FEMARA

FEMARA är en molekyl som finns i medicinerna officiell eller LETROMINA .

Det används i adjuvant behandling av bröstcancer i tidigt stadium med positiva hormonreceptorer hos kvinnor i klimakteriet.

Men det föreskrivs också om adjuvans bröstcancer i tidigt stadium förlängs hos kvinnor i klimakteriet som redan har följt en standard tamoxifenbehandling i 5 år, eller till och med vid första linjens hormonberoende avancerad bröstcancer.

Människor tar det också för att behandla bröstcancer i avancerat stadium hos kvinnor i klimakteriet (naturlig eller artificiell klimakterie) efter ett återfall eller om sjukdomen utvecklas hos kvinnor efter behandling från mildare antiöstrogener .

Den rekommenderade föreskrivna dosen FEMARA är 2,5 mg dagligen. Dosen behöver inte justeras för äldre patienter.

Hur agerar FEMARA ?

Som ett antal mediciner som behandlar denna typ av cancer, denna molekyl verkar direkt för att stoppa östrogenstimulering.

Men denna produkt avleddes av två skäl, först för att bekämpa infertilitet och sedan av en viss typ av idrottare.

När det gäller behandling av fertilitet upptäckte läkare att det stimulerade ägglossningen och började förskriva FEMARA till kvinnor med fertilitetsproblem som ville få barn. Ändå är detta inte det primära syftet med denna produkt, även om många kvinnor har tagit denna behandling med framgång.

Varför intresserar ett läkemedel som är avsett att behandla bröstcancer hos kvinnor i klimakteriet, och vad idrottare vill ta den här produkten?

Idrottare som tar testosteron, ofta tillsammans med andra steroider, syftar till att snabbt få betydande muskelmassa; I detta fall, torr muskelmassa vinster. Detta indikerar att användare är kroppsbyggare eller idrottare som kräver hög explosivitet.

Ändå med att ta sådana produkter kommer med många nackdelar, så du bör inte ta testosteron utan att kombinera det med en kompletterande behandling.

 

15 citat från Arnold Schwarzenegger

 

  • trenbolone-acetate-2

 

FEMARA biverkningar

Vilka begränsningar kan dessa människor möta?

Idrottare som använder dessa produkter måste vara mycket vaksamma när det gäller ett stort antal biverkningar. Det finns en betydande risk för muskelsårar, och senbeteelse är också mycket vanligt.

Det är också möjligt att konfrontera hudproblem med akneutveckling. Viriliseringsrisker finns för såväl män som kvinnor, för att inte tala om impotens, huvudvärk, leverproblem och bröstutveckling hos män, kallad gynecomastia.

Dessa problem orsakas av aromatisering av den anabola steroiden. Testosteron konverteras sedan till östrogen och fäster vid bröstkörtlarna, vilket får bröst att utvecklas hos män. De första symtomen på gynekomasti är ömhet, överkänslighet och slutligen svullnad i brösten.

För att undvika detta måste du ta en produkt som direkt stoppar östrogenstimulering. FEMARA är en sådan molekyl som perfekt motsvarar denna typ av symtom och hjälper till att förhindra situationen. Det har faktiskt bevisats det FEMARA minskar östrogennivån i kroppen med 98% eller mer .

Vare sig det gäller kroppsbyggare eller idrottare, används det som en anabola förening i steroidcykler eftersom det, som vi har angett ovan, väsentligt minskar mängden östrogen i kroppen. Dessutom ökar det testosteron något.

FEMARA , förutom att minska andelen östrogen (sänka dem till praktiskt taget noll) gör det möjligt att utveckla denna massa under bulkingfaser förutom att eliminera vatten och förbättra muskeldefinitionen.

Dessutom begränsar FEMARA biverkningar hos kroppsbyggare som regelbundet gör steroidbehandlingar och lider testikelnedsättning relaterad till att ta andra produkter. Men också – vilket är ingen liten sak – det begränsar eller minskar gynekomasti som börjar eller redan finns.

dock FEMARA har verkliga negativa effekter. De vanligaste observerade är riklig svett, ben / ledvärk, kraftig trötthet och värmevallningar.

Kroppsbyggare har å andra sidan helt olika skäl för att hitta den här produkten lämplig. För dem betyder mindre östrogen i kroppen mindre chans att drabbas av biverkningar som vattenretention, gynekomasti eller akne jämfört med andra produkter.

FEMARA är två till fem gånger kraftigare än anastrozol (Arimidex), men effekterna är långsammare att starta. Du måste ta FEMARA i 60 dagar för att få en bra balans i blodplasma. För kortare varaktigheter blir resultaten mindre synliga eller obefintliga.

Slutligen, för erfarna viktlyftare eller bättre men ändå konkurrenskraftiga kroppsbyggare, ger denna produkt bra resultat även om de tar produkter som gör dem betydligt ”vinna” massan. För att inte nämna att det framgångsrikt undviker vattenhållning och därför strippar musklerna och förbättrar definitionen. Samtidigt garanterar det att ”stoppa” de negativa effekterna av de andra produkterna som användarna tar. Därför är det verkligen fördelaktigt för kroppsbyggare att ta denna produkt.