektivitet att vara högre.

Omvänt är receptortoleransen större när doserna hoppar från låg till hög och vice versa, systemet signalerar normaliseringen av anabola processer och effektiviteten minskas när du börjar sänka doserna.

Metan ska tas utan avbrott och i lika stora doser, vid vissa tidsintervaller. De mest gynnsamma timmarna för användning av steroiden är på morgonen 6: 00-9: 00 och på kvällen 18: 00-21: 00 – vid dessa intervall producerar axeln hos hypofysa gipothalamus testiklar aktivt testosteron hos män, och därför ökar effekten av steroid betydligt.

  • I genomsnitt varierar dosen för nybörjare från två till fyra tabletter per dag om 1 tablett = 10 mg.
  • Ta steroiden är inte värd mer än sex veckor, den 6: e veckan i Kur börjar visa fenomenet av beroende, och egenskaperna hos steroiden aktivt bleknar.
  • Ta steroiden före en måltid och dricka normalt vatten.
  • Ta inte steroiden före sänggåendet – det kan orsaka sömnlöshet.

Mer erfarna idrottare kan öka sina doser till 100 mg per dag – extrema doser som endast idrottare med många år AAS har råd med. Men även för de mest erfarna idrottare kan sådana doser orsaka allvarliga biverkningar och till och med irreversibla konsekvenser. Klicka här för att lära dig mer om biverkningarna av metan och steroider i allmänhet.

Efter Kur är det viktigt att gå igenom PCT! Detta är också en viktig punkt i användningen av Methandienone , försummar inte efter Kurterapi, det är nödvändigt och detta faktum! Mer information om varför PCT behövs och hur man producerar den kan hittas här.

Vad är den bästa kombinationen?

Metandsenolon kombineras ofta med andra anabola steroider för att förbättra Kureffektiviteten. För vikt- och styrkretsKur, använd ”metan” togester med Testosteron och Nandrolone. Detta är en grundläggande kombination med många positiva effekter, men tyvärr inte lämplig för nybörjare.