Dianabol Recensioner

Vad folk tänker

Om du är som de flesta prestandaförbättrare kommer du att planera en framtida cykel med hundra eller fler idéer om vad du vill göra. Det finns så många anabola steroider, så många variationer och hormoner över alla möjligheter är oändliga. Naturligtvis, när din plan börjar utvecklas oundvikligen, befinner du dig som forskar ut produkter, och det är här saker och ting kan bli röriga.

Det finns så mycket information där ute, och det är bra, men när så mycket av det är i konflikt kan det skapa en enorm förvirring. Detta kan ses gång på gång i överflödet av dianabol recensioner, och eftersom det är en av de enskilt mest populära anabola steroiderna genom tiderna, kommer dianabol recensioner att vara vårt fokus idag.

Det finns tusentals fullständiga och till och med partiella dianabolrecensioner som du kan hitta online; profiler av själva hormonet, och naturligtvis recensioner av vissa märken och leverantörer. På många sätt talar produktrecensioner för sig själva; om det är ett kvalitetsmärke som tillhandahålls av en kvalitetsleverantör är inget annat viktigt.

Ändå när du hittar detdianabol recensionerav den här typen måste du vara extremt försiktig eftersom de ofta skrivs av tillverkaren eller leverantörerna själva, och naturligtvis kommer de att säga att deras produkt är fantastisk. Med detta i åtanke, alltid när du hittar dianabol-recensioner av en direkt produktgranskningskaraktär, söker du alltid upp sådana av oberoende karaktär av dem som inte har något att vinna.

Då har vi de vanligaste recensionerna av dianabol av alla; faktiskt innehåll eller ämnesgranskningar av detta anabola hormon. Det är där saker kan bli riktigt konstiga och ofta så upprörande att sanningen förloras för vinden. Du hittar dianabol-recensioner som tillhandahålls av båda sidor om staketet, de som är pro- och anti-steroiderande och deras känslomässiga förspänning kommer ofta att lysa igenom. Naturligtvis är detta en vanligare förekomst med anti-steroidprojekten, men det händer på båda sidor av staketet, och ofta, medan vilseledande de flesta av dessa recensioner är väl avsedda.

Detta leder oss till en viktig fråga; faktiskt är det den enda frågan vi eventuellt kan ställa. Hur vet du vilka dianabol-recensioner du ska lita på; hur vet du vilka som är värda din tid och vilka som hör till papperskorgen? Tack och lov är detta en fråga som inte är svår att svara på; vi har redan fastställt att det är bäst att hålla sig borta från recensioner från leverantörer och tillverkare, du vill ha oberoende analys, men det finns mer.

Det finns några grundläggande grundprinciper för denna steroid som inte kan förändras; grundläggande fakta som alltid stämmer. När du vet och förstår dessa fakta, kommer du att kunna vada dig genom dianabolvattnet med mer självförtroende.

 

15 citat från Arnold Schwarzenegger

 

 • trenbolone-acetate-2

 

När dessa fakta är på plats, därifrån kan en granskare säga en mängd saker och de är fria att tala sitt sinne som de kommer, men varje recension som du finner som gör att det går från grundprinciperna är att det är en röd flagga. Det kan vara en översyn av en pro eller anti art; det spelar ingen roll; allt som är viktigt är att fakta hålls fast vid och inte förvrängs för att möta en personlig partiskhet man kan hålla

Poängen

Ovanstående information representerar grunden för alla kvalitetsgranskningar av dianabol, och alla recensioner av dianabol som du tycker att sned åt denna information är inte värt din tid. Inte bara är sådana recensioner inte värda din tid, de förtjänar inte att existera i första hand eftersom okunnighet bara ger mer okunnighet. Förstå sanningen om hormonerna du kompletterar med, förstå deras grundläggande funktioner och egenskaper och börja därifrån oroa dig för varumärken och leverantörer. Om du kan göra detta kommer din tillägg att lyckas, och det är slutresultatet.

Det grundläggande

Alla dianabol-recensioner, oavsett deras avsikt att svänga dig på ett eller annat sätt bör byggas på och hålla fast vid grundprinciperna för hormonföreningen. Naturligtvis, om du kommer att kunna upptäcka dessa principer kommer du att behöva veta vad de är, och inte bara de positiva utan de negativa. Det är mycket viktigt att en översyn inte betonar ett positivt eller negativt drag av hormonet där det inte är motiverat, och inte heller bör de lägga till det. Exempelvis kommer anti-steroidrecensioner ofta att lista över biverkningarna av ett hormon, och de antyder ofta att alla är i princip garanterade. Därifrån lägger de ofta till i listan över biverkningar, och det kommer helt enkelt inte att göra. Med allt detta i åtanke har vi tillhandahållit dig de grundläggande principerna du behöver veta såväl som några som helt enkelt är intressanta anteckningar som kommer att förbättra din steroidutbildning.

 • Dianabol är det vanligaste handelsnamnet till den populära anabola steroiden Methandrostenolone; ofta kallas det helt enkelt Dianabol.
 • Dianabol finns normalt som en oral steroid med en halveringstid på cirka 5 timmar, och en anabolisk klassificering på 210 och en androgen klassificering på 60.
 • Även om det är något sällsynt kan Dianabol hittas i en injicerbar steroidform under handelsnamnet Reforvit-B.
 • Genom sin verkningssätt binder Dianabol inte starkt till androgenreceptorerna, men ger överflödet av dess egenskaper genom följande:
  – Öka kväveretentionen i musklerna
  – Öka hastigheten för proteinsyntes
  – Förbättring av glykogenolys (detta är avgörande för dess funktion och förmågor)
 • Genom ovanstående primära egenskaper hos hormonet är dianabol främst en massbyggare och styrka som ökar.
 • Liksom alla anabola steroider har dianabol med sig möjliga biverkningar som inkluderar:
  – Gynekomasti
  – Överskott av vattenretention
  – Högt blodtryck
  – Högt LDL och lågt HDL-kolesterol
 • I stort sett kommer de möjliga bieffekterna fram av steroidens aromatiserande natur, som kan kontrolleras genom användning av en Aromatasinhibitor som ofta kallas en ”AI”.
 • dianabol är en av de mest ovänliga steroiderna av allt mot blodtryck, men det kan kontrolleras hos friska vuxna män. Man bör utöva extrem disciplin när man kompletterar och leva en livsstil som är såväl blodtrycksvänlig som kolesterolvänlig.
 • Det finns tre biverkningar på grund av Dianabol-användning som inte är möjliga, men istället garanteras de. Vi har listat alla tre nedan, såväl som anteckningar där de gäller:

 1. Testosteronundertryckning: Dianabol kommer att undertrycka din naturliga testosteronproduktion, och för att undvika ett lågt testosterontillstånd behöver du någon form av exogen testosteronbehandling.
 2. Testikulär atrofi: eftersom testosteronproduktionen har undertryckts och testosteron tillverkas i testiklarna, eftersom denna produktion har bromsat testiklarna krymper. När användningen har avbrutits och alla anabola steroider har rensat systemet kommer naturlig testosteronproduktion att börja igen och testiklarna kommer att återgå till sin normala storlek.
 3. Levertoxicitet: dianabol är en C17-alfa-alkylerad (C17-aa) steroid, och som alla C17-aa-steroider har en stark hepatotoxisk karaktär. Utan denna natur skulle hormonet förstöras av levern och göras värdelöst för kroppen, och även om detta förhindrar dess förstörelse gör det också giftigt för levern. Överdriven alkohol bör undvikas vid komplettering med Dianabol, samt alla OTC-läkemedel där det är möjligt; många OTC-läkemedel är mycket mer hepatotoxiska än dianabol, och överdriven alkoholkonsumtion ger helt enkelt en enorm mängd stress för levern. I många fall får du för mycket eller inte bäst att undvika alkohol helt.
Dianabol Recensioner

Dianabol Recensioner

 • dianabol var den andra anabola steroiden som någonsin syntetiserats; testosteron är först.
 • dianabol är en av de få anabola steroider som skapats för det enda syftet med prestandaförbättring; i detta fall utvecklades det för att hjälpa USA att besegra Sovjetunionen i de olympiska spelen, och det var en framgång.
 • Det finns några myter om Dianabol, och vi rensar dem här uppe:
  – Myt 1: Dianabol kan göra dig fet
  – Sanningen 1: Dianabol främjar inte fettökning; ingen anabola steroider gör detta; själva idén strider mot ”anabola”.

  – Myt 2: vinster med dianabol går förlorade så fort du slutar.
  – Sanningen 2: Dessa vinster kan vara lätta att förlora, men om den totala cykeln fortsätter förbi användning och du matar och tränar din kropp ordentligt hänger du på en stor del av framstegen.

  – Myte 3: dianabol är inte lika stark som Anadrol.
  – Sanning 3: Milligram för milligram dianabol är mycket kraftigare än Anadrol; människor tar helt enkelt mer Anadrol i de flesta fall och jämför inte de två exakt.

Dianabol Recensioner Referenser

 1. https://books.google.com.tr/books?id=9JLiJcjdqkcC&pg=PA275&redir_esc=y#v=onepage&q&f=false
 2. https://books.google.com.tr/books?id=YvS3AAAAIAAJ&redir_esc=y
 3. https://web.archive.org/web/20080528195958/