Deca Durabolin

Was für ein Steroid ist Deca Durabolin ?  

 • (Nandrolonbas + Decanoatester)
 • Original tillverkare: Organon
 • USA: s utgivningsdatum: 1962
 • Manlig dos: 200-600 mg / vecka (2 mg / kg kroppsvikt)
 • Kvinnados: 50-100 mg / vecka
 • Aktivt liv: 15 dagar
 • Upptäckningstid: upp till 18 månader
 • Förhållande av anabola / androgena: 125/37

Deca Durabolin, även kallad “Deca”, är varumärket för Organons version av Nandrolone Decanoate-föreningen.

Deca Durabolin är en 19-nor-förening och som sådan delar den egenskaper med andra föreningar i denna grupp. Deca skiljer sig från andra steroider med legendary den har haft under de senaste 30 åren. Deca ingår i cykler som sträcker sig från 100 mg till 2 000 mg per vecka.

Vi kommer att beskriva de viktigaste anledningarna till att Deca Durabolin lever upp till sitt rykte.

Först Deca Durabolin (och nandrolon i allmänhet) ger inte östrogena eller androgena biverkningar. Detta beror på att Deca Durabolin har en mycket låg aromatiseringshastighet (omvandling till östrogen med aromataseenzymer), ungefär 20% av testosteronnivån.

Deca Durabolin lagrar också lite vatten i bindvävnader och lindrar ledvärk. I en studie av kvinnor i klimakteriet ökade Deca den naturliga syntesen av kollagen, och i en annan studie ökade benmineralnivåerna.

Dessa två studier använde mycket låga doser av Deca, för låga till främja muskeltillväxt . Baserat på deras resultat, enligt min mening, en idrottare som använder Deca för dessa två effekter ( ökande benmineralinnehåll och kollagensyntes) bör ta 100 mg Deca Durabolin varje vecka.

Detta är faktiskt högre dos än de två studier som använts. En dos på 100 mg Deca varannan vecka ledde till betydande viktökningar för AIDS-patienter som lider av viktminskning.

Vi rekommenderar högre doser för idrottare; dessa studier bevisar helt enkelt Deca Durabolins starka anabola egenskaper. Deca är en mycket bra anabola, och orsaker stora, kvalitetsmuskulära vinster .

Å andra sidan är det lite långsammare än andra steroider, men det är priset på kvalitet! Detta kan bero på dess bindningar med androgenreceptorer.

Kvävretention är en viktig faktor för muskeltillväxt och få mager massa .

I en studie ledde låga doser (65 mg / vecka) och starka doser (200 mg / vecka) av Deca till betydande kväveretention (33-52 g kväve på 14 dagar, vilket representerade vinster mellan 0,5 och 0,9 kg mager vävnad per vecka). Dessutom ökade försökspersons kroppsvikt mellan 4 och 6 kg, inklusive cirka 3 kg mager massa, och hjärtprestanda (på löpbandet) fortsatte också.

Vågar vi säga att högre doser än i denna studie ger ännu bättre vinster? För att få muskler bekräftar och använder många Deca Durabolin-användare att de tar 400-600 mg / vecka.

Deca Durabolin har också en mycket lång aktiv livslängd. En 100 mg injektion av Deca ger relativt höga och stabila nandrolonnivåer i blodplasma under upp till tio dagar. Så injektioner en gång i veckan är nödvändiga och tillräckliga för stabila nivåer av Nandrolone Deca Durabolinnoate.

 

15 citat från Arnold Schwarzenegger

 

 • trenbolone-acetate-2

 

Du kommer också att märka att ökningen i nandrolon nivåerna i plasma orsakas av injektioner i skinkorna, i motsats till injektioner i deltoiderna, vilket är sant för alla oljebaserade steroider.

I en annan studie på HIV-positiva män orsakade Deca Durabolin (200 mg den första veckan, 400 mg den andra och 600 mg under veckorna 3-12) inte negativa biverkningar angående LDL-kolesterol , triglycerider eller insulinkänslighet.

Det minskades också HDL kolesterolnivåer (10,8 poäng) i de två grupperna. Dessutom har Deca Durabolin i de flesta studier med HIV-positiva patienter förbättrat kroppens immunfunktioner och gjort det mer motståndskraftigt mot sjukdomar.

Så vi vet att Deca Durabolin är ett mycket säkert läkemedel att använda på lång sikt och att det hjälper ledproblem, förbättrar immunfunktionen och är mycket anabola men bara något androgena. Detta är de goda nyheterna, men här är det dåliga: Deca Durabolin är känt för att producera viktökningar i kvalitet, men det måste användas i minst 12 veckor.

Men det innebär inte för många problem eftersom det är en mycket lätt medicinering när det gäller biverkningar.

Deca Durabolin Biverkningar

Många användare upplever vattenretention med denna förening. Ta bara en medicin för att motverka detta symptom; Letrozole verkar vara favoritvalet. Denna vattenretention verkar göra Deca Durabolin mer lämplig för en bulkingcykel än för skärning, men Deca kan framgångsrikt användas för båda.

Deca Durabolin är ett progestin (liksom alla nandroloner), och tyvärr stimulerar det progesteronreceptorn med 20% såväl som progesteron i sig, vilket öppnar dörren till flera oönskade biverkningar (som vattenhållning eller akne). Lyckligtvis är dessa effekter ganska sällsynta. Detta kan vara den främsta anledningen till att Deca undertrycker naturlig testosteronproduktion. En enkel 100 mg injektion av Deca Durabolin får naturliga testosteronnivåer att sjunka med 100%, och det tar ungefär en månad att återgå till normala testosteronnivåer utan medicinering. Lyckligtvis finns återhämtningsmediciner i slutet av cykler och används ofta av idrottare.

Därför är det nödvändigt att alltid använda testosteron med dina Deca Durabolin-injektioner. Vi rekommenderar minst 200 mg testosteron för att undvika impotens och sexuell dysfunktion. Men för att dra nytta av testosterons anabola effekter rekommenderar vi att du tar minst dubbelt, med en lika stor mängd Deca Durabolin (åtminstone). Slutligen rekommenderar vi att du tar ett antiprogestin-läkemedel tillsammans med Deca.

Deca Durabolin Kur

Deca Durabolin fungerar perfekt i en bulkingcykel med doser upp till 600 mg / vecka under 12-16 veckor; eller doser på 400 mg / vecka under en 12-16 veckors skärcykel. Du bör också ta ett läkemedel för att förhindra vattentätning. Oavsett mål för dina Deca-cykler rekommenderar vi att du håller testosteron och några antiprogestiner till hands.

Du bör också använda efter cykelterapi. Män, Deca Durabolin kommer att stoppa produktion av testosteron i testiklarna, så ta testosteron i minst 2 veckor efter en Deca-cykel. Normala testosteronnivåer tar ungefär en månad att återvända, så ta en lång testosteronester i cirka två veckor längre än Deca Durabolin. Du vill undvika en period där Deca inte längre ger anabola effekter utan fortsätter att undertrycka dina naturliga testosteronnivåer. Vi föreslår att du genomför en effektiv behandling efter cykeln efter din cykel: använd Nolvadex, HCG eller Clomid för att återställa dina naturliga hormonnivåer så snabbt och effektivt som möjligt.

Köper Deca Durabolin

Du bör köpa Deca Durabolin av kvalitet under det officiella märket Organon. Se upp för förfalskningar, många hemliga laboratorier producerar detta läkemedel. I allmänhet bör 10 ml eller 20 ml vid en koncentration på 200 mg / ml aldrig kosta mer än $ 100.

 

Deca Durabolin

Deca Durabolin

Referenser

 1. https://www.medsafe.govt.nz/profs/Datasheet/d/Decadurabolininj.pdf
 2. https://books.google.com.tr/books?id=9u0pBgAAQBAJ&pg=PA27&redir_esc=y#v=onepage&q&f=false
 3. https://pubs.rsc.org/en/content/articlelanding/1998/AN/a804919j#!divAbstract