Anavar Doseringar

Anavar dosering

Anavar doseringar är några av de enklaste vi någonsin planerar eftersom det finns några solida standarder som vi kan gå igenom.

När man undersöker många olika anabola androgena steroider är detta inte alltid fallet, eftersom total dosering ofta kan variera enormt beroende på de individuella målen till hands och till stor del kretsar kring individuellt svar.

Anavar doser är lite lättare att planera och även om vi kanske inte kan ge dig en klipp och torr en storlek passar alla svar kan vi komma ganska nära; särskilt vad gäller kvinnlig användning.

Manliga Anavar-doseringar

Män som kompletterar med Anavar kommer alltid att hitta det bäst under klippningsfaser. De Oxandrolone hormon är helt enkelt inte väl lämpat för att bygga massa hos män, i själva verket kan vi nästan märka det värdelöst för detta ändamål.

Det är sant att massan kan erhållas på grund av användning men det kommer inte att bli mycket och det kommer att ta en ganska stor dos för att få till och med bara lite. Eftersom detta är en av de dyraste anabola steroiderna på marknaden, med allt det som beaktas gör detta det bara till ett dåligt och ineffektivt val för en bulkingcykel.

De flesta män som planerar korrekt Anavar-doseringar för sina skärcykler kommer att finna att de har valt den bästa tiden att komplettera med detta hormon.

För detta ändamål kommer de flesta män att behöva 50 mg Anavar per dag, med 80 mg Anavar per dag, även om mycket dyrare och mycket effektivare.

Vissa män kommer att hitta Anavar-doser på 30 mg per dag för att vara allt de verkligen vill och även om det kommer att ge dem en boost kommer det att vara lindrig; mycket mild, eftersom Oxandrolone hormonet är en mycket mild steroid till att börja med.

Oavsett din totala Anavar-dosering kommer de flesta män att hitta denna steroid som mest effektiv i slutet av en skärcykel, i allmänhet räcker 6-8 veckor med totalt Oxandrolon-användning.

Kvinnliga Anavar-doseringar

Medan ett ineffektivt bulkmedel för män kan kvinnor komplettera Oxandrolone-hormonet mycket mer effektivt under växtsäsongsperioder. Enkelt uttryckt honor är mycket känsliga för hormonet och även om mild är en mild steroid ofta allt de någonsin behöver.

Även om användningen av bulking utanför säsongen kan vara fördelaktig kommer det att vara bantningsfasen som kvarstår som den bästa användningsperioden; Om du bara ska komplettera hormonet under en fas kommer du och bör välja bantfasen varje gång.

De flesta alla kvinnor kommer att hitta Anavar-doser på 10 mg Anavar per dag för att vara alla Oxandrolone de behöver någonsin. Om 10 mg Anavar per dag inte ger dig bättre än anständiga resultat kommer ingenting att göra.

 

15 citat från Arnold Schwarzenegger

 

  • trenbolone-acetate-2

 

Naturligtvis vill vissa ha mer och det finns många kvinnor som kan tolerera Anavar-doseringar så höga som 20 mg Anavar per dag men varna, sådana doser kan öka oddsen för viriliseringssymptom.

I alla fall, bulking eller skärning, kommer de flesta kvinnor att Anavar-doseringar i dessa intervall är perfekta. Oavsett total dosering räcker det i allmänhet 6 veckors användning. Om mer behövs rekommenderas att du avbryter användningen i 3-4 veckor innan du börjar ytterligare 6 veckors körning.

Vad du kan förvänta

Oavsett kön, som de flesta kommer att komplettera med Oxandrolone-hormonet under klippnings- eller bantningsfaser är följande en lista med fördelar som individen kan förvänta sig:

  • Muskelvävnadskonservering
  • Ökad vävnadsregenerering
  • Styrka bevarande
  • Förbättrad metabolisk hastighet
  • En hårdare kroppsbyggnad

Dessa effekter kan ses oavsett totala Anavar-doser men onödigt att säga större doser kommer att se dessa resultat på ett mer uttalat sätt.

Naturligtvis kommer kvinnor som kompletterar steroiden under tillväxtperioder utanför säsongen att se muskelvävnadsförstärkningar och ökning av styrka; män kommer också att märka måttliga ökningar i styrka om Anavar-doserna är tillräckligt höga men anständig fysisk tillväxt är osannolikt.

Anavar Doseringar

Anavar Doseringar

Anavar Doseringar Referenser

  1. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/26051296/
  2. https://linkinghub.elsevier.com/retrieve/pii/S0305417915002594