HGH Kur Pris

Typisk prissättning Priserna bör också vara en stark indikation på huruvida den aktuella tillväxthormonprodukten är legitim eller inte. Varumärken som ofta säljer kit för under $ 400 per kit kommer aldrig att vara en produkt av farmaceutisk kvalitet, och ännu värre, kommer aldrig att vara verklig mänsklig tillväxthormon (eller åtminstone vara extremt under dosering) såvida den inte är stulen.
Riktigt humant tillväxthormoner av farmaceutisk kvalitet var som helst mellan minst $ 800 per kit till så högt som $ 1 700 och till och med $ 2 000 för ett högkvalitativt mänskligt kit på 100IU. När man letar efter att köpa HGH, bör alla individer söka köpa det i bulk kvantitet. Detta beror på det faktum att mänsklig tillväxthormon kräver långa cykler (minst 4 – 6 månader för användning) för att få några fördelar eller vinster från det. Det är därför mycket ineffektivt att köpa enskilda satser när en mänsklig Tillväxthormon Kur fortskrider.
Varje potentiell användare bör se till att vara beredd ekonomiskt innan han fattar beslutet att delta i en mänsklig Tillväxthormon (HGH) Kur och förvänta sig att spendera upp till flera tusen dollar åtminstone på tillräckligt med mänsklig tillväxthormon för att hålla en full 4 – 6 månaders Kur längd (och ofta rekommenderas längre cykler). Eftersom tillväxthormonpaketets priser är mycket dyra som det ser ut, finns det mycket liten variation mellan källtyperna i prissättning, med undantag för beställningar av bulkkvantiteter, vilket generellt ger rabatter på priset per kit när flera satser beställs på en gång.
Till exempel kan en leverantör sälja satser individuellt i prisintervallet $ 600 – $ 700 per kit, men när de beställs i bulk (minst 5 beställningar eller mer beställda) kan priserna sänkas till $ 500 per kit i en totalvärde på 2500 $ (5 kits, till exempel).

15 citat från Arnold Schwarzenegger

 

  • trenbolone-acetate-2

Human Growth Hormone, som tidigare nämnts, staplas ofta med anabola steroider på grund av dess synergistiska effekt med dessa hormoner. HGH och anabola steroider hjälper varandra på olika direkta och indirekta vägar i människokroppen för att maximera potentialen för muskeltillväxt och / eller fettförlust under en given Kur. Mänsklig Tillväxthormon Kur s ofta inkluderar också staplar med andra typer av föreningar också, såsom insulin och T3 (sköldkörtelhormon), som har täckts i det föregående avsnittet i denna profil.

Idrottare och kroppsbyggare som överväger användning av HGH bör vara medvetna om att detta är en avancerad förening som är bäst lämpad för avancerade anabola steroider, idrottare och kroppsbyggare. De yttersta avancerade av idrottare och anabola steroidanvändare har ofta nått vad som annars kallas en “återvändsgränd” när det gäller deras atletiska framsteg. Med tränings- och näringsaspekter så perfekta som de kan vara, och med alla resultat av annan slipning av anabola steroider för att långsamt stoppa, måste den avancerade idrottaren se till mer lovande ansträngningar som gör att honom / henne kan skjuta förbi denna återvändsgränd.

Denna “återvändsgränd” orsakas ofta av individens framsteg så långt att han / hon har nått gränserna för deras genetiska potential (gränserna i termer av den maximala mängden muskelmassa och styrka som människokroppen tillåter enligt till personens genetik). För att driva förbi detta ger användningen av GH-Kur en intressant möjlighet här där hyperplasi (tillväxten av nya muskelceller i motsats till utvidgningen av befintliga) är det som borde hjälpa en “återvändsgränd” idrottare att stiga förbi sina begränsningar. Användningen av mänsklig tillväxthormon och IGF-1 i samband med anabola steroider tros vara det främsta skälet till varför professionella kroppsbyggare av högsta nivå plötsligt i slutet av 1980-talet och början av 1990-talet verkade “freakish” enorma och ännu mer “rippade” än kroppsbyggarna på 1980-talet och tidigare.

Längden på HGH-Kur och sättet på vilka de körs är mycket beroende av målen i fråga, liksom vilka andra föreningar, om några, staplas och används med human tillväxthormon. Längden på en Tillväxthormon Kur där mänsklig tillväxthormon används på egen hand, till exempel, kommer alltid att vara en mycket längre Kur i längd än Kur som involverar användning av anabola steroider bredvid den. Precis som man inte kan fastställa specifika doser som tillskrivs de tre användarnivåerna (nybörjare, mellanliggande och avancerade), kan detsamma sägas för GH-Kur. Därför diskuteras Kur här i termer av mål snarare än de tre typerna av användarnivå. Varje läsare måste också vara under förståelsen att mänsklig tillväxthormon är en avancerad förening till att börja med.

HGH Kur Pris

HGH Kur Pris

Mänsklig Tillväxthormon Kur enligt definitionen av mål och användningsformer

Detta är den yttersta basen i GH-Kur på grund av det faktum att en måttlig dos används, och att HGH själv körs på egen hand utan andra föreningar. Därför kommer muskelmassaförstärkningar och styrkaökningar generellt sett inte att vara framträdande förrän minst 3 eller 4 månader in i Kurn. Även när de anabola effekterna långsamt har börjat visa sig, kommer det fortfarande inte att vara lika dramatiskt som en anabol steroidKur. Därför är fettförlust det primära målet här, där en dos på 4 – 6IU per dag borde ge anständiga men stadiga fettförlust vid den låga änden av dosområdet och mer dramatisk (men fortfarande jämn) fettförlust vid den högre änden av räckvidden.

Kurstapel för mänsklig tillväxthormon (Kurlängd 4 – 6 månader)
Månader 1 – 6:
– Mänsklig tillväxthormon vid 4 – 6IU per dag
Månader 3 – 6:
– Testosteron Cypionate vid 400 mg / vecka
– Trenbolone Enanthate vid 400 mg / vecka

Detta anses vara en solid Kur för en individ som vill uppleva alla effekter med ett dramatiskt resultat: fettförlust samt muskelökning. Testosteron Cypionate och Trenbolone Enanthate är båda långesterade anabola steroider och är därför bäst lämpade för längre Kur (i detta fall är målet en 3-månaders- eller 12-veckors Kur av vardera). Man kommer att märka att de anabola steroiderna inte sätts in i HGH-Kurn förrän på ett senare datum (3 månader efter användning av humant tillväxthormon). Detta beror på att människans tillväxthormon är att dess effekter är mycket långsamma och stadiga att bygga i människokroppen, och dess märkbara effekter kommer inte att “kick-in” eller uppträda förrän cirka tre månader med konsekvent användning.

Varje potentiell användare bör idealiskt vara helt säker på att effekterna av mänsklig tillväxthormon har nått full topp och styrka innan tillsatsen av anabola steroider, vilket kommer att tjäna till att ge en absolut explosiv mängd intensiv muskeltillväxt.

Särskilt den anabola steroiden Trenbolone fungerar som ett utmärkt tillägg till mänsklig tillväxthormon, på grund av dess starka näringsdelningseffekter samt det faktum att Trenbolone är känt för att generera stora ökningar av IGF-1-nivåer, vilket ytterligare kommer att fungera i tandem med människors tillväxthormons effekter. Denna stapel och Kur i allmänhet bör visa sig vara en utmärkt fettförlust såväl som muskelbyggande Kur (särskilt när introduktionen av anabola steroider har påbörjats).

Mänsklig Tillväxthormon Kur stack (4 – 6 månaders Kurlängd)
Månader 1 – 6:
– Mänsklig tillväxthormon vid 4 – 6IU per dag
Månader 3 – 6:
– Testosteron Cypionate vid 100 mg / vecka
– Trenbolone Enanthate vid 400 mg / vecka
Månader 5 – 6
– Anavar på 80 mg / dag
– T3 vid 75 mg / dag

Denna specifika GH-Kur är nästan identisk med den tidigare, men det är specifikt en Kur som uteslutande gynnar fettförlust. Det är också en Kur som kan användas som en pre-tävlingsbunt, eftersom den kommer att ge en mycket mager och hård fysik som är gynnsam för en tävling.

Testosteron har reducerats till en TRT-dos på 100 mg varje vecka för att bara bibehålla normal fysiologisk funktion av Testosteron i frånvaro av endogena testosteronnivåer som har undertryckts genom användning av anabola steroider. Denna TRT-dos av testosteron tjänar också till att kontrollera östrogennivåer för att eliminera risken för östrogenrelaterad uppblåsthet som ger en mjuk och puffig look på kroppen som är oönskad under perioder med fettförlust eller före tävling. T3 läggs till i Kurn under den senaste månaden för att maximera fettförlusten och föra individen till de absolut lägsta siffrorna i kroppsfettprocenten.

HGH Kur Pris Referenser

  1. https://www.karger.com/Article/Abstract/184676
  2. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3079864/
  3. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2657499/
  4. https://onlinelibrary.wiley.com/doi/abs/10.1002/elps.200800221