Winstrol Dosering

Om du ska komplettera med Stanozolol-hormonet, om du ska ha framgång och förbli säker behöver du rätt Winstrol-doser. Lyckligtvis är Winstrol-doserna för det mesta ganska enkla; vi kommer inte att hitta ett så stort gap än i jämförelse med testosteron och många andra anabola steroider.

En anledning till denna enkla natur är eftersom bara så mycket Stanozolol kan användas om vi ska förbli säkra på grund av dess starka hepatotoxiska natur. Naturligtvis träffas vi än en gång förmögenhet på vår sida eftersom det inte tar exceptionella stora Winstrol-doser för att ge önskat resultat; i själva verket kan lite gå långt. Med detta i åtanke, kommer vi att dyka in i rätt doseringsplaner du behöver baserat på syftet med användning som börjar med manlig skärning och atletisk prestanda, och sedan kvinnliga Winstrol-doser.

Skär Winstrol-doser:

Eftersom skärning är det vanligaste användningsområdet kommer Winstrol-doser av den här typen att vara de viktigaste som vi diskuterar. För detta ändamål kommer de flesta män att hitta en dosering på 50 mg för att vara perfekt varje annan dag till daglig basis.

De flesta män kommer att välja att gå med den dagliga rutan; Men om du har en högkvalitativ produkt i handen kan du bli förvånad över att se hur fördelaktigt en så liten mängd kan vara. Med detta i åtanke är 50 mg varannan dag vårt minimum och 50 mg varje dag är vår allmänna maximala dos, men vi kan göra ett undantag. För de riktigt avancerade, till exempel en hårdkorrig konkurrenskraftig kroppsbyggare, kan Winstrol-doser på 100 mg per dag under ungefär två veckor vara acceptabla och ganska fördelaktiga. Om sådana doser används är det absolut nödvändigt att du inte överträffar två totala veckor till detta belopp och bara ska göra det de senaste två veckorna; om mer behövs, är det mer än troligt för att du helt enkelt inte är i form.

Eftersom det här är doserna måste du också komma ihåg den totala användningsvaraktigheten. De flesta män tycker att sex till åtta veckor med Stanozolol-användning är mer än tillräckligt, och sådana användningstider bör aldrig överträffas om levern ska förbli frisk. Kom ihåg att detta är en extremt hepatotoxisk anabole steroid, och detta gäller för den orala och injicerbara formen, och som sådan är ansvarsfull användning ett måste. Eftersom detta är fallet, är den enda tiden att använda Winstrol för detta ändamål i slutet av din skärcykel.

Athletic-enhancing Winstrol doser:

När det gäller atletiska förbättrande Winstrol-doser, bör samma regler som ovan beträffande den totala användningstiden gälla, men själva doserna kommer att ha en liten variation. För att få ett kraftstärkande får 25 mg varannan dag jobbet gjort; naturligtvis kan mer användas.

 

15 citat från Arnold Schwarzenegger

 

  • trenbolone-acetate-2

 

50 mg varannan dag är väldigt vanligt och normalt sett behöver du alla Stanozolol för att se önskade resultat. Trots det kan 50 mg varje dag användas, men med en högkvalitativ produkt är det osannolikt att du kommer att märka en stor skillnad i styrka mellan varannan dag och dagliga doser av denna mängd. Av denna anledning är 50 mg varannan dag en solid standard att gå igenom; du kommer att få den styrkaökning du letar efter, och samtidigt belastar bara levern med halva den stress som är vanligt vid användning.

Winstrol doser för kvinnor:

Eftersom Stanozolol-hormonet är en av få anabola steroider som kan användas av kvinnor, är detta ett viktigt ämne; emellertid blir de rätta Winstrol-doserna ännu viktigare här eftersom den minsta felsteg kommer att leda till viriliseringssymptom. För de flesta kvinnor bör Winstrol-doser på 10 mg varannan dag vara lika höga som de går och all Stanozolol de någonsin behöver; detta kommer att gälla för skärning och atletisk förbättring. Om 10 mg varannan dag åtnjuts med ett positivt svar och mer önskas, kan 12,5 mg varannan dag övervägas; en sådan dosering bör dock aldrig överträffas.

Doser ovanför detta märke kommer att öka din risk för viriliseringssymptom kraftigt, och det finns knappast en kvinna i live som skulle njuta av sådana effekter. För att bekämpa virilisering bör dessutom användningen i de flesta fall begränsas till fyra veckors total användning; sex veckor kan tolereras av vissa, men mycket få kvinnor kommer att finna behov av att gå längre än fyra veckors total användning. I vilket fall som helst, om viriliseringssymptom av någon anledning börjar visa, avbryta användningen omedelbart och de försvinner; ignorera dem, och de kan mycket väl bli permanenta.

Winstrol Dosering

Winstrol Dosering

Winstrol Dosering Referenser

  1. https://books.google.com.tr/books?id=MGhScg9GZGAC&pg=PT404&redir_esc=y#v=onepage&q&f=false
  2. https://www.accessdata.fda.gov/scripts/cder/daf/