PEG-MGF

PEG-MGF, eller Pegylated Mechano Growth Factor, är en peptid som huvudsakligen används för återhämtning efter ansträngning. Det är känt för att kunna reparera skadad muskelvävnad mycket bättre än IGF-1.

Det har också bevisats att PEG-MGF hjälper till att odla de satellitceller som finns nära skadade muskelvävnader som fungerar som ersättningsceller i den skadade muskeln. Detta innebär att PEG-MGF skapar nya celler nära skadad muskelvävnad samtidigt som musklerna växer. Detta innebär också att det är möjligt att bygga ny muskelvävnad medan man reparerar befintlig muskel.

Eftersom PEG-MGF är en variant av IGF-1, Det är känt för att orsaka överlägsen tillväxt i vuxna muskler trots brist på genetisk predisposition. Att skapa nya muskelceller hjälper till och med muskelväxten genom att gynna ökad proteinsyntes och kväveretention. Sammanfattningsvis är PEG-MGF framför allt för att hjälpa någon som vill stimulera försenad muskeltillväxt.

En annan fördel är att PEG-MGF: s halveringstid förlängs från en halvtimme till flera dagar.

 

PEG-MGF: s effekter

Positiv för PEG-MGF

  1. Stimulerar muskeltillväxt
  2. Skapar nya muskelfibrer
  3. Ökar muskelåtervinning
  4. Gynnar kvävehållning
  5. Ökar proteinsyntesen
  6. Långvarig i kroppen, från 30 minuter till flera dagar

Negativt av PEG-MGF

  1. Kräver injektion strax efter träningen
  2. Rödhet i ansiktet
  3. Kliande hud

 

15 citat från Arnold Schwarzenegger

 

  • trenbolone-acetate-2

 

Råd för användning av PEG-MGF och cykler

Det rekommenderas att använda PEG-MGF efter träning eller under vilodagar eftersom IGF-1 är lägre vid denna tidpunkt och peptiden kan främst användas för återhämtning.

På grund av dess långa livslängd i kroppen kan den injiceras subkutant i feta områden i kroppen som mage, lår och skinkor. Det är lång livslängd gör det möjligt att hålla sig reaktiv tillräckligt länge för att komma till muskelreceptorerna och fortsätta sin restaurering.

Pulverflaskorna kan förvaras vid rumstemperatur i 1-2 månader. Utöver detta bör de förvaras på en sval plats vid en temperatur mellan 35 och 45 grader Fahrenheit. De kan förvaras i kylskåp i upp till 18 månader. När blandningarna har blandats ska de inte hålla rumstemperatur utan förvaras direkt på en sval plats. Det rekommenderas också att bara blanda in flaskorna en efter en när de används.

Det rekommenderas också att antingen göra en enda injektion efter att ha tränat flera muskler eller göra två injektioner i sidled i kroppen (lika doser på höger och vänster sida).