AICAR

AICAR (5-amino-imidazol-4-karboxamid-1-p-D-ribofuranosid, 5-amino-imidazol-4-karboxamid-ribonukleosid, akadesin) rekommenderas särskilt för uthållighetssporter. Denna peptid används mer och mer vanligt för doping. Det har en dramatisk effekt på fettförbränningen. Det är känt för att det används av världens största cyklister.

AICAR aktiverar AMPK, som är ett kinasprotein stimulerat av AMP. Det samlas när en cell berövas energi. Celler detekterar lägre energi från ansträngning genom att beräkna AMP-koncentrationen. I sin tur trycker de på för att aktivera AMPK. Då konverterar AMPK energikällor som fettsyror till ATP ganska snabbt.

Slutligen, efter aktivering av AMPK, stimulerar AICAR fettförlust efter träning genom att få celler att tro att energireserverna har minskat.

 

15 citat från Arnold Schwarzenegger

 

  • trenbolone-acetate-2

 

AICARs Effects: en idealisk peptid för doping!

AICAR: s positiva effekter

  • Ökad uthållighet och styrka
  • Snabb återställning och toning av muskler
  • Ökad kardiovaskulär prestanda
  • Betydande viktminskning
  • Minskat kroppsfett

AICAR: s negativa effekter

  • Överdriven dagligt intag
  • Vissa biverkningar

Omedelbart är det tydligt hur AICAR blev intresserad av idrottsvärlden när det gäller uthållighet och fysisk återhämtning.

 

AICAR: Rådgivning och dosering

Det rekommenderas att ta AICAR från fyra till sex veckor och inte mer. Det rekommenderas att göra injektioner på morgonen, eller en på morgonen och en på kvällen. För optimal påverkan rekommenderas att du tar en injektion strax efter träningen. Det är möjligt att blanda AICAR med andra peptider i sprutan för att undvika flera injektioner per dag. Det är viktigt att veta att eftersom AICAR hjälper till att bygga styrka och uthållighet snabbt, är en av de största riskerna skador på senor och ligament. Det är därför du bör ta det med en annan peptid som regenererar muskler och skyddar lederna.

Den vanligaste dosen av AICAR är 50 mg per dag under fyra veckor före en händelse. Produktens orimliga priser gör det bättre att hitta det som ett pulver och förbereda den intravenösa eller subkutana lösningen.

 

Slutsats

Det är lätt att se att den här produkten inte är särskilt användbar för kroppsbyggare, även om den har några positiva poäng. Det är en steroid för att förbättra ansträngning och uthållighet som också har en stor kapacitet för fysisk återhämtning.

Det är inte förvånande att uthållighetsidrottare använder AICAR för att stanna vid toppprestanda, förbättra fysiskt och bygga uthållighet utan för mycket trötthet. Det har ofta tagits i hemlighet, men fakta är där: det är en mycket effektiv steroid för alla uthållighetssporter.