Melanotan

Melanotan 2 är en peptid känd för soling. Det kallas MT-1 eller MT-2 och stimulerar alfa-melanocytreceptorer. Reaktionen bildar tillräckligt med melanin, ett naturligt färgämne i människokroppen, för att uppmuntra garvning från solutsättning eller till och med utan sol, vilket är fördelaktigt för att undvika skadliga UV-strålar enligt solbränningsforskning. En MT-behandling beräknas ta lite mer än två veckor eller till och med en månad för att få den önskade effekten. Melanotan kan också tas cykliskt för att förbättra eller upprätthålla en solbränna.

 

Melanotan 2 är tre gånger starkare än Melanotan 1. De skapades av forskare för att erbjuda människor förmågan att ha jämnt bronsad hud utan att riskera hudcancer från sol exponering.

Melanotans effekter förblir synliga på lång sikt. I vissa fall kan effekterna av en cykel ta mer än ett år för att försvinna. Du måste också veta att underhållscykler för vissa kan orsaka permanenta effekter.

Vissa biverkningar som illamående, yrsel, huvudvärk och rodnad i ansiktet, särskilt efter en injektion, har avslöjats. Minskad aptit rapporteras också, vilket kan vara positivt eller negativt beroende på din diet. Oftast slutar negativa effekter när du är klar med att ta Melanotan.

Fräknar kan visas utan att vara för synliga tack vare solbränna och skönhetsfläckar kan bli mörkare. Allt detta försvinner efter att du slutat ta Melanotan.

 

15 citat från Arnold Schwarzenegger

 

  • trenbolone-acetate-2

 

MELANOTAN-effekter

 

Positiva effekter av MELANOTAN

  • Brun hud utan exponering för solen
  • Minskad hudcancer
  • Minskad aptit
  • Ökad libido

Negativa effekter av MELANOTAN

  • Illamående, yrsel och huvudvärk
  • Rodnad
  • Försvagad kropp
  • hyperpigmentering

 

Melanotan 2 Användning och dosering

Det är nödvändigt att endast göra en injektion per dag. Men riktiga nybörjare bör kompensera för biverkningarna genom att bara ta en halv dos två gånger om dagen för att starta, en på morgonen och en på kvällen. Detta hjälper dem att utvärdera deras MT-tolerans innan de bestämmer rätt kvantiteter att ta.

Melanotan är ett pulver som du blandar i en injektionsflaska och förvarar i kylen. När det nödvändiga vattnet har tillsatts i injektionsflaskan, bör melanotanintaget inte överstiga 30 dagar.

Melanotan-dosen får aldrig överstiga 2 mg per dag. Det rekommenderas att man bara tar 1 mg per dag, medvetet om att en halv dos fortfarande kan ge önskat resultat.