Anadrol Dos

När du använder en anabola steroider kan du inte bara ta den och vänta på att musklerna dyker upp. Du måste veta rätt dos för att säkert uppnå dina mål.

Detta kan vara förvirrande för vissa med tanke på de motsägelsefulla synpunkter som ofta finns på Internet och i gym. Men användare erfarna med olika Anadrol doser upptäcker att det är en ganska enkel steroid att förstå.

Anadrol finns nästan alltid i 50 mg tabletter och de flesta Anadrol Doser är helt enkelt en 50 mg piller per dag. Men detta är inte alltid den bästa dosen, och i vissa fall är det bättre att använda lite mindre. Vi föreslår att du bestämmer vilken Anadrol Dos som är bäst för dig.

Grundläggande Anadrol Dos

För de flesta män är en 50 mg Anadrol Dos per dag perfekt. Det är en mycket vanlig dos för såväl nybörjare som erfarenheter av anabole steroider. En sådan dos kommer att ge kraftfulla mass- och styrkvinster under en kort tidsperiod. Det är inte ovanligt att få 20 kilo på 3-4 veckor.

Att få upp till 30 kilo är också vanligt, alltid med 50 mg / dag. De flesta orala tabletter är 50 mg, vilket gör standarddoseringen mycket kraftfull (en 50 mg tablett per dag).

Låg Anadrol Dos

Medan 50 mg per dag är vanligt, kan 25 mg per dag ofta räcka för god massvinst . En 25 mg Anadrol Dos är helt enkelt hälften av en tablett på 50 mg per dag, och det är en säkrare dos för nybörjare.

 

15 citat från Arnold Schwarzenegger

 

  • trenbolone-acetate-2

 

Kom ihåg att Anadrol inte är en steroid utan biverkningar … Hormonet Oxymetholone är mycket östrogent, kan utlösa högt blodtryck och kolesterol och är mycket hepatotoxiskt (dåligt för levern i höga doser).

Lägre doser av Anadrol kan ge en bättre nivå av kontroll, med början användare koncentrerar sig mer på sitt program samtidigt som stora förändringar i kroppen. Även om du inte kan få 20 eller 30 pund med sådana doser, bör du fortfarande kunna få betydande vinster så länge din träning och din diet upprätthålls.

Lägre doser av Anadrol kan också vara mycket fördelaktiga för bodybuilding cykler (skärning i slutet av en cykel). En låg dos av Anadrol i slutet av en diet kan hjälpa en idrottare att få lite mer muskler, precis vad som behövs innan en tävling.

Vissa användare har problem med att kontrollera vattenretention när de använder Oxymetholone som detta, men 25 mg doser av Anadrol per dag är mycket mer kontrollerbara än 50 mg. Om du börjar bra, varför inte öka doserna?

Hög Anadrol Dos

En 25-50 mg dos av Anadrol per dag kommer att ge mer oxymetolon till de flesta män än de någonsin skulle behöva. Om du vill öka Anadrol Doserna och har hanterat den bra på 25 mg och 50 mg kan du överväga att överskrida 50 mg per dag.

Tänk dock på att ju högre dosering desto större är risken. Anadrol Doser på 75-100 mg per dag kan tas av vissa användare, men ingen idrottare vill överträffa 100 mg per dag (två 50 mg Anadrol tabletter). Doser över 100 mg per dag ökar biverkningarna avsevärt, och studier har visat att de generellt sett inte ger bättre resultat.

Många användare har ofta rapporterat att Anadrol Doser över 100 mg per dag minskar aptiten, vilket kan göra bulk extremt svårt.

Anadrol Dos

Anadrol Dos

Anadrol doser och Kur tid

Oavsett dina Anadrol Doser (kom ihåg att en normal dos av denna steroid är 50 mg / dag), ska ingen använda den i mer än 8 veckor.

De flesta användare bör faktiskt aldrig överskrida 6 veckor om de vill skydda sin hälsa. Att använda den i mer än 6 veckor ger vanligtvis få fördelar med avseende på tillväxt, så det finns ingen verklig anledning att förlänga dess användning.

Många idrottare märker att de största resultaten kommer under de första fyra veckorna av användning, återigen oavsett Anadrol Doserna.

Så den perfekta varaktigheten för en Anadrol Kur för de flesta män är mellan 4 och 6 veckor. En sådan användningslängd är den säkraste och i allmänhet den mest kapabla att producera de förväntade resultaten.

Referenser

  1. https://www.drugs.com/sfx/oxymetholone-side-effects.html
  2. https://www.drugs.com/pro/anadrol.html