Cytomel Kur

Eftersom T3 är ett fettförbränningsmedel är Cytomel Kur mycket enkla och relativt enkla. Som tidigare nämnts är praxis att sakta titrera T3-doser uppåt (rampa upp dosen) egentligen bara nödvändig när man försöker använda T3 för första gången för att bedöma toleransen för föreningen, biverkningar, möjlig muskelförlust och kropp värmeeffekten ökar till följd av den ökade metabolismhastigheten. Vid samma tillåtelse är det inte nödvändigt vid någon tidpunkt att långsamt titrera T3-doser nedåt (neddampa dosen) efter en T3 Kur.

Efter avslutandet av en Cytomel Kur är det bäst att omedelbart stoppa all administration av läkemedlet. Detta beror på att sköldkörteln är en del av det endokrina systemet, det är en korrekt endokrin körtlar och bör behandlas som sådan. Om doser av sköldkörtelhormon fortfarande administreras trots att de sakta titreras nedåt har sköldkörteln ingen anledning att återuppta en sund drift så länge den upptäcker att det exogena sköldkörtelhormonet administreras. Det är därför bäst att helt eliminera administrationen samtidigt vid slutet av en Cytomel Kur, och på detta sätt kommer läkemedlet att rensas ut snabbt från kroppen, vilket kommer att resultera i en snabbare återställning av sköldkörtelfunktionen.

 

15 citat från Arnold Schwarzenegger

 

  • trenbolone-acetate-2

 

Andra fettförbränningsmedel ingår i Cytomel Kur, såsom beta-agonsister (såsom Clenbuterol och Albuterol), efedrin, humant tillväxthormon (HGH), liksom även andra sköldkörtelhormoner (som T4). Användningen av anabola steroider som ett tillägg till en Cytomel Kur är mycket vanligt bland idrotts- och bodybuildingvärlden, eftersom T3 kan och orsakar förlust av muskler genom dess enorma metabola stimulerande effekter som tidigare beskrivits i denna profil. T3 Kur inkluderar ofta anabola steroider endast när T3-doserna stiger över ett visst intervall (vanligtvis över 50 mg för de flesta individer). Efter denna punkt kan muskelförlust och katabolism bli ett problem för idrottaren eller kroppsbyggaren, vid vilken tidpunkt införandet av anabola steroider kan vara nödvändigt för att förhindra muskelförlust, vilket kan vara mycket skadligt för en idrottsman eller kroppsbyggare.

Dessutom kräver T3 lämpliga nivåer av hormonet Cortisol i kroppen för att effektivt utföra sitt jobb. Många individer har varit kända för att delta i en Cytomel Kur, bara för att upptäcka att det inte ger några betydande fettförlusteffekter eller någon ökning av kroppsvärmen. Det är mycket viktigt att förstå att Cortisol fungerar tillsammans med T3 för att initiera lipolys (fettnedbrytning) i kroppen. Cortisol är det som driver T3 in i cellerna så att T3 kan initiera en ökning av energiproduktion och konsumtion. Ofta kan den minskade effektiviteten av T3 tillskrivas användningen av en Cortisol-blockerare eller ett Cortisol-blockerande tillskott och / eller användningen av andra läkemedel eller hormoner som undertrycker produktionen av Cortisol i kroppen. Vissa användare som har mött besvikelse när det gäller deras T3 Kur har försökt använda Hydrocortison-grädde, eller tillskott som kan öka Cortisol-nivåerna i kroppen (som 5-HTP), och har i sin tur upplevt ett drastiskt uppsving i ämnesomsättningen , kroppsvärmeproduktion och T3: s totala effektivitet. Ett särskilt viktigt och framträdande symptom på låga eller otillräckliga kortisolnivåer under användning av T3 är extrem dödhet. Återigen kan användningen av Hydrocortison-kräm vid 5 – 10 g per dag möjligen lindra problemet.

Prov CytomelKur nr 1 (12 veckors total Kurtid)

Veckor 1-12:
– Testosteron Enanthate vid 300 mg / vecka
– Trenbolone Enanthate vid 400 mg / vecka
Veckor 1-8:
– Cytomel (T3) vid 75 – 100 mg / dag

 

Prov T3 Kur # 2 (8 veckors total Kurtid)

Veckor 1-8:
– Testosteronpropionat vid 100 mg / vecka (25 mg varannan dag)
– Trenbolonacetat vid 200 mg / vecka (50 mg varannan dag)
– Clenbuterol vid 120 mg / dag
– Ketotifen varannan vecka av Clenbuterol användning vid 2 mg / dag
– Cytomel (T3) vid 100 mg / dag

 

Prov CytomelKur # 3 (8 veckors total Kurtid)

Veckor 1-8:
– Testosteronpropionat vid 100 mg / vecka (25 mg varannan dag)
– Trenbolonacetat vid 200 mg / vecka (50 mg varannan dag)
– Drostanolonpropionat (Masteron) vid 400 mg / vecka (100 mg varannan dag)
– Cytomel (T3) vid 100 mg / dag
Veckor: 1-2, 5-6, 8+:
– Clenbuterol vid 120 mg / dag

 


Cytomel (T3) Referenser:

Effekter av karnitin på sköldkörtelhormonåtgärder. Benvenga, Salvatore; et al (2004). Ann. NY Acad. Sci. 1033 (1033): 158–167. doi: 10,1196 / annals.1320.015. PMID 15591013.

Kortisol svarar på 5-hydroxytryptofan, oralt, hos depressiva patienter. Maes M, De Ruyter M, Claes R, Bosma G, Suy E. J Affect Disord. 1987 Jul-Aug; 13 (1): 23-30.