Anadrol

Anadrol steroider är mycket populära av många skäl, men främst för hur de är öka massan på rekordtid, lite som Dianabol ( Dbol ). Användare som kompletterar sina cykler med Anadrol-steroider (särskilt under lågsäsongen) ser ofta vinster upp till 30 pund på några veckor; i vissa fall mer. Detta är inte riktigt förvånande eftersom Anadrol-steroider utvecklades av laboratoriet Syntex Pharmaceuticals med ett enda mål: att öka vikt och muskelvolym.

Inte bara kommer detta DHT-baserade hormon direkt att främja viktökning, det stimulerar också aptiten och uppmuntrar till ännu större massvinster. Men ett intressant motstridande faktum: för mycket Anadrol kan minska din aptit, ren och enkel. Allt handlar om dosering, och det finns en fin linje mellan bra och dålig användning …

Förstå Anadrol

Anadrolsteroider härrör från dihydrotestosteron (DHT) anabola hormoner, som är C17-aa orala anabola steroider. Därför är Anadrol ganska giftigt för levern på grund av C17aa-basen, men det är det enda sättet för hormonet att överleva i kroppen. Det är ett snabbverkande hormon; Anadrol aktiva livstid är bara 8,5 timmar, vilket är mycket kort. Men Anadrol börjar agera omedelbart när den har absorberats av kroppen.

Steroider som Anadrol bör tas dagligen på grund av deras korta aktiva livslängd och eftersom de är lever (farliga för levern). Därför kan vi inte konsumera dem under långa perioder om vi vill hålla oss vid god hälsa. Generellt sett är 6 veckor den maximala längden på användning, och många idrottare och kroppsbyggare föredrar en 4-veckors behandling. Hur som helst, om användaren tar denna produkt på ett ansvarsfullt sätt kommer leveren inte att drabbas av någon permanent skada och resultaten kommer att vara exceptionella.

 

15 citat från Arnold Schwarzenegger

 

  • trenbolone-acetate-2

 

Anadrolsteroider är så kraftfulla att du uppenbarligen måste förvänta dig några biverkningar och ibland allvarligare effekter om du inte är försiktig. Anadrolsteroider aromatiserar inte, men de får östrogennivåer att öka i kroppen. Därför är de möjliga biverkningarna gynekomasti, överdriven vattenhållning och en ökning av blodtrycket. Av detta skäl bör aromatashämmare användas varje gång du tar steroider som Anadrol.

Vilka är Anadrol effekter?

Som nämnts ovan kan du förvänta dig massiva muskel- och volymökningar på rekordtid med steroider som Anadrol. Om detta inte är tillräckligt med anledningen till dig, finns det mer: Anadrol bygger inte bara muskler, det ökar styrkan utöver vad du hoppats på. Kom ihåg att storlek och styrka inte nödvändigtvis går ihop, vilket gör Anadrol till en dubbelt kraftfull och intressant steroid.

Som du kanske har hört är vinster som erhållits med Anadrol mycket svåra att hålla. Svårt, men inte omöjligt! Om du framgångsrikt vill behålla vinsterna från din Anadrol-cykel, bör din övergripande steroidbehandling fortsätta väl efter att du använt Anadrol. Du bör också hålla ett konsekvent kaloriintag, minst lika högt som när Anadrol var närvarande i kroppen. Följ denna strategi så kommer du att spara de flesta av dina vinster. Om du inte gör det, slösar du bara en bra steroid.

Annan användning av Anadrol

Uppenbarligen är Anadrol perfekt för mass- och styrkvinst, men det kan också vara en av de bästa steroiderna i världen för din bodybuilding tävlingar. Många kroppsbyggare slutför sin cykel med Anadrol några veckor före showen.

En kroppsbyggare som vet hur man använder Anadrol kommer att få bättre resultat än med någon annan produkt på marknaden. Försiktig, den här metoden fungerar inte om du redan är väldigt snitt (magert fett, muskel!). Om du aldrig har provat Anadrol ska du inte använda den innan en tävling. Du bör först lära dig hur din kropp reagerar på denna steroid. Det sista du vill är att upptäcka att din kropp svarar dåligt på Anadrol och se dina veckor med diet och viktträning förstörda. Men om du vet hur du kontrollerar denna steroid, kommer Anadrol att dramatiskt ändra resultaten av din tävling. Garanterat!

Effekter av Anadrol Oxymetholone

Anadrol, också kallad A50 eller En bomb av idrottare, skapades ursprungligen för att hjälpa människor med anemi, och har sedan dess använts framgångsrikt för att hjälpa människor som lider av andra sjukdomar där viktminskning är involverad. Androlic är därför en mycket effektiv produkt för att gå upp i vikt! Det främjar ökad aptit, ger god styrka och ökar nivån av röda blodkroppar i blodet. Dess ursprungliga tillverkare är Syntex. Anadrol är en av de mest kända anabola steroiderna, liksom Dianabol.

Anadrol Oxymetholone Har också Bieffekter Ibland negativa, som de flesta andra anabola androgena steroider. Anadrol 50 Kommer att hämma den naturliga produktionen av hormoner av din kropp (som testosteron) och kommer att påverka dina blodfettnivåer negativt. Det kan orsaka vattentätning, är känt för att orsaka huvudvärk och är också mycket giftigt för levern. I själva verket har den det värsta rykte om hepatotoxicitet hos alla steroider, så det är viktigt att skydda dig själv för att hålla levern frisk när du använder Androlic.

Anadrol

Anadrol

Kroppen anpassar sig tillräckligt snabbt till sin närvaro och förändras ganska snabbt när det gäller muskeltillväxt och kraftuttag.

De som redan använder Anadrol 50 vet att denna steroid är aktiv mycket snabbt, så snabbt att framsteg kan observeras dramatiskt under en mycket kort tid jämfört med de flesta andra anabola steroider, särskilt de av muntlig natur.

Biverkningarna av Anadrol

Förändringen 17aa är det som gör överlevnaden av Anadrol möjlig vid sin första passage i kroppen, men det är också det som gör den mycket giftig för levern . I vilken grad är A50-giftig, och hur mycket Kg muskel kan du få i användning?

En 30-veckors studie avslöjade en rimlig mängd biverkningar. Det faktum att A50 orsakar biverkningar har aldrig riktigt dolt. Men vad är effekten av detta läkemedel? Tja, det bör först klargöras att denna studie genomfördes på människor med HIV (AIDS) i viktminskning. Den aids-drabbade gruppen tog faktiskt upp vikt (8 + kg) tack vare Anadrol, medan kontrollgruppen förlorade och till och med ökade sin dödlighet (ingen ville vara i denna gruppkontroll). Viktökningen hos försökspersoner i denna studie toppade efter 19-20 veckors behandling.
Observera att de senaste 10 veckorna inte har varit särskilt användbara, eftersom viktökningen nästan är försumbar. Det är i alla fall tillrådligt att inte göra ett botemedel på mer än 20 veckor med tanke på denna produkt.

Således tenderar många att begränsa deras botemedel från Anadrol A50 till 4 veckor eller mindre, men det förblir acceptabelt att fortsätta i 6 veckor. Vinsterna med ett Anadrol-bot är ganska spektakulära efter de första tre veckorna. Tyvärr kan biverkningarna av Anadrol uppstå och kvarstå under användningstiden:

 

  • Huvudvärk
  • uppblåsthet
  • Ökat blodtryck
  • Vattenretention

Anadrol 50 är ett derivat av DHT, så det kan inte konvertera till östrogen (aromatas via enzymet aromatas). De negativa sidorna av detta läkemedel är därför verkliga men lätt undvikas och kontrollerbara. En studie visade till och med mycket få biverkningar för personer som använde upp till 100 mg Oxymetolon per dag! Uppenbarligen har Anadrol hepatotoxicitet ibland varit överdrivet, men det är viktigt att skydda dig själv. Huruvida Anadrol dosering används .

Användning av Anadrol

Anadrol ingår i en cykel innefattande: Injektion av steroider , Men utan att använda andra derivat 17aa (stéroïdes oraux 17-aa). Vi rekommenderar att göra 6 veckors förcykel med Anadrol, vilket möjliggör mycket snabba vinster (upp till ett pund per dag under de första två veckorna), vinster som försvinner ganska snabbt.
Det är därför vi rekommenderar att du börjar ta andra steroider för att bevara och till och med multiplicera prestationerna från Anadrol
(En mycket vanlig metod att använda hos idrottare och kroppsbyggare).

Anadrol är en mycket populär förening, särskilt bland idrottare som inte behöver oroa sig för en viss viktklass och vill ta mycket massa på kort tid.

En studie av Dr. Schroder visade att Anadrol har förmågan att sänka nivån av SHBG-serum (Sex Hormone Binding Globulin) från 54,9 till 25,8 och från 45 till 16,2 nmol / l i grupptester med 50 respektive 100 mg Anadrol. Med andra ord, en synergi uppstår under stack med andra steroider. Så mycket vikt och styrka kan fås.

En annan viktig egenskap: Oxymetolon binder inte bra till androgenreceptorer, vilket gör den till en särskilt kraftfull stapelprodukt eftersom den inte kommer att ”konkurrera” med receptorerna för andra stacksteroider.

Anadrol-baserade cykler

Vad är en cykel oxymetholone effektiv?
Vilka mängder Anadrol 50 ska du använda, vad dosering oxymetholone Fungerar bäst? Det bör vara känt att ju mer du tar en produkt, desto effektivare botemedel och resultaten blir imponerande för de flesta steroider. Anadrol är en av få steroider där ju mer du tar produkt desto mer effektivitetskurva tenderar att plattas ut snabbt.

De rekommenderade perfekta vinsterna i förhållande till graden av toxicitet är cirka 50 mg Anadrol. Du kan gå upp till 100 mg Anadrol, du kommer att ta ännu mer massa, men det har visat sig att ta 100 mg Anadrol per dag är lika effektivt som att ta 150 mg, så du har inget intresse av att överskrida 100 mg per dag.

Utöver 100 mg per dag är kraftuttaget verkligt men det finns också en förlust av fett. Det är därför troligt att höga doser av Anadrol orsakar en minskad aptit (ibland mycket anekdotisk) men också resulterar i ökad insulinresistens och glukosintolerans, och därmed gör absorptionen av makronäringsämnen mer ineffektiv.

Med Anadrol i Bodybuilding

För ren kroppsbyggnad föreslår det medicinska samfundet en dosering av 1-5 mg Anadrol per kg kroppsvikt. Observera att du borde göra det Anadrol cykler specifika för bodybuilding .

Acheter Anadrol Oxymetholone

Denna steroid finns på den svarta marknaden i form av kapslar och tabletter, eller vissa doseras till och med 75 mg).

Priserna varierar beroende på många faktorer, till exempel varumärket, i vilken form du köper denna förening eller ditt land. I alla fall bör du inte betala mer än $ 3 per 50 mg tablett.

Referenser

  1. https://bpspubs.onlinelibrary.wiley.com/doi/full/10.1038/bjp.2008.165
  2. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/18500378/
  3. https://pubs.acs.org/doi/abs/10.1021/ja01511a041