Dianabol Pris

Dianabol till salu priser

Du kommer att vara glad att höra att Dianabol är en av de billigaste och mest effektiva anabola steroiderna som finns på den svarta marknaden. Även om förfalskning är uppenbar över hela världen är det faktiskt inte så vanligt på grund av att det har ett lågt råmaterialpris och är en oral anabola steroider, det är ganska lätt att tillverka tablett eller pillerform. Dianabol finns i varierat milligram (mg) per tablett / piller eller kapsel.

Startdoser med Danabol sträcker sig från 10 mg varje dag för kvinnor till 50 mg + varje dag för avancerade användare och kroppsbyggare. Tabletter och kapslar kan fås i 5 mg exempel, ända upp till 50 mg per tablett eller kapsel.

 

15 citat från Arnold Schwarzenegger

 

  • trenbolone-acetate-2

 

Den vanligaste mg per tablett är 20 mg eftersom detta ger steroidanvändaren och enkelt och hanterbart antal att arbeta med, justera deras dos jämförande vinster och biverkningar.

Om du hittar Dianabol till salu, varierar priserna inte dramatiskt, utan kommer att vara högre för läkemedelsberedningar eller kända märken med bättre rykte. 1 000 5 mg tabletter av Anabol av British Dispensary (inte BD) varierar mellan $ 200350 beroende på källa. UGL Dianabol till salu är billigare till $ 60 för 200 kapslar mellan 1020 mg per kapsel eller piller.

Dianabol Pris

Dianabol Pris

Dianabol är en av de säkraste anabola steroiderna som finns, men man måste vara försiktig när man använder den för första gången, använder en större Dianaboldos eller under längre perioder på 6 veckor eller mer. Dianabol är en oral anabola steroider, så att levertoxiciteten är uppenbar, även om den också kommer att omvandlas till östrogen och kan orsaka gynekomasti eller öka risken för dess uppkomst och förekomst. Om dessa biverkningar uppstår, ska du omedelbart sänka dosen eller sluta använda den.

Dianabol Pris Referenser

  1. https://books.google.com.tr/books?id=0vXTBwAAQBAJ&pg=PA781&redir_esc=y#v=onepage&q&f=false
  2. https://archives.drugabuse.gov/nida-research-monograph-index