Anadrol 50

Anadrol 50 är en oral anabole steroid baserad på det aktiva hormonet Oxymetholone. Syntex Pharmaceuticals utvecklade detta läkemedel på 1960-talet, främst för att behandla anemi och andra symtom på muskelatrofi. Produktens primära syfte är att öka muskelvävnadsvolymen, så det är vettigt att det också förbättrar idrottsprestanda. Steroiden Anadrol 50 mg ökar också mager massa och styrka snabbt och effektivt. Men försiktig, steroiden androlic s förhållandet mellan effektivitet och kvantitet faller mycket snabbt när doserna når en viss punkt. När doserna är för höga minskar de positiva effekterna, riskerna ökar och det kan vara svårt att ha tillräckligt med aptit för att driva muskeltillväxten pågår.

Förstå Anadrol 50

Oxymetolon 50 mg R är en C17-a-alkylerad anabola steroider från en kraftfull dihydrotestosteron (DHT) och är mer känd under sina kommersiella namn Anadrol 50 , Anadrol eller Androlic.

Liksom alla orala aa-C17 anabola steroider är Anadrol 50 mycket giftigt för levern och bör endast användas på kort sikt. Lyckligtvis är detta en kraftfull steroid och kortvarig användning är tillräcklig för vackra resultat. Kroppen anpassar sig snart till sin närvaro och förändras snabbt när det gäller muskeltillväxt och styrkvinst.

De som använder Anadrol 50 vet att det verkar snabbt. I själva verket rör det sig så snabbt att dramatiska framsteg kan observeras under mycket korta tidsperioder jämfört med de flesta andra anabola steroider, särskilt orala. Den har en relativt kort aktiv livslängd på cirka 8,5 timmar och kräver därför dagligt intag, ibland två gånger om dagen.

Anadrol 50 resultat

Denna steroid utformades med det enda målet att öka muskeltillväxten, och den används av idrottare runt om i världen av exakt detta skäl. Anadrol 50 är en av de största bulkingsteroiderna på marknaden och används ofta som sådan. Å andra sidan kan Anadrol 50 också användas under en skärning cykel , särskilt i den krävande världen av bodybuilding.

 

15 citat från Arnold Schwarzenegger

 

  • trenbolone-acetate-2

 

Så denna steroid har en nyckelroll i bulking: att vinna upp till 30 pund på några veckor med Anadrol 50 är ganska vanligt. Även om att öka massan redan är mycket övertygande, är denna steroid också känd för att dramatiskt öka styrkan. De flesta idrottare som tar Anadrol 50 kan förvänta sig att se sin styrka och perfomance förbättras markant.

 

Anadrol 50 biverkningar

Som nämnts ovan, Anadrol 50 (smeknamnturd) är mycket giftigt för levern och kan ofta drastiskt öka leverenzymer, vilket skapar överdriven stress som inte är bra för kroppen. Lyckligtvis har levern snabba och effektiva självhelande egenskaper. De allra flesta användare kommer att se deras enzymnivåer återgå till det normala mycket snabbt efter att de har slutat ta Anadrol (Androlic). Men det måste tas på ett ansvarsfullt sätt.

Du bör begränsa ditt Anadrol 50-intag till max 4-6 veckor och hålla levern frisk i slutet av behandlingen. Anadrol 50-användare uppmanas starkt att undvika alla aktiviteter som är skadliga för levern, som ofta alkoholkonsumtion, för att orsaka stress för levern så lite som möjligt.

Det finns andra bieffekter att veta om Anadrol 50. Liksom de flesta DHT-baserade anabola steroider aromatiserar inte Anadrol 50, så åtminstone kommer du inte att drabbas av de flesta av de traditionella negativa sidoeffekterna. Även om Oxymetholone inte aromatiserar, ökar östrogennivåerna fortfarande avsevärt, vilket kan orsaka symtom som gynekomasti, vattenretention och högt blodtryck. Och för att vara tydlig är Anadrol 50 kanske den steroid som är mest känd för att orsaka överdriven vattenhållning. Försiktiga användare kan använda en aromatashämmare för att hålla östrogennivåerna rimliga och motverka eventuella negativa effekter.

 

Med Anadrol

Innan köper Anadrol 50 , vet att det bör tas som en del av en cykel , inte ensam. Anadrol är vanligtvis en del av en behandling som inkluderar en stapel (kombination) av flera andra anabola produkter. Så det är ett bra komplement till din vanliga steroidförbrukning. Andra steroider kommer att finnas, särskilt testosteron. Anadrol har låg androgen styrka och kan därmed skapa en kraftfull synergi med andra anabola steroider som finns i kroppen på samma gång.

Dessutom, som nämnts ovan, kan Anadrol 50 gynna en kroppsbyggare under de senaste veckorna av ett program före tävlingen. Men detta fungerar bara om du är i god form och inte är benägen att hålla kvar vatten. Du bör också komplettera intaget med en aromatashämmare. Vi upprepar: använd endast Anadrol i slutet av ett bodybuilding-program om du redan har använt det tidigare och känner till dess effekter på din kropp. Följ också de rekommenderade doser av Anadrol 50 … riskera inte att förstöra månader av hårt arbete strax före tävlingen!

Anadrol 50

Anadrol 50

Anadrol 50 Referenser

  1. https://pubs.acs.org/doi/abs/10.1021/ja01511a041
  2. https://adisinsight.springer.com/drugs/800010476
  3. https://www.drugs.com/sfx/oxymetholone-side-effects.html
  4. https://www.drugs.com/pro/anadrol.html