Anavar Effekt

Generellt milt och relativt säkert är effekterna av Anavar mycket önskvärda av många prestandaförstärkare av just dessa skäl. Naturligtvis återstår det, även om de allmänt förstås av många är de verkliga effekterna av Anavar ofta ett mysterium för de flesta eftersom de flesta helt enkelt inte förstår anabola androgena steroider i första hand. Det är här vi kommer att rensa upp all förvirring du kan ha för att ge dig möjligheterna till korrekt och effektiv komplettering. På grundval av detta kommer vi att diskutera effekterna av Anavar , inte i en specifik hormonell struktur, även om vi kommer att beröra det kort men mer i termer av praktisk tillämpning; trots allt är det verkligen den information du behöver och önskar.

Allmän förståelse:

De anabola steroider Anavar består av det aktiva steroidhormonet Oxandrolone, en potent Dihydrotestosteron (DHT) härledd hormon av C17-aa-natur. Snabbt verkande effekterna av Anavar börjar manifestera sig mycket kort efter administrering men eftersom så snabbt verkar den totala aktiviteten var ungefär 9 timmar ; en mycket kort halveringstid. Av denna anledning kommer de flesta män som kompletterar sig att behöva flera doser under dagen, även om kvinnor normalt räcker med en.

I sin natur aromatiserar inte Oxandrolone-hormonet och som sådan kommer någon mager vävnad som byggs på grund av dess användning att vara den av den rena mager muskelvävnaden. Även om detta förblir sant, kommer dess primära roll mycket mer till stor del att handla om vävnadskonservering och reparation; detta borde inte vara så överraskande eftersom hormonet ursprungligen var avsett för brännskada och de som lider av muskelsvinnande sjukdomar. Därför kommer de flesta män att finna att detta är ett dåligt bulkmedel och kommer att hitta användningen lämpligare för bantfaser; medan kvinnor också kommer att se denna steroid mycket fördelaktigt vid bantning, eftersom de är mer känsliga kan det ha en större positiv effekt under lågsäsongsträning.

Praktiska effekter av Anavar:

Effekterna av Anavar kommer att uttalas mest när de används som en del av bantnings- eller skärprocessen. I den stora handlingsplanen kan vi i stort sett sammanfatta effekterna av Anavar med tre ord, större metabolisk effektivitet. Genom korrekt användning Oxandrolone hormon kan ge följande:

  • Bevarande av större muskelvävnad
  • Förbättrad muskulär och cellulär regenerering
  • Ökad lipolyshastighet
  • Minskad frisättning av glukokortikoidhormoner

Naturligtvis kommer egenskaper som ökad kväveretention och proteinsyntes alla att spelas men de praktiska effekterna av Anavar kan till stor del sammanfattas i listan ovan. I slutändan leder dessa effekter till en smalare och hårdare kroppsbyggnad och som de flesta kompletteringar för fysikrelaterade ändamål kan detta göra Oxandrolone till ett bra val.

Dosering och varaktighet:

För att maximera effekterna av Anavar kommer du att behöva rätt dos och tidsram för användning. De flesta kvinnor kommer att hitta 10 mg per dag för att vara perfekt med 6 veckors kontinuerlig användning för att vara mer än tillräckligt. När det gäller män blir saker lite svårare.

Som en mycket mild anabola steroider och vi menar mycket milt, de flesta män kommer att behöva en ganska stor dos för att skörda en belöning om de verkligen ska dra nytta av effekterna av Anavar. De flesta män tycker att 50 mg per dag är en fast dos med många som går upp till 80 mg per dag.

 

15 citat från Arnold Schwarzenegger

 

  • trenbolone-acetate-2

 

Vanligtvis är 6-8 veckors kontinuerlig användning i slutet av en skärfas optimal. Naturligtvis eftersom detta är en mycket dyr steroid och de flesta män kommer att använda som en del av en total stack kan detta bli mycket dyrt. I alla fall, man eller kvinna, Oxandrolone hormon kan vara ett välkommet tillskott i en cykel och är värt ett starkt övervägande.

Anavar Effekt

Anavar Effekt

Anavar Effekt Referenser

  1. https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S1521690X15000159?via%3Dihub
  2. https://accpjournals.onlinelibrary.wiley.com/doi/abs/10.1592/phco.29.2.213