CJC-1295

CJC-1295 är en injicerbar peptid som imiterar GHRH, eller hormonfrisättande hormon. Det används för att öka produktion av växthormon (tillväxthormon).

Män och kvinnor som injicerade denna peptid under tre månader rapporterade alla fördelar som förbättrad fysisk och atletisk prestanda och mer mager massa med en kraftig minskning av magfett utan att ta till en specifik diet, långa konditionsträningar eller annan intensiv träning.

Det finns i två former:

 • Cjc 1295 DAC (lång halveringstid version)
 • Cjc 1295 eller Mod-Grf 1-29 (kort halveringstid version)

 

CJC-1295 (eller’CJC 1295 utan DAC’) används för fettförlust och i vissa fall för att öka muskelmassan. Det hjälper till att producera en hög GH-nivå som också ökar betydande nivåer av IGF-1.

CJC-1295 DAC rekommenderas särskilt för personer som bara sällan vill göra injektioner och som syftar till att producera tillväxthormon snarare än att driva kroppen att öka den. Detta betyder helt enkelt att blodnivåerna det ger inte görs för att ge maximal effekt utan helt enkelt försvara naturliga ökar av tillväxthormon.

 

Positiva resultat från CJC-1295

Injektioner kan ge utmärkta resultat utan att använda andra peptider, konditionsträning eller specialdiet samtidigt. Så du kan föreställa dig vilka möjligheter som kan uppnås med en diet och några timmars viktträning.

 1. Hjälper till att bilda mager kroppsmassa
 2. Hjälper till att utveckla nya muskelceller
 3. Ökad energi
 4. Ökad styrka
 5. Ökad uthållighet
 6. Bidrar till anti-aging

 

15 citat från Arnold Schwarzenegger

 

 • trenbolone-acetate-2

 

Negativa biverkningar av CJC-1295

Stark vattenhållning och svår smärta på grund av nervkomprimering är bland CJC-1295: s negativa effekter. De orsakas av GH-produktion som överskrider den normala dosen som genereras av människokroppen. En lösning är att avbryta användningen tills problemet är löst genom att minska doserna vid varje intag.

 1. Kortvarig åtgärd, cirka 30 minuter
 2. Upprepade injektioner 2 till 3 gånger per dag
 3. Rödhet i ansiktet
 4. Huvudvärk i 10-20 minuter efter injektioner
 5. Fasthet i lemmarna
 6. Trötthet
 7. Små röda bulor på injektionsstället

 

Råd för CJC 1295 användning och dosering

Det rekommenderas att ta CJC-1295 under en tremånaders cykel men inte överstiga sex månaders intag. Injektioner ska vara subkutana. Vissa val beror på varje individs preferenser. En enkel dos på 1000 mg rekommenderas, eller två gånger i veckan för DAC-versionen.

Dagliga injektioner rekommenderas för Mod-grf 1-29-versionen.

CJC-1295 har några av de mest övertygande motiveringarna för användning. Det är möjligt att ta det bara två gånger i veckan och få resultat utan för mycket ansträngning. Detta gör det mycket populärt i världen av bodybuilding.