BIOSYNERGY

 

Lifetech Labs

Lifetech Labs anländer till den anabola marknaden med ett universum som kommer att kasta en skiftnyckel i dina vanor. Lifetech Labs startades i mars 2010 i Hong Kong (Science & Technology Park) och är känt för sina peptid- och läkemedelsformler som främst syftar till att förbättra fysisk prestanda.

Lifetech Labs kan utveckla högkvalitativa produkter tack vare många års forskning och experiment. Lifetech Labs har de mest avancerade syntetiska proteinerna och högteknologisk rening och frystorkningsutrustning för att erbjuda ett unikt produktkoncept.

 

Lifetech Labs innovation kombinerade en Tillväxthormonfrisläppande peptid (GHRP) med en Tillväxthormonfrisläppande hormon (GHRH). Denna åtgärd gör det möjligt att förstärka GH-frisättningen och skapa en synergistisk effekt . Baserat på denna princip utvecklade teamet Research & Development på Lifetech Labs det mest stabila och tillförlitliga peptidblandningar för att få optimala resultat .

 

Utbudet av Biosynergipeptider

 

En nyskapande ny serie 7 BIOSYNERGY produkter utvecklades genom ett unikt koncept:

 • Forskning fokuserad på biologi och synergi för att optimera effekter.
 • Användarvänlig produkt.
 • Optimal användning för såväl män som kvinnor.
 • Innovation: Bästa innovativa konceptpris 2014 – ”Modernisering av läkemedel och hälsoprodukter” Kategori.

 

Varför välja BIOSYNERGY framför traditionella peptider?

 • Lätt att använda
 • Blandningar doseras till mikrogrammet för att optimera resultaten genom att skapa en synergi med andra produkter
 • Första laboratorium för att tillhandahålla autenticitetskontroller
 • Utvecklad för att förhindra nedbrytning av peptider och bättre spara blandningar
 • Oöverträffade resultat och kvalitet hittills
 • Första laboratorium som får ett pris för medicinsk innovation med peptider
 • Omarbetat och certifierat laboratorium
 • Exceptionella resultat för ett exceptionellt pris

 

15 citat från Arnold Schwarzenegger

 

 • trenbolone-acetate-2

 

Tillväxthormonfrisläppande peptider (GHRP) och / eller Tillväxthormonfrisläppande hormon (GHRH) peptider kan förbättra din livskvalitet när det gäller muskelutveckling, viktminskning, återhämtning av skador, högre bentäthet och bättre sömn och motverka åldrande.

GHRP kan användas ensam för att öka den naturliga rytmen för tillväxthormon (GH) som frisätts från hypofysen.

Doserad GHRP i kombination GHRH kommer att signifikant förstärka frisättningen av tillväxthormon för maximal nytta.

 • Doser kan tas under dagen, men med minst 3 timmar mellan doserna.
 • En dos per dag är typisk för mindre skada reparation , anti-aging effekter , djupare sömn och övergripande välbefinnande . Den bästa tiden att ta det är omedelbart innan du lägger dig. Sömn är när hypofysen är mest aktiv, kroppen återhämtar sig och celler genereras och repareras.
 • 2 eller 3 doser per dag kommer att accentueras ytterligare muskeltillväxt , torr massavinst och Fettminskning , lika mycket som en bra diet med kvalitetsmat.

Peptider kan användas dagligen resten av livet utan att skada din hälsa. Peptider är ett sätt att leva.

 

SLIM FIT BLEND HGH FRAG 176-191 + Modifierad GRF (1-29)

“Starkaste peptidblandning för fettförlust”

 

HGH-fragment 176-191 är en avkortad form av humant tillväxthormon (GH) främst utformat för fettförlust; den innehåller endast aminosyror 176 till 191 från polypeptiden med en kedja. HGH Frag bränner fett i kroppen och förhindrar också att mat förvandlas till fett.

 

Modifierad GRF 1-29 (GHRH) är en syntetisk sekretess som simulerar frisättningen av HGH. I människokroppen lagras stora mängder tillväxthormon i hypofysen. GHRH påverkar antalet celler och förmågan att utsöndra mer.

Modifierad GRF 1-29 har en mycket kort halveringstid cirka 30 minuter.

Modifierad GRF 1-29 uppfanns av ConjuChem, ett kanadensiskt bioteknikföretag.

ConjuChem initierade kliniska studier för CJC-1295 i mitten av 2000-talet. Läkemedlet var avsett att behandla viscerala fettavlagringar hos överviktiga patienter, eftersom de högre exogena HGH-nivåerna finns för att öka lipolys (fettförlust).

 


 

ANTI-AGING BLEND IPAMORELIN + Modifierad GRF (1-29)

“Anti-aging peptid-blandning med full sömnåterhämtning för allmän hälsa”

 

Utvecklad av Novo Nordisk, Ipamorelin är en peptid som frisätter tillväxthormon (GHRP) liknande GHRP2 och GHRP6. Det är en pentapeptid som består av fem aminosyror och får den främre hypofysen att avge betydande tillväxthormon samtidigt som den undertrycker somatostatin, ett peptidhormon som hämmar frisättningen av tillväxthormon. Fördelarna med att använda Ipamorelin inkluderar fettförlust, mager muskelmassa, föryngda och förstärkta leder, bindväv och benmassa, såväl som andra anti-aging-fördelar i samband med en GH-behandling som förbättrad hudton och hårkvalitet. Det kan också användas för att öka låga GH-nivåer när naturlig HGH-utsöndring hämmas av långvarigt missbruk av syntetisk GH.

Ipamorelin är den första peptid som frisätter tillväxthormon som har utvecklats med den unika förmågan att stimulera frisättning av GH utan att väsentligt öka kortisol eller prolaktin, även vid mer än 200 gånger den genomsnittliga dosen. Det har ingen inverkan på testosteron, LH eller FSH och ingen efterbehandling behövs efter användning. Det släpper GH med en styrka som är jämförbar med GHRP6, men utan tillhörande biverkningar. Detta gör Ipamorelin förmodligen den säkraste peptiden att använda.

 

Mod GRF 1-29 hänför sig till en peptid som liknar 29 aminosyror av GHRH och en modifierad variant av det kortaste fullt funktionella GRF 1-29-fragmentet, även känt som Sermorelin.

Mod GRF 1-29 ökar väsentligen tillväxthormonproduktionen och släpper den genom att ansluta till tillväxthormonreceptorerna som finns i cellerna i främre hypofysen.

 


 

SUN BEAUTY BLEND MELANOTAN + IPAMORELIN

“Peptidblandning för garvning med skönhetseffekt”

 

Melanotan är en syntetisk version av det melanocytstimulerande hormonet (a-MSH). Afamelanotidbehandling inducerar hudpigmentering genom melanogenes, det vill säga melaninproduktion. Melanin förhindrar cellskador i huden genom att absorbera, reflektera och bryta ljus. Melanotan reducerar solskador orsakade av UV-strålar på utsatt hud hos personer med solallergier.

 

Utvecklad av Novo Nordisk, Ipamorelin är en peptid som frisätter tillväxthormon (GHRP) liknande GHRP2 och GHRP6. Det är en pentapeptid som består av fem aminosyror och får den främre hypofysen att avge betydande tillväxthormon samtidigt som den undertrycker somatostatin, ett peptidhormon som hämmar frisättningen av tillväxthormon. Fördelarna med att använda Ipamorelin inkluderar fettförlust, mager muskelmassa, föryngda och förstärkta leder, bindväv och benmassa, såväl som andra anti-aging fördelar i samband med en GH-behandling som förbättrad hudton och hårkvalitet.

 


 

SEX BOOST BLEND PT-141 BREMELANOTIDE + MELANOTAN II

”Peptidblandning för ultimat sexupplevelse”

 

PT-141 är den enda syntetiska afrodisiakum . Bremelanotids afrodisiakeffekter är i en klass från varandra. Studier har visat Bremelanotides effektivitet för behandling av sexuell dysfunktion hos män (erektil dysfunktion eller impotens) och kvinnor (störningar i sexuell upphetsning). Till skillnad från Viagra och liknande mediciner verkar det inte på kärlsystemet utan ökar direkt sexuell lust via nervsystemet.

 

Syntesen av ett peptidhormon som naturligt produceras i kroppen stimulerar melanogenes och producerar Melanotan 2 . Detta peptidhormon, kallad alfa-melanocytstimulerat hormon eller MSH, aktiverar vissa melanocortinreceptorer medan det verkar. MSH påverkar också kraftigt fettmetabolismen, aptiten och sexuell libido genom dessa melanocortinreceptorer . Dessutom studerades Melanotan 2 och en liknande syntetiserad variant känd som PT-141 i detalj för att behandla sexuell dysfunktion, särskilt erektil dysfunktion hos män.

Det ökar libido hos användare.

 


 

RECOVERY3 BLEND THYMOSIN BETA 4 (TB4) + MGF = IGF-1EC + IPAMORELIN

“Bästa peptidblandning efter träning för muskel- och cellregenerering”

 

Thymosin Beta 4 ( Tß4 ) främjar inte tillväxt; istället är det en viktig regulatorisk peptid. Det har vetenskapligt bevisats att Tß4 tenderar att spela en viktig roll i skyddet, regenereringen och ombyggnaden av skadade eller skadade vävnader. T4-genen upptäcktes också som en av de första som svarade efter skada.

Tß4 är en syntetisk version av den naturligt förekommande peptiden som finns i praktiskt taget alla mänskliga celler. Det är en förstklassig produkt för:

 • Minskar inflammation
 • Avslappnande muskelspasmer
 • Förbättra muskeltonen
 • Öka substansutbytet mellan celler
 • Uppmuntra vävnadsreparation
 • Hjälper till att bibehålla senars flexibilitet
 • Minska vävnadsinflammation
 • Förbättra näringskomponenter
 • Förhindrar bildandet av fibrösa band i muskler, senor och ligament.

 

Mechano tillväxtfaktor ( MGF ), även känd som IGF-1EC, främjar tillväxt / reparation. MGF är speciellt för sin unika roll i muskeltillväxt.

MGF kan få skadad vävnad att växa, aktivera muskelstamceller och utveckla reglering i stället för proteinsyntes. Denna unika förmåga förbättrar snabbt återhämtningen och påskyndar muskeltillväxten.

 

Ipamorelin hänvisar till en syntetisk peptid som har kraftfulla egenskaper för att frisätta tillväxthormon. Ipamorelin-kedjan är ganska kort och innehåller endast fem aminosyror. Dess molmassa är 711,86. Av denna anledning kan det öka muskeltillväxten avsevärt och förbränna fett samtidigt. Förutom att produktionen av humana tillväxthormoner som GHRP-2 och GHRP-6 ökar, ökar inte denna molekyl produktion av olika negativa hormoner som prolaktin (ansvarig för vattentätning och utveckling av bröst för män) och kortisol (ansvarig för muskelspänning). Ipamorelin är faktiskt den bästa humana tillväxthormonpromotorn på marknaden.

 


 

BODY MASS BLEND GHRP6 + CJC1295

“Starkaste viktförstärkare och bulkpeptidblandning”

 

Tillväxthormonfrisläppande peptid ( GHRP-6 ) är en peptid i tillväxthormonets secretagogue peptidfamilj. Beroende på dosering påverkar det specifikt frisättningen av humant tillväxthormon (HGH). GHRP kan användas effektivt för att behandla brist på tillväxthormon (GH). Hypofysen signalerar hexapeptidfrisättande tillväxthormon att börja utsöndra tillväxthormon.

 

Att öka GH och IGF-1 är önskvärt för de som vill förbättra sin kroppsbyggnad. Människans tillväxthormon är känt för att förbättra immunsvaret och stimulera immunsystemet.

Kroppsbyggande och idrottare tar GHRP för att bygga mer muskler och bränna fett. Vissa användare inkluderar GHRP-6 i sin postcykelterapi (PCT).

GHRP-6 är huvudsakligen van vid främja matkonsumtion och stimulera hunger och stödja energimetabolismen. Den huvudsakliga biverkningen är en signifikant ökning av aptiten på grund av den stimulerade frisättningen av ghrelin (cirka 20 minuter efter injektionen). Det är ett hormon som frisätts naturligt i magsäcken och ökar hungern. Detta är anledningen till att GHRP kan användas för att behandla kachexi (avfallssyndrom) relaterat till undernäring eller andra kostproblem.

 

Fördelarna med att öka HGH-nivåer genom GHRP-6-stimulering inkluderar: ökad styrka, muskelmassa och fettförlust i kroppen; och föryngrade och förstärkta leder, bindväv och benmassa. Förbättrad HGH-sekretion leder också till att levern utsöndrar mer IGF-1, vilket är känt för att vara den primära anabola mekanismen för tillväxthormonverkan.

GHRP-6 är den mest kraftfulla produkten för att gå upp i vikt.

 

CJC-1295 är en syntetisk modifiering av det naturliga tillväxthormonet. Det är ett långverkande tillväxthormon (GHRH). CJC-1295 har en lång och stabil halveringstid.

Studieresultaten visar stor potential för viktminskning, anti-aging och muskelmassa. En annan potentiell fördel med CJC-1295 är dess förmåga att öka djup sömn. Djup sömn är när den viktigaste muskeltillväxten sker.

 


 

BODY LEAN BLEND HGH FRAG 176-191 + CJC1295

“Bästa formeln för mager muskel i peptidblandning”

 

HGH FRAG 176-191 är en stabiliserad analog för tillväxthormonfrisättande faktor (GRF) som specifikt och fysiologiskt inducerar tillväxthormon (GH). Hittills antyder studier att (HGH-fragment 176-191) uppvisar flera fördelaktiga egenskaper: det minskar bukfett (särskilt visceralt fett) utan att kompromissa med glykemisk kontroll, ökar muskelmassan och förbättrar lipidprofilen . Dessa egenskaper gör det till en idealisk kandidat för behandling av överdrivet magfett.

 

CJC -1295 stimulerar GH- och IGF-1-sekretion och kommer att hålla en konstant ökning av HGH och IGF-1 utan att öka prolaktin.

Det ökar proteinsyntesen och stimulerar tillväxten av nya muskelvävnader. Det ökar muskelmassa och fysisk styrka om den kombineras med måttlig träning. Det minskar rynkor och andra åldrande effekter på huden. Det orsakar hyperplasi, ökningen av muskelceller. CJC-1295 gynnar lipolys, vilket minskar fettvävnad (kroppsfett).

 

Mer information på tillverkarens officiella webbplats.