GHRP-6 Kur

Eftersom GHRP-6 är ett peptidhormon som kommer att förstärka frisättningen av HGH från hypofysen är det meningsfullt att GHRP-6-Kur i allmänhet skulle vara lämpliga för skärande Kur och fettförlust. Tyvärr finns det en aspekt av GHRP-6 som tenderar att göra det mer lämpligt istället för bulking och massökningsKur för de flesta. Den aspekten är förmågan för GHRP-6 att inducera den mest intensiva aptitstimulering hos användare som ingenting annat jämför med.

Det har påvisats såväl kliniskt som anekdotiskt att hos de flesta användare och däggdjur tenderar GHRP-6 att stimulera det som bara kan beskrivas som irriterande hunger. Därför, GHRP-6 Kur sägs ofta vara bäst lämpade för perioder med massökning och bulking. Med detta sagt kan GHRP-6-Kur verkligen inriktas på fettförlust, men bara om individen kan samla tillräckligt med disciplin och viljestyrka för att kunna bekämpa lusten att äta för många kalorier.

GHRP-6 kan genom sin förmåga att förstärka frisläppande av HGH ge en fast mängd fettförlust under bantningsfaser. Emellertid kommer majoriteten av användarna att upptäcka att GHRP-6 är oftare användbart för bulking, och många användare kommer ofta att lägga på en betydande mängd vikt genom sin hungerinducerande effekt ensam.

Den HGH-frisläppande effekten av GHRP-6 kommer faktiskt ytterligare att stödja muskeltillväxt och styrka ökar samt i samband med ett kaloriöverskott som ofta lätt uppnås med användning av GHRP-6. Det måste dock göras mycket tydligt att den avgörande faktorn för huruvida man kommer att förlora fett eller få muskler under GHRP-6-Kur är faktorn för diet och träning. GHRP-6 kan enkelt underlätta ett kaloriöverskott eller ett kaloriunderskott och bära resultaten i endera riktningen ganska enkelt.

På grund av föreningens inneboende natur och vad den gör, kan GHRP-6-Kur inte delas upp och kategoriseras i de typiska tre användarnivåerna för Kur (dvs. nybörjarKur, mellanKur, avancerade Kur). Som med nästan alla HGH-sekretagoger kan GHRP-6-Kur bara i huvudsak kategoriseras i följande tre Kurtyper:

– GHRP-6-Kur för muskeltillväxt och fettförlust
– GHRP-6-Kur för fettförlust
– GHRP-6-Kur för åldrande och allmänt välbefinnande

GHRP-6-Kur för både muskelväxt och fettförlust kräver administrering av minst 100 mg GHRP-6 minst tre gånger per dag under 4 – 6 månader. Ofta rekommenderas det att ännu mer uttalad och större muskeltillväxt och fettförlust ökar administreringsfrekvensen till över tre gånger per dag (helst 4 – 5 injektioner per dag). Sådana GHRP-6-Kur skulle säkerställa konstanta pulser av HGH som skulle vara så nära syntetisk HGH-administration som möjligt.

GHRP-6-Kur som utesluter fettförlust uteslutande hos användare skulle involvera administrering av 100 mg GHRP-6 två till tre gånger dagligen under 4 – 6 månader. Vissa små mängder muskel- och styrkaökning kan eventuellt upplevas i sällsynta situationer, förutsatt att näring och träning rymmer detta.

Anti-aging och allmänna brunns Kur av GHRP-6 involverar 1-2 injektioner dagligen av 100 mg GHRP-6 i varje injektion. Ett minimalt administrationsprotokoll av GHRP-6 såsom detta kommer att inducera en mycket mindre total frisättning av HGH från hypofysen, men precis tillräckligt för att säkerställa en positiv hälsa och välbefinnande fördelar, särskilt hos äldre individer.

 

15 citat från Arnold Schwarzenegger

 

  • trenbolone-acetate-2

 

GHRP-6-Kur genomförs nästan alltid i tandem med en GHRH såsom Mod GRF 1-29 (CJC-1295 utan DAC) för att maximera HGH-utgången, vilket tidigare har förklarats i detalj i denna profil. GHRP-6 kan också användas med anabola steroider på ungefär samma sätt som syntetisk HGH kan användas med dem för att ge en synergistisk effekt på muskeltillväxt och fettförlust.

Syntetisk HGH i sig kan och ofta kombineras med HGH-sekretagoger som GHRP-6, vilket gör det möjligt för användaren att uppleva vad som kan anses vara högre totala blodplasmanivåer av HGH utan att behöva använda så mycket syntetisk HGH. Det sätt på vilket detta vanligtvis skulle fungera är administrering av exogent syntetiskt HGH i en dos av 4iu omedelbart efter stigning på morgonen, följt av administreringar av GHRP-6 mitt på dagen (med en annan valfri HGH-administration 30 minuter efter det), och sedan slutligen ytterligare en GHRP-6-administration omedelbart innan du lägger sig.

Ett sådant protokoll i en GHRP-6-Kur säkerställer maximal nytta av HGH och är mycket mer kostnadseffektivt för användaren än att ta till större doser av syntetisk HGH ensam. Den andra fördelen är användarens förmåga att upprätthålla hypofysfunktion under användningen av syntetisk HGH, vilket normalt skulle orsaka avstängning av endogen HGH-produktion via den negativa återkopplingsslingan. Användningen av HGH-sekretagoger såsom GHRP-6 före sängen skulle säkerställa att hypofysen fortfarande tillverkar endogen HGH.

GHRP-6 Kur

GHRP-6 Kur

GHRP-6 Kur Referenser

  1. https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0091302204000032?via%3Dihub
  2. https://theconversation.com/we-need-an-advocate-against-asadas-power-in-doping-control-12119
  3. https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0167011511001595?via%3Dihub