Dianabol Kur

Kur information

Det finns inga två sätt om det, om du letar efter en stor kur, är en kur som packar en massiv, knäppt av en stans än en dianabol kur svaret. Om det finns en fråga om vad man ska göra för att snabbt öka storlek och massa, kommer aDianabol Kur vara svaret varje gång.

Naturligtvis eftersom du är en smart individ vet du att du aldrig kommer att genomföra en dianabolkur som består av Dianabol och inget annat; inte bara skulle detta vara meningslöst, utan det skulle vara ohälsosamt. För många år sedan, då steroiden först träffade hyllorna, var Dianabol bara cykler ganska vanligt, men vi vet lite mer om hormoner nu, och vi vet att det är oklokt. Låt oss i alla fall ta en titt på hur du bäst kan planera din dianabolkur så att du kan få de enorma resultaten denna steroid kan ge.

När ska man cykla

Det finns några användningsperioder för vilka en dianabolkur kan vara till nytta, och vi kommer att diskutera var och en som vi absolut hatar. Den vanligaste användningsperioden är för det som kallas kickstart, men den mest underskattade användningsperioden är för det som kallas platåbusting.

Båda användningsperioderna kommer att inträffa under en lågsäsongs bulkingkur, där vår tredje användningsperiod är i en skärande fas den tredje användningsperioden kommer att vara något sällsynt. Naturligtvis finns det en fjärde användningsperiod som är vanlig i vissa kretsar, och det är den vi inte bryr oss om alls; i själva verket, som sagt, vi hatar det. Låt oss ta en titt på alla fyra planer för dianabolcykler i detalj:

 • Dianabol Kur 1 – Kick Start:
  Denna period av användning av dianabol kommer i början av en ny kur av anabola steroider; i de flesta fall kommer denna kickstartperiod att vara ungefär 6 veckor. Idén är ganska enkel; för att ge snabba och betydande vinster tidigt medan de långsammare fungerande injicerbara steroiderna bygger i ditt system. Det här är ett utmärkt sätt att påbörja en bulkningskur och ett av de populäraste sätten genom tiderna.

 • Dianabol Kur 2 – Plateau Busting:
  I någon kur kommer du någon gång att träffa en vägg; du kommer att nå en punkt där framstegen stannar. För närvarande måste något förändras för de flesta; kanske du behöver en paus, kanske du verkligen behöver byta din totala anabola steroidkurplan, eller kanske du bara behöver lägga till lite Dianabol. Genom att lägga till dianabol under den här perioden kommer vi att byta genom en sådan platå med kraft och myndighet, och framstegen kommer att börja igen. Detta kan verkligen vara en av Dianabols bästa användningar av alla, men det är en som de flesta inte kommer att behöva. I de flesta fall kommer en sådan användning endast att behövas i mycket långa cykler av veterananvändare av extrem karaktär. Vidare måste det noteras; Om du startade med Dianabol bör du inte köra en annan dianabolkur under minst 4 veckor, med 6 veckor att föredra.

 • Dianabol Kur 3 – skärning:
  dianabol är sällan tänkt på som en skärande steroid och vi kommer inte att försöka märka den som en, men det kan tjäna ett syfte. I sin natur kan dianabol vara ett betydande vävnadskonserveringsmedel, och mera ett styrkeskonserveringsmedel. Detta är viktigt eftersom vävnad och styrka ofta förloras vid bantning, men Dianabol kan skydda dem. I vilket fall som helst kan detta vara en anständig steroid att använda för att upprätthålla en mer fullständig look tidigt i en diet och helt enkelt hjälpa till i hela processen; det kommer att förbättra din metabolism. Trots det är det inte en steroid som du vill använda för nära en fysisk tävling på grund av vattenproblemen som kan uppstå.

 • Dianabol Kur 4 – Bridging:
  Överbryggning är användningsperioden mellan cykler; du fullbordar en total kur, men istället för att gå ut kör du en låg dos av anabola steroider tills du börjar din nästa fullständiga kur. Tanken är att skydda dina vinster och framsteg, och det finns inget fel med att överbrygga när det görs vid rätt tidpunkter och av rätt skäl, men det måste också göras korrekt. Låt oss komma till punkten; Dianabol dämpar naturlig testosteronproduktion; medan det inte är så mycket som vissa steroider är det fortfarande betydande. Om du använder den ensam hittar du dig själv med ett lågt testosterontillstånd, och detta är helt enkelt inte hälsosamt. Om du ska brygga med en steroid och en steroid bara bör det alltid vara testosteron; säkert, det finns undantag, men detta är en bra tumregel.

dianabol-kur-5

Vad du ska stapla

Vi vet att vi måste komplettera med någon form av testosteron på grund av den undertryckande naturen hos dianabol, och vi vet att formen är obetydlig, men vad mer, vad mer kan vi lägga till endianabol kur? Eftersom bulksäsong är den vanligaste användningsperioden, om du försöker lägga till massa kan ingenting på jorden slå den beprövade testosteron, Deca-Durabolin och Dianabol kurn och stapla.

 

15 citat från Arnold Schwarzenegger

 

 • trenbolone-acetate-2

 

Detta är en av de bästa planerna på jorden, och dessutom en som fungerar bra varje gång du använder den. Utöver testosteron, och kom ihåg, alla testosteronformer fungerar andra steroider som staplar väl inkluderar Equipoise, Trenbolone (vilken form som helst) NPP och Primobolan Depot. Detta är våra bästa val, och alla steroider du någonsin behöver med din Dianabol.

Total användning

För de flesta män kommer en dianabolkur att pågå i 6-8 veckor, varav 6 veckor är den vanligaste. 8 veckor kan tolereras väl, men du måste komma ihåg hormons hepatotoxiska karaktär. Vidare, efter 8 veckor, är det mycket osannolikt att steroiden kommer att fortsätta ge samma typ av vinster om du inte ökar dosen, och det är inte en ansvarsfull plan; du är bättre på att arbeta din Dianabol in och ut genom olika användningsfaser.

I alla fall kommer de flesta män att hitta 20 mg per dag för att vara den minimala doseringen för en prestationsfördel med 30 mg per dag är mycket vanligare. Om hormonet tolereras väl vid dessa doser, kommer de flesta män att de kan hantera 50 mg per dag, men du vill se till att du kan hantera en lägre dos när du går.

Dianabol Kur

Dianabol Kur

Mycket få män kommer någonsin att behöva gå över 50 mg per dag, och för att vara ärliga, om du inte kan växa väsentligt på 50 mg dianabol per dag är dina hormoner antingen falska eller något är fel med hur du äter och tränar, och vi menar hemskt fel.

DIANABOL Köp

Dianabol Kur Referenser

 1. https://books.google.com.tr/books?id=dxNAxmL0SvkC&pg=PA2208&redir_esc=y#v=onepage&q&f=false
 2. https://books.google.com.tr/books?id=Mu4jAQAAMAAJ&redir_esc=y
 3. https://books.google.com.tr/books?id=uizgBAAAQBAJ&pg=PA70&redir_esc=y#v=onepage&q&f=false