Anadrol Kur

Anadrol baserade Kur är bland de vanligaste Kurna för att förbättra prestanda och muskelmassa. Men som med alla anabola steroider eller kompletteringar, måste du veta hur du gör det ta Oxymetholone om du verkligen vill dra nytta.

Därför är majoriteten av Anadrol-baserade Kur avsedda för bulking (särskilt under lågsäsongen) och ökar muskelstorleken och ren styrka.

Det finns Anadrol-Kur för skärning, men konkurrenskraftiga kroppsbyggare är i allmänhet de enda som använder dessa staplar. Vissa amatörer (inte professionella kroppsbyggare) kan också använda det för detta ändamål, men dess inverkan är så kortlivad att det inte är riktigt praktiskt.

Att välja en Anadrol Kur

De flesta Anadrol-Kur görs under lågsäsongen. För de flesta användare kommer det i slutet av en cykel som en del av en kick-off för en mer omfattande stack med andra produkter. Eftersom denna steroid verkar snabbt ger den imponerande resultat och har en verklig synergi med andra anabola steroider.

För de flesta idrottare är 50 mg Anadrol per dag en bra utgångspunkt, och detta är ofta den maximala dosen under cykeln. Några mer erfarna individer kan välja doser upp till 100 mg per dag, men du uppmanas att prova lägre doser först för att se hur din kropp reagerar.

 

15 citat från Arnold Schwarzenegger

 

  • trenbolone-acetate-2

 

Gör inga misstag, i båda fallen kan massiva vinster uppstå. Om du äter tillräckligt med mat med 50 mg av denna steroid per dag, kan du enkelt få 20 kilo på en månad och kanske mer.

Anadrol cykeltid

Hur länge ska en Anadrol Oxymetholone Kur pågå? Det är allmänt accepterat att 4-6 veckor är tillräckligt. De som sträcker sig längre än 6 veckor bör veta att detta är ett slöseri med en utmärkt steroid, eftersom Anadrol endast är effektiv på kort sikt. Därför är det viktigt att ta pauser mellan Kur för att maximera effekten. En gång över 4-6 veckors riktmärke är det hög tid att byta till andra anabola steroider. Människor som tar 100 mg per dag (och ännu mer) får inte mycket, och det har visat sig att dessa doser på allvar kan minska aptiten, vilket gör bulking mycket svår.

Du kommer att upptäcka att Anadrol staplar (kombinerar) väl med de flesta androgena anabola steroider, särskilt testosteron. Därför inkluderar vanliga Anadrol-staplar ofta alla former av testosteron, nandrolon och trenbolon. Ingen steroid är verkligen ett dåligt alternativ att stapla med Anadrol.

Anadrol skärKur

Anadrol Steroid Kur är särskilt användbara för konkurrenskraftiga kroppsbyggare. Till skillnad från en klassisk bulkingcykel där Anadrol används i början, kommer användningsperioden för skärning att vara i slutet av cykeln strax före tävlingen. I detta sammanhang gör steroiden dig möjlighet att bygga upp lite mer muskler så att de är lite mer runda och synliga på scenen. Du måste ha lite erfarenhet av Anadrol-Kur för att veta hur din kropp kommer att reagera. Anadrol kan orsaka en hel del vattentäthet, vilket är det sista en kroppsbyggare vill innan han kommer på scenen. Men om du vet hur du kontrollerar denna steroid, är du i god form och du slutförde din cykel med en bra aromatashämmare, kan du dra full nytta av dess fördelar och få exceptionella resultat.

För de flesta kroppsbyggare är 50 mg per dag under 4 veckor en tillräcklig dos. Detta bör vara de fyra veckorna som leder fram till tävlingen.

Anadrol Kur

Anadrol Kur

Referenser

  1. https://books.google.com.tr/books?id=5GpcTQD_L2oC&pg=PA779&redir_esc=y#v=onepage&q&f=false
  2. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2439524/
  3. https://academic.oup.com/endo/article-abstract/114/6/2100/2538442?redirectedFrom=fulltext