Deca Durabolin Biverkningar

 

Om det är en anabola androgen steroid kommer den att ha möjliga biverkningar, men detta är inte ett koncept unikt för anabola steroider. Om du lägger den i kroppen finns det möjliga negativa biverkningar. detta gäller för varje sista medicinering på jorden, även för medicinen utan disk; för den delen gäller det för vitaminer. Om du tvivlar på detta, leta upp biverkningarna av C-vitamin eller D-vitamin; du kanske blir förvånad.

Även livsmedel har potentiella biverkningar, tänk på det; vissa människor dör om de äter jordnötter, andra blir extremt sjuka om de dricker mjölk eller konsumerar någon mjölkprodukt. Naturligtvis frågar du förmodligen varför något av detta är viktigt, du vill veta om biverkningarna av Deca Durabolin inte mjölk och C-vitamin. Det är viktigt eftersom du måste vara villig att titta på biverkningarna av alla anabola steroider med ett öppet sinne; du måste vara villig att göra det utan förutfattade uppfattningar baserat på vad du har hört; du vill bara ha fakta, för fakta är det enda som faktiskt kommer att hjälpa dig. Med detta i åtanke, låt oss ta en titt på biverkningarna av Deca Durabolin.

Primär:

Durabolin är en 19-nortestosteron (19-nor) anabol steroid som består av Nandrolone-Phenylpropionate. En mycket anabol steroid med en måttlig androgen karaktär, Durabolin är ett progestin och har också en lätt aromatiserande natur; basen av de primära men undvikbara biverkningarna kommer att baseras på dessa faktorer. Även om det inte aromatiserar kraftigt är gynekomasti en möjlighet; det är en möjlighet med alla progestinbaserade steroider; till exempel är det möjligt med Trenbolone-hormonet.

Trots det är aromatisering normalt den främsta orsaken till gynekomasti, aromatisering som hänvisar till omvandlingen av testosteron till östrogen, och medan Durabolin inte aromatiserar kraftigt, ungefär 20% av testosteron är det fortfarande tillräckligt när det kombineras med progestin-naturen för att göra gynekomasti till en a verklig möjlighet. Av denna anledning rekommenderas normalt användning av en Aromataseinhibitor (AI); AI: er som Anastrozol (Arimidex) och Letrozole (Femara) kommer att skydda mot gynekomasti inducerad av aromatisering eller progesteron.

 

15 citat från Arnold Schwarzenegger

 

  • trenbolone-acetate-2

 

Utöver gynekomasti är nästa problem ofta vattenhållning; progesteron kan spela en roll, men östrogenuppbyggnaden orsakad av den aromatiserande faktorn kommer att vara den största bidragande faktorn. Aromatas kan vara lågt, men det räcker fortfarande för att orsaka problem, och det är ett som kan vara ganska obekvämt.

Naturligtvis finns det hopp, och det kommer återigen i form av en AI; som ni ser kan AI: er vara mycket användbara. Trots det vore det ansvarslöst om vi inte nämnde en viktig faktor, och det är maten du äter. Överätande är den främsta orsaken till vattenretention, särskilt kolhydrater, och när aromatisering av steroider finns är du mer känslig. Av denna anledning måste du kontrollera din diet, kontrollera mängden kolhydrater du äter och använda en AI och vattenretention kommer inte att vara ett problem.

Gynekomasti och vattenretention är de vanligaste problemen, men Durabolin-biverkningar kan också inkludera högt blodtryck, högt LDL-kolesterol och lågt HDL-kolesterol. Total dosering kommer att spela en enorm roll, liksom din genetiska predisposition för sådana tillstånd, men det finns fortfarande mer att säga. Först och främst, om du redan har högt blodtryck bör du inte komplettera med Deca Durabolin eller någon anabola androgen steroid; endast om dina nivåer är korrekta bör komplettering övervägas.

Att hålla din dos rimlig kommer också att spela en stor roll; doser över 400 mg per vecka kommer att öka risken för högt blodtryck och kolesterol; försiktighet rekommenderas. Hur som helst kan östrogenreduktion genom användning av en AI ha en positiv inverkan, men dosering och livsstilsvanor kommer att spela de största rollerna av alla.

Om dina nivåer är friska, fortsätt att leva en livsstil som främjar sunda nivåer; i själva verket ge det lite extra uppmärksamhet. Konsumera mycket omega-fettsyror för din kolesterolhälsa och undvik överskott av alkoholkonsumtion och alla livsmedel som är kända för att ha negativa effekter på blodtrycket och kolesterolet. Gör dessa saker, och om dina nivåer var korrekta innan tillskottet kommer de att vara korrekt igenom och efter att tillskottet har upphört.

Försäkrade biverkningar av Deca Durabolin:

Som är fallet med de flesta anabola steroider kommer Deca Durabolin att undertrycka din naturliga testosteronproduktion; total undertryck varierar från steroid till steroid, men alla Nandrolon-baserade föreningar orsakar total undertryckning. När undertryckning inträffar kommer detta att göra att testiklarna försvinner; testosteron tillverkas i testiklarna, produktionen har undertryckts och som ett resultat kommer testiklarna att förlora en del av sin fullhet.

Av detta skäl är det absolut nödvändigt att du kompletterar med någon form av exogent testosteron när du kompletterar med Deca Durabolin; om inte, kommer du att hamna i ett lågt testosterontillstånd. Den form av testosteron du väljer spelar ingen roll; allt som betyder är att du förser din kropp med det viktiga testosteron som den behöver för att avvärja ett oerhört ohälsosamt testosterontillstånd; inte bara är det ohälsosamt, det kan potentiellt vara extremt problematiskt.

Det finns i alla fall lite goda nyheter; Först och främst skyddar exogent testosterontillskott dig och det kommer även att förbättra din Deca Durabolin användning, men nyheterna blir bättre. När all steroidanvändning har upphört, förutsatt att du hade rätt testosteronproduktion före tillskottet och inte missbrukat dina anabola steroider, när alla exogena steroidhormoner har rensat ditt system kommer din naturliga testosteronproduktion att börja igen och dina testiklar kommer att återgå till sin normala storlek .

Viktiga anteckningar:

Friska vuxna män är de enda som borde överväga Deca Durabolin tillskott; kvinnor och ungdomar bör inte använda denna steroid. Medan kvinnor kan komplettera med anabola steroider säkert, är Deca Durabolin inte ett rekommenderat val; viriliseringsgraden är för hög och maskulina egenskaper kan mycket väl förekomma. När det gäller ungdomar bör de inte komplettera med Deca Durabolin eller någon anabola steroider eftersom tillskott kommer att skada ett utvecklande androgensystem, och ofta på ett irreversibelt sätt. Hälsosamma vuxna män, det är det, och om du uppfyller denna standard då och bara då bör du överväga Deca Durabolin-tillskott.

deca-durabolin-biverkningar

deca-durabolin-biverkningar

 

DECA DURABOLIN KÖPA

Deca Durabolin Biverkningar Referenser

  1. https://link.springer.com/article/10.1007/s00421-004-1051-3
  2. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/15042372/
  3. https://dictionary.cambridge.org/dictionary/english/nandrolone
  4. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2439524/
  5. https://gp2u.com.au/static/pdf/D/DECA-DURABOLIN-PI.pdf