Superdrol Kur

Vad används Superdrol-Kur för?

Superdrol Kur används för samma syfte som andra anabola androgena steroider. Det används för att uppnå en signifikant ökning av muskelmassa, muskelvaskularitet och muskelavfall och tåråterhämtning. Men det skiljer sig från traditionella anabola androgena steroider genom dess snabba verkan. Resultaten från varje Superdrol-Kur är observerbara och enorma.

Superdrol har en aktiv ingrediens. Steroidhormon, metyldrostanolon som modifieras från det traditionella drostanolonet. Denna förändring i drostanolon påverkas kemiskt av tillsatsen av en extra metylgrupp. Tillagd till metyldrostanolon på Carbon, 17, vilket gör den mer potent.

Superdrol introducerades på 1950-talet. Sedan dess har den använts av de flesta kroppsbyggare på grund av dess önskvärda effekter. Dock har användningen varit diskutabel i många år på grund av dess långvariga biverkningar. År 2005 omklassificerade USA: s FDA: s Metasterone, och 2006 varnade FDA tillverkarna att avbryta produktionen. Därefter förbjöd Methasterone officiellt 2012 och är listat i World Anti-Doping Agency listan över förbjudna droger i idrott. Superdrolhas har aldrig erkänts för medicinskt bruk. Det är varken ett recept eller en diskmedicin.

 

15 citat från Arnold Schwarzenegger

 

  • trenbolone-acetate-2

 

Vilka är effekterna av en Superdrol-Kur?

En Superdrol-Kur syftar till att öka din ökning av muskelmassa, förbättra din kroppsprestanda och reparera och återhämta muskelvävnad. Det gör detta genom att främja kvarhållandet av kväve i muskelceller, inducera proteinsyntes och öka muskulär vaskularitet.

Hur påverkar Superdrol-Kur din kropp?

När det tas, påverkar Superdrol Kur din kropp på följande sätt:

  • Det ger din kropp en superdos av testosteroneffekter, som snabbt förstärker de naturliga manliga egenskaperna snabbt.
  • Det ökar din träningsstyrka och förbättrar din idrottsbyggnad och prestanda avsevärt
  • Det förändrar kroppens naturliga hormonella balans genom att neutralisera halterna östrogen hos kvinnor och reglera nivåerna av testosteron hos män.
  • Det orsakar markant köns- och kroppshårtillväxt och gör din röst djupare.
  • Det ökar din muskelstorlek och bulk med mindre vattenretention.
  • Det får dig att äta mer, men samtidigt leder det till att fler fetter förbränns och minskar riskerna för fetma.

Fördelarna med Superdrol Kur

Fördelarna med Superdrol är många. De grundläggande fördelarna inkluderar emellertid:

Ökad muskelmassa

Detta är den första motivationen för de flesta befintliga användare av Superdrol: ökad muskelmassa. En komplett Superdrol ökar inte bara muskelmassan, utan gör den starkt och snabbt. Det inducerar ökad retention av muskelkväve, vilket är nödvändigt för proteinsyntes och utvecklingsmognad och tillväxt av muskelvävnader.

Snabb återhämtning av slitna eller slitna muskler

Idrottare och kroppsbyggare arbetar med att sträcka och träna sina muskler. Detta resulterar i lindriga skador från tårar och slitage, trötthet och muskelavfall. Varje Superdrol initierar inte bara tillväxten av nya muskelvävnader. Det orsakar också snabb reparation av skadade muskelvävnader och återhämtning från muskelavfall. Detta ökar den erforderliga styrkan som krävs för konsekventa träningspass och träning.

Icke-invasiv, självadministration

En av effekterna av den kemiska förändringen av drostanolon till metyldrostanolon (Superdrol aktiv steroid) är förändring från intramuskulär injektion till orala piller. Superdrol-administration är icke-invasiv. Det orsakar inte ytterligare muskelskador och ingen smärta alls. Under en Superdrol har du ingenting att oroa dig för. Det är enkelt att använda, utan extern hjälp eftersom det kan sväljas som godisgodis.

Enastående idrottsprestanda

De flesta uthållighetsidrott kräver en snabb tillförsel av muskelsyr för en utmärkt prestanda. Superdrol ökar muskulär vaskularitet. Detta leder till snabb muskelsyrning, vilket motsvarar enastående idrottsprestanda.

Biverkningar av Superdrol-Kur

År 2006 beordrade FDA att produktionen av Superdrol skulle avbrytas och 2012 förbjöds den officiellt och listas som ett olagligt läkemedel. Det var förbjudet på grund av dess negativa biverkningar och obetydlig medicinsk användning. Superdrol har dock fortfarande funktioner i den farmaceutiska “svarta marknaden”, och många idrottare och kroppsbyggare har fortfarande tillgång till smidsprodukten.

Dessa är några av biverkningarna av Superdrol:

Högt blodtryck

Högt blodtryck är ett vanligt hälsoproblem runt om i världen. Det är inte lätt att upptäcka och det visar inga klassiska symtom förrän dess effekter blir förödande. Det är en riskfaktor för hjärtattack, stroke och vaskulära skador. Superdrol har vetenskapligt visat sig orsaka en snabb ökning av blodtrycksnivåerna.

Toxicitet i lever

Superdrol kan administreras oralt på grund av modifieringen av drostanolon gör det möjligt att kringgå levern. Lever toxicitet är en allvarlig biverkning av de flesta steroider. Emellertid är fallet högre med Superdrol på grund av dess förmåga att kringgå levern. Levertoxicitet kan leda till fet leversjukdom, skrump och levercancer. Om du redan har ett etablerat fall av leversjukdom, håll dig klar från Superdrol.

Östrogena effekter

Superdrolcould orsakar utvidgning och stelnande av bröstvårtorna, särskilt hos män. Detta kallas gynekomasti . Detta är dock en effekt av långvarig användning och ofta Kur.

Obalans i blod Lipider

Det finns två primära typer av lipider i blodet. Högdensitet Lipoprotein (HDL) kolesterol som är friskt och lågdensitet Lipoprotein (LDL) kolesterol som är olyckligt. En balanserad lipidprofil har LDL i låga mängder. Superdrol ändrar dock denna balans. Det minskar HDL avsevärt och ökar LDL också. Detta kan leda till igensättning av blodkärl, endotelskador, hjärtattack och stroke.

Andra biverkningar av Superdrol inkluderar akne, kroppssvaghet, gradvis håravfall och förlust av libido.

Hur mycket kostar en Superdrol-Kur?

Superdrol kostar cirka 60 USD per flaska. Även om detta varierar från plats till plats, kan en container ta dig cirka 4 till 5 Kur. Emellertid tar en Superdrol-Kur mer än bara steroidhormonet. En riktig Superdrol-Kur kräver andra kosttillskott och en hel del rätt mat. Att få alla nödvändiga kosttillskott i kombination med mat kan kosta cirka 200 USD. Ändå beror detta på doseringen som administreras i en Kur. Ju högre Superdrol-dosering, desto högre kostnad för en period.

Superdrol-användare rekommenderas att alltid gå för Efter-Kurterapi, PCT . Detta kan göras genom att byta från Superdrol till en säkrare och laglig steroid eller genom användning av en motverkande (östrogen produkt) som Clomid och Nolva. PCT är mycket viktigt efter en Superdrol-Kur och det kan öka kostnaden för hela Kur.

Vad är doseringen av Superdrol?

Superdrol har en halveringstid på cirka 8 timmar. Under denna period visar det emellertid enorma resultat och hög styrka, speciellt under de första timmarna efter administrering. De flesta användare startar sin Superdrol-Kur med 10 till 20 mg per dag, och resultaten är fortfarande enorma. Avancerade användare går dock så mycket som 30 till 40 mg per dag. På grund av biverkningarna av Superdrol rekommenderas det att använda maximalt 20 mg per dag.

På grund av dess halveringstid är det ett bättre och hälsosammare doseringsprotokoll att ta det två gånger om dagen. Det kommer att lägga mindre tryck på dina organ och fortfarande ge dig önskvärda resultat. Det är viktigt att se till att Superdrol tas tillsammans med andra rekommenderade kosttillskott och kost. Detta kommer att få positiva resultat med frestelsen att öka doseringen och riskera kroppens användbara organ.