Dianabol Dos

Vad är rätt dos

Dianabol-doser medför ett stort gap beroende på önskningar, och medan erfarenhet kommer att spela en roll kommer önskemål att göra det mer än något annat. Som med de flesta steroider, bör dianabol-doser hållas ganska låga om steroiden aldrig har använts för att bestämma ditt svar.

Naturligtvis kommer de för många män alltid att hållas låga eftersom de kommer att hitta lite går långt. Trots det kommer vissa män att vilja ha mer och med ansvarsfull användning i kombination med ett positivt svar på låga dianabol-doser kan man få mer. Men det finns och kommer alltid att vara en avskärningspunkt om vi ska förbli säkra och det måste beaktas i.

Utan tvekan finns det maximala dianabol-doser att om överträffade förstör säkerhetsområdet och detta inte på något sätt kan kopplas till framgångsrik användning. När allt kommer omkring, om din hälsa inte skyddas, kommer den fysiska utvecklingen du gjorde inte att vara mycket värt.

Grundläggande dianabol-doser

För första gången användare av denna steroid, hittar de flesta män dianabol-doser på 20 mg till 30 mg per dag för att vara mer än tillräckligt. 10 mg per dag är tillräckligt för att ge en mycket liten bult och betydande androgenersättning. 20 mg är dock vårt minimum för verkliga anabola fördelar.

Med sådana doser kan storlek och styrka både ökas och med korrekt diet och träning ökas enormt. Vidare, och detta är den viktigaste faktorn, kommer de flesta män att upptäcka att sådana dianabol-doser tolereras mycket väl om de fortsätter att leva en hälsosam livsstil och följa informationen i avsnittet om profil och biverkningar.

Ökade dianabol-doser

Om dianabol-doser från 20 mg till 30 mg per dag tolereras väl, kan man öka dosen till 40 mg eller 50 mg per dag. För många män kommer de aldrig att behöva sådana doser som grundläggande dianabol-doser kommer att uppfylla deras önskemål varje gång, men återigen vill vissa alltid vilja ha lite mer.

 

15 citat från Arnold Schwarzenegger

 

  • trenbolone-acetate-2

 

I vilket fall som helst faller sådana doser fortfarande inom säkerhetsområdet för ansvarsfull användning; risken för negativa biverkningar ökar dock och mer ansträngning måste göras för att skydda dem.

Höga dianabol-doser

dianabol-doser som överträffar 50 mg per dagmarkering är inte helt ovanliga i vissa hardcore-cirklar, men de är inte doser som vi kan rekommendera. Sådana doser kommer att ge en enorm mängd östrogen aktivitet och biverkningar kommer att vara mycket svåra att bekämpa.

Problem med högt blodtryck kan vara vanliga vid sådana doser eftersom vattenretention blir oerhört svår att kontrollera och endast på denna grund kan sådana dianabol-doser inte rekommenderas.

Varaktighet av dianabol-doser

Som en hepatotoxisk anabole steroid, oavsett din dianabol doser är sex veckors användning normalt allt som bör försökas med åtta veckor som är acceptabla då och då. Vid sådan användning, om alkohol undviks liksom alla OTC-mediciner, bör levern inte skadas.

Dianabol Dos

Dianabol Dos

Om detta ignoreras och den totala varaktigheten överskrider kommer detta märke att leverskada riskeras. Det måste noteras; oavsett vilken dianabol-dos du väljer eller exakt total användningstid, bör inga andra steroider med hepatotoxik användas vid användning av denna steroid.

DIANABOL Köp

Dianabol Dos Referenser

  1. https://www.nydailynews.com/sports/football/dianabol-widely-steroid-turns-50-year-article-1.292864
  2. https://www.espn.com/espn/otl/news/story?id=3866837
  3. https://insights.ovid.com/article/00060793-200606000-00012