GHRP-6 Biverkningar

 

Biverkningar som härrör från GHRP-6 är vanligtvis vad som kan förväntas av användningen av HGH på grund av det faktum att slutresultatet av GHRP-6-användning är de av mycket ökade HGH-nivåer. Skillnaden mellan GHRP-6 och syntetisk HGH är naturligtvis det faktum att HGH som härrör från GHRP-6-användning är endogent HGH tillverkat av människokroppen.

Ändå är GHRP-6-biverkningar främst biverkningar som uppstår från HGH-användning, men det finns GHRP-6-biverkningar som är unika för GHRP-6 själv. Det är viktigt att notera att GHRP-6 inte är ett steroidhormon och inte heller är ett könsspecifikt hormon, och på grund av detta kan det användas av både kvinnor och män lika utan rädsla för androgena eller viriliserande biverkningar, vilket GHRP-6 effekterna är ogiltiga.

Mänskliga tillväxthormon relaterade biverkningar

GHRP-6 biverkningar som är resultatet av HGH-ökningarna inkluderar: influensaliknande symtom, ledvärk och karpaltunnelsyndrom, huvudvärk och uppblåsthet och vattenretention. Mindre troliga biverkningar inkluderar: yrsel, stickningar eller domningar i huden, minskning av beröringskänslighet, illamående, öm ben och gynekomasti.

Även om HGH inte är ett könshormon, fungerar det som ett viktigt mediatorhormon som fungerar med östrogen i utvecklingen av gynekomasti. Detta bör komma ihåg när man använder GHRP-6 (eller någon HGH-relaterad förening) med aromatiserbara anabola steroider.

 

15 citat från Arnold Schwarzenegger

 

  • trenbolone-acetate-2

 

För en mer djupgående beskrivande lista över biverkningar som härrör från användning av mänsklig tillväxthormon, se avsnitt Biverkningar av mänsklig tillväxthormon i profilen Mänsklig tillväxthormon.

GHRP-6 Exklusiva Biverkningar

Förutom de potentiella biverkningar som härrör från HGH ökar, är GHRP-6 förknippade med olika biverkningar som är direkt resulterande från GHRP-6 själv. Dessa inkluderar följande:

Ammande bröstvårtor: GHRP-6-biverkningar inkluderar ökad Prolactin-sekretion, vilket kan leda till amning från bröstvårtorna.

GHRP-6 Biverkningar

GHRP-6 Biverkningar

Detta är dock en sällsynt händelse men det kan hända hos känsliga individer. GHRP-6 uppvisar förmågan att inducera utsöndring av Cortisol och Prolactin, men studier har visat att Prolactin- och Cortisol-ökningarna i de flesta testpersoner inte ändrades alls vid GHRP-6-doser på 100 mg eller mindre. Doser över 100 mg sägs öka Prolactin-sekretion, dock minimalt, och vid dessa minimala nivåer bör amning inte presentera sig. Vissa användare har emellertid rapporterat amning som kan vara resultatet av en känslig individ eller resultatet av mycket högre doser av GHRP-6. Prolactin kan sänkas genom användning av en Prolactin-antagonist såsom Cabergoline, Pramipexole, Bromocriptin och till och med vitamin B6.

Lättkänsla och yrsel: GHRP-6 kan ofta orsaka det som ofta kallas en ”head rush” -känsla åtföljd av en stickande och ”pins and nåls” -känsla i extremiteterna, som rapporterats av många användare. Detta kan också presentera sig som en stavning av yrsel och / eller lätthet. Det är i själva verket en stark indikation på att hormonet verkligen stimulerar hypofysen och är en biverkning som tyder på nästan alla HGH-sekretagoger.

 

GHRP-6 Referenser :

  1. https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0091302204000032?via%3Dihub
  2. https://theconversation.com/we-need-an-advocate-against-asadas-power-in-doping-control-12119
  3. https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0167011511001595?via%3Dihub