Juridiska Anabola Steroider

Juridiska anabola steroider

Anabola steroider tas för att öka syntesprocessen av proteiner i kroppen. Detta steg hjälper också till i byggprocessen för cellvävnader. Denna process kallas anabolism och oftast förekommer den i kroppens muskler.

Anabola steroider kan användas med stor effekt för behandling av olika sjukdomar hos patienterna. Men å andra sidan används de också för att öka uthålligheten och för att förbättra prestandan av idrottsmän. Detta sätt att använda steroider är olagligt och det är den främsta anledningen till att nästan alla idrottsorgan runt om i världen har förbjudit användning av steroider. I själva verket testas spelare regelbundet och slumpmässigt för användning av steroider och om någon testas positivt så finns det allvarliga straff för dem också.

juridiska-anabola-steroider-7

Olika länder har också olika lagar om anabola steroider. Till exempel i USA kategoriseras de schema III-läkemedel, vilket innebär att om du besitter en sådan typ av läkemedel utan ett ordentligt recept för läkare kan du få ett år i fängelse. På samma sätt har Kanada, Storbritannien och Australien också strikta lagar om att inneha steroider utan recept. Men det finns länder där de är öppet tillgängliga och du kan få dem utan recept som Thailand och Mexiko.

Som tidigare sagt att det finns steroider som används för behandling av olika sjukdomar är dessa steroider kända som Juridiska steroider . De kallas lagliga steroider eftersom de inte kan erhållas utan recept från läkare.

 

15 citat från Arnold Schwarzenegger

 

 • trenbolone-acetate-2

 

Även om det finns något slags tvivel i användningen av steroider för medicinska ändamål, men läkare rekommenderar att ta lagliga steroider eftersom de kan ha en god effekt på patienterna och patienterna kan återhämta sig snabbare med hjälp av dem. Länder där dessa steroider inte finns utan recept från läkare, åker till svarta marknader för att leta efter dem och köpa dem olagligt.

juridiska-anabola-steroider-6

När du går till läkaren och läkaren har ordinerat dig med någon form av anabola steroider, se till att du har berättat för läkaren om din medicinska historia. Du bör berätta för läkaren om följande saker:

Försäljning och köp av anabola steroider är förbjudna och kan endast köpas från apotekspersonalen efter mottagande av recept. Många av idrotts- och kroppsbyggnadstävlingarna har nu lagt fram komplexa och sofistikerade metoder för att upptäcka läkemedel och anabola steroider i blodet, som om de hittats positiva, tunga böter och suspensioner måste hanteras.

Även när sådana strikta förbud är förknippade med användning av anabola steroider, är de fortfarande så vanligt tillgängliga överallt i världen, inklusive internet där det säljs och köps olagligt av så unga som gymnasieelever.

 • Om du har någon form av allergi från användning av anabola steroider eller från någon annan mat.
 • Om du är gravid. Eftersom under graviditet ingen typ av steroider ska användas.
 • Om du ammar.
 • Om du har några andra avvikelser som diabetes, högt blodtryck, hjärtsjukdomar eller förstorad prostata etc.

Det finns många sjukdomar eller sjukdomar för vilka steroider förskrivs men som skiljer sig från person till person. Eftersom varje person har sina egna problem och efter noggrann diagnos av dessa problem rådgivar läkaren personen enligt kroppskravet och även läkare skulle vara försiktig så att det inte skulle skada någon annan kroppsdel och de orsakar inte allvarliga biverkningar. Några av de vanliga sjukdomarna för vilka anabola steroider förskrivs är följande:

 • I vissa fall av anemi.
 • Vid behandling av vissa typer av bröstcancer.
 • Om patienten har tappat en hel del vikt efter någon allvarlig skada eller sjukdom, förskrivs anabola steroider för att lägga lite vikt.
 • När armar, ben, ansikte, sexuella organ eller andra kroppsdelar börjar svälla på grund av en ärftlig sjukdom av angioödem, förskrivs anabola steroider.

Några av de vanliga legala anabola steroiderna som föreskrivs i Kanada och USA är Oxnadrolone i tablettformen, oxymetholone i tablettform, Stanozolol i muntlig form, Nandrolone Decanoate i form av injektioner.

Referenser

 1. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/9593936/
 2. https://books.google.com.tr/books?id=Mu4jAQAAMAAJ&redir_esc=y
 3. https://www.deadiversion.usdoj.gov/schedules/orangebook/c_cs_alpha.pdf