Anavar Biverkningar

 

Vilka är biverkningarna?

Om du letar efter en biverkningsvänlig steroid ser du inte längre, eftersom biverkningarna av Anavar inte bara är milda utan extremt sällsynta. Detta betyder inte att negativa effekter inte existerar, de gör det säkert, men i de flesta fall ger ansvarsfull användning endast positiva resultat.

Genom att förstå Oxandrolone hormonet som är Anavar, därifrån kan vi enkelt börja se det möjliga bieffekter och som sådan kommer de till stor del att vara det Dihydrotestosteron (DHT) relaterad. Naturligtvis finns det också frågan om testosteronsuppression för att ta itu med såväl som virilisering, och vi kommer att täcka varje aspekt för att säkerställa din framgångsrika komplettering.

 

DHT

sa DHT-baserad anabol androgen steroid, majoriteten av biverkningarna av Anavar kommer att likna många andra DHT-härledda anabola steroider; men med sin milda natur är oddsen för att få en sådan effekt till din fördel. Som DHT-bas kan de som är känsliga för akne hitta utbrott för att vara besvärande; oftast kommer detta att inträffa på axlarna eller ryggen, men det kan spridas till bröstet och till och med ansiktet under extrema omständigheter.

Att hålla huden torr och ren hela tiden är absolut nödvändigt, särskilt om du är känslig, och du bör alltid byta skjorta efter att du blivit svett eller dusch omedelbart om möjligt; de som är känsliga behöver en extra dusch per dag. Sedan finns det en annan biverkning som också är genetiskt baserad; i det här fallet är det helt genetiskt baserat.

DHT kan ha en negativ effekt på dina hårsäckar och försämra dem orsakar håravfall ; men det finns mer att säga. Detta är endast möjligt hos män som är disponerade för manlig mönster; vilket innebär att du tappade håret ändå, men DHT-föreningen kan påskynda det. Om du är disponerad ska du använda 5-alfa-reduktasinhibitor finasterid vanligtvis säljs under handelsnamnen Proscar och Propecia kan erbjuda skydd.

Medan Finasteride kan skydda din hårlinje, är det en stark androgendämpare och försiktighet rekommenderas. Som en sista anmärkning om håravfall; män som inte är disponerade för manlig mönster skallighet kommer inte att förlora det första håret på huvudet.

Då har vi den allvarligaste DHT-relaterade effekten, och det är prostataförstoring. Stora uppbyggnader av DHT kan orsaka detta tillstånd; det kommer dock att ta enorma mängder av Anavar under extremt stora perioder för att orsaka en sådan reaktion.

 

15 citat från Arnold Schwarzenegger

 

  • trenbolone-acetate-2

 

I alla fall om du lider av en förstorad prostata , bör du inte komplettera med Anavar till att börja med; vidare, om din prostata av någon anledning förstoras på grund av komplettering finns det hopp. Det är här 5-alfa-reduktashämmaren Finasteride faktiskt kan visa sig vara oerhört användbar; sex månader Finasterid-terapi har visat sig reducera prostataförstoring betydligt; i många fall helt.

testosteron

Det antas ofta att biverkningarna av Anavar inte inkluderar testosteronsuppression; detta är helt enkelt inte sant. Vad som är sant är att Oxandrolone-hormonet har en mycket mild effekt på din HPTA; det är milt, men det kommer att påverka det till en viss grad. Luteiniserande hormon (LH) och Sexhormonbindande globulin (SHBG) kommer båda att undertryckas, men Follicle Stimulating Hormone (FSH) ska inte.

Allt detta är viktigt att notera av några skäl; med låga till måttliga doser kanske du kan komplettera med Anavar och endast Anavar utan behov av exogent testosterontillskott; det finns dock undantag.

För verkliga prestandadoser, särskilt om andra anabola steroider är involverade, kommer män att behöva minst tillräckligt exogent testosteron för att tillgodose kroppens behov; Underlåtenhet att göra det kommer att leda till ett extremt ohälsosamt lågt testosterontillstånd.

levertoxicitet

Liksom de flesta orala anabola steroider har Anavar en hepatotoxisk karaktär på grund av dess C17-alfaalkylerade (C17-aa) natur; men i detta fall är en sådan natur verkligen mild. Terapeutiska doser kommer sällan att öka värden på leverenzymer, och prestandadoserna ger normalt inte en stor ökning; ändå finns det regler att följa.

Först och främst komplettera med ansvarsfulla doser och undvika till varje pris överskott av alkoholkonsumtion. Vidare rekommenderas att undvika alla medicinska läkemedel (OTC) där det är möjligt eftersom många OTC-mediciner har en mycket starkare hepatotoxisk karaktär än Anavar.

Om du kan göra dessa saker, och det finns ingen anledning till att du inte kan göra det, medan dina leverenzymvärden kan öka kommer de att återgå till det normala kort efter att tillskottet har upphört.

virilization

Biverkningarna av Anavar inkluderar virilisering; detta hänför sig till maskulina drag hos kvinnor som utvecklas. Medan virilisering är möjligt, tack och lov har denna steroid en oerhört låg takt och de flesta kvinnor som kompletterar ansvarsfullt kommer inte att ha problem. Trots det, om symtomen uppenbarar sig och stora doser försäkrar dem, hoppas inte hoppet.

Om du avbryter användningen av Anavar när symptomen börjar kommer de att spridas snabbt och alla kommer att återgå till det normala; Men om du ignorerar dem kan du tycka att du har ett permanent problem.

För att förbli säker kommer de flesta kvinnor att hitta 10 mg Anavar per dag under sex till åtta veckor för att vara perfekt; doserna kan öka men borde inte om en positiv upplevelse åtnjuts med 10 mg Anavar per dag dosering.

För dem som vill ha mer, 15 mg Anavar per dag bör vara nästa steg, med den möjliga 20 mg Anavar-dosen senare, men du måste förstå ett element av sanning.

Varje ökning över 10 mg Anavar per dag ökar avsevärt risken för virilisering, och allt över 20 mg garanterar det på någon nivå; ändå kommer de flesta kvinnor att få allt de behöver från 10 mg Anavar per dag på ett säkert och effektivt sätt.

Anavar Biverkningar

Anavar Biverkningar

 

 

Anavar Biverkningar Referenser

  1. https://medlineplus.gov/druginfo/meds/a604024.html
  2. https://www.accessdata.fda.gov/drugsatfda_docs/label/2003/13718slr022_Oxandrin_lbl.pdf
  3. https://www.karger.com/Article/FullText/358195