Arimidex Köpa

Hur man köper Arimidex

Arimidex är kanske den mest populära anti-östrogen- och aromatashämmaren bland de tre (Arimidex, Letrozole och Aromasin), och som sådan är det en mycket populär hjälpförening för användning bland kroppsbyggare och idrottare som använder anabola steroider. Det säger sig självt att det här är en produkt som borde vara lätt att hitta och köpa och bör vara i lager av nästan alla anabola steroidkällor, webbplatser eller återförsäljare. En punkt att ta hänsyn till är att den här produkten inte är billig.

Det är kanske en av de dyraste hjälpföreningarna att köpa. Som vanligt finns det tre olika produkttyper av Arimidex: farmaceutisk kvalitet, underjordiskt laboratorium (UGL) och forskning om kemiska kvalitetsprodukter. Var och en skiljer sig i kvalitet, prissättning och konsistens av uppenbara skäl.

 

15 citat från Arnold Schwarzenegger

 

  • trenbolone-acetate-2

 

Beroende på källa kan farmaceutisk kvalitet Arimidex köpas från de flesta källor inom intervallet $ 7 – $ 11 per 1 mg tablett. Underjordisk (UGL) klass Arimidex går för $ 1,30 – $ 8 per 1 mg tablett. Prisintervallet för denna produkt är ganska stort, främst på grund av att det inte bara beror på källan eller återförsäljaren som köpts från, utan också varumärket. Slutligen förpackas Arimidex av forskningsklass vanligtvis i flytande form i en flaska med en pumpspray eller dropp för administrering och koncentreras vanligtvis till 1 mg per ml i en 30 ml flaska. En enda 30 ml flaska kan kosta $ 40 – $ 70, beroende på forskningskemikalieföretaget.

Anastrozol kemisk information:

Anastrozole (AKA Arimidex)
Kemiskt namn: 2,2 ‘- [5- (1H-1,2,4-triazol-1-ylmetyl) -1,3-fenylen] bis (2-metylpropannitril)
Molekylvikt:
293.366 g/mol
Formel:
C17H19N5
Original Tillverkare:
AstraZeneca
Half Life:
46 – 48 timmar (ungefär 2 dagar)
Upptäckningstid:
2 veckor
Anaboliskt betyg:
N / A
Androgenbetyg:
N / A