Cardarine (GW 501516) – (Endurobol) Kur

Vad används Cardarine, GW 501516, även känd som Endurobol?

En av de allra första sakerna du kommer att börja märka är att GW501516 kommer att öka din uthållighet till en otrolig nivå.

Din uthållighet kommer att öka snabbt och du kommer att bli förvånad över att du kommer att kunna bära dina träningspass under mycket långa varaktigheter vilket i slutändan kommer att förbättra din kardiovaskulära hälsa.

Inte bara detta utan det kommer också att förbränna ditt fett snabbare än någonsin och du kommer att börja komma tillbaka till din ursprungliga form på absolut ingen tid.

Det har också förmågan att bevara din muskelmassa samtidigt som du avlägsnar dig från extra kalorier, istället för att du tappar muskelmassa medan du avskärar dina kalorier, det upprätthåller faktiskt muskelns massa.

Ett mer intressant faktum är att det inte undertrycker dina hormoner eftersom det huvudsakligen består av naturliga komponenter.

Om du vill ha ett optimalt resultat måste du hålla sitt intag begränsat till 10 till 20 mg per dag eftersom det med alltför högt kan ge dig negativa resultat, liksom det som händer med allt när det tas i överflöd.

Att fortsätta sin dosering var som helst mellan 6 till 8 veckor kan förvandla din kropp otroligt.

Vissa människor associerar Cardarine med SARM men det har faktiskt sin egen identitet och det kommer att vara korrekt att betrakta dem som en av steroiderna.

Den enda biverkningen som fanns i den var att det började utveckla cancer i mina, men de fick tunga doser på 55 mg per dag, vilket är extremt högt som normalt.

Vilka är effekterna av en Cardarine Kur?

Men det finns vissa biverkningar som kardarin kan orsaka och de kan inte försummas trots allt det är förknippat med din kära hälsa.

Det sågs under experimentet på möss att det påverkade deras lever, men det testas om det också kan göra samma sak för den mänskliga levern.

För det andra kan det också orsaka vissa matsmältningsproblem eftersom vissa användare har klagat på magkramper och förstoppningsproblem.

Hur påverkar Cardrine Kur din kropp?

Annars är det helt säkert, om du bara tar hand om mängden du konsumerar är du alla bra att gå.

Om du följer instruktionerna från din näringsläkare hjälper det dig enormt att bibehålla din balans och din kropp kommer att uppleva en stor förändring i tidsfristen.

Så använd drogen klokt.

Fördelar

GW-501516 Kur är en populär förening som först utvecklades i början av 1990-talet.

Det är effektivt för att stoppa bildandet av tumörer i organ som prostrat, kolon och bröstvävnad.

Det gjordes för ett annat syfte men bodybuilding community började se det som en stor kraftfull SARM.

Det beror på att det kan bränna fett, öka uthållighetsnivån och minska den återhämtningstid som kroppsbyggare vanligtvis behöver för att återhämta sig från en stressande träning som det ökar uthålligheten massivt.

 

15 citat från Arnold Schwarzenegger

 

  • trenbolone-acetate-2

 

GlaxoSmithKline utvecklade Cardarine för att hitta en bättre behandling av blodkärl, hjärta och diabetes.

Men forskning om detta slutade i fas 2 när det upptäcktes att djuren som testades på detta började utveckla cancer.

Det har hittills visat sig vara mycket annorlunda för människor eftersom denna typ av utveckling inte sågs i människors system.

Det är tydligt att det kommer att ta mycket lång tid för ämnet att visa utvecklingen av cancer om det testas på människor på samma mängd konsumtion, men det är mycket riskabelt att det kan kosta ett värdefullt liv.

I ett skede, när forskare letade efter ett sätt för en förening som kommer att öka fysisk uthållighet tillsammans med att bränna kroppens fettförbränningsförmåga, är det här när de fick reda på PPAR-delta-vägen.

Cardarine (GW 501516) - (Endurobol) Kur

Cardarine (GW 501516) – (Endurobol) Kur

Cardarine Kur biverkningar

Cardarine Kur fungerar oftast på två sätt, först genom att binda och aktivera PPAR-delta i dina celler (främst i dina muskler), och för det andra genom att stimulera de gener som ansvarar för att tillhandahålla energi.

Det blockerar bildandet av fettsyrakedjor, som också hindrar kroppen från att lagra fett, då har kroppen inget annat val än att använda befintliga fettlagrar för energi som det gör när du går in i svältläget.

Att prata om effekterna det har på män och kvinnor är mycket mer olika eftersom båda har en skillnad i deras uthållighetsnivåer så rekommenderas att ha olika dosnivåer.

Eftersom kvinnor brukar använda det för att göra kropparna mager och tonade rekommenderas att ta upp mängden högst 10 mg per dag eftersom det kommer att bränna fettet men inte ge mycket av en muskelmassa.

När det gäller män är det tvärtom, de måste ta minst 20 till 30 mg per dag för att minska fett och få lite muskelmassa.

Medan du tänker på att det kan ha några negativa effekter på levern och kan orsaka förstoppning som är ganska vanligt.

När det gäller specifika problem som män kan möta är den sänkta mängden testosteronnivåer, medan kvinnor om de tar mer än den rekommenderade doseringen kan de drabbas av akne och hudproblem.

Cardarine (GW 501516) – (Endurobol) Kur Referenser

  1. https://web.archive.org/web/20150504013406/
  2. http://www.toxicology.org/AI/PUB/Tox/2009Tox.pdf
  3. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/18808307/
  4. https://www.tandfonline.com/doi/abs/10.1517/13543784.17.10.1465?journalCode=ieid20