Kvinnliga Steroid kur

Anabole steroidanvändningar bland kvinnor i syfte att förbättra prestanda är förvånansvärt betydligt lägre än bland män. Av denna anledning är steroidanvändning av kvinnor ett ämne där det inte finns mycket information och som inte ofta diskuteras inom kroppsbyggande samhällen.

Det finns många anledningar till att kvinnor väljer att inte använda steroider för att förbättra kroppen eller öka prestandan. Kvinnor som använder steroider löper risk för betydande fysiologiska förändringar. Detta är den naturliga konsekvensen av att man lägger mycket större mängder testosteron eller liknande manliga hormoner i den kvinnliga kroppen.

Beroende på hur steroiderna används kan detta sträcka sig från relativt små förändringar till utveckling av extrema maskulina drag.

Så även om det inte är vanligt väljer vissa kvinnliga idrottare och kroppsbyggare att använda steroider för att förbättra prestandan. När de utförs noggrant kan dessa kvinnor uppnå betydande fördelar medan de noggrant kontrollerar biverkningarna.

Men steroidanvändning av kvinnor bör alltid övervägas och planeras mycket noggrant för att undvika potentiella allvarliga biverkningar som nästan säkert kommer att uppstå när användningen av steroidhormoner inte strikt kontrolleras och övervakas.

Preliminära överväganden för användning av anabola steroider för kvinnor

Att använda steroider är en stor sak för en kvinna. Det handlar ju om att ta onaturligt stora mängder manliga hormoner i kroppen – hormoner som den kvinnliga kroppen inte har utvecklats för att fungera med. Anabola och androgena steroider är syntetiska former och variationer av det manliga hormonet testosteron.

Medan kvinnor normalt sett har en liten mängd testosteron, gör något annat av det här manliga sexuella hormonet precis vad det gör hos manliga: orsakar utvecklingen av manliga egenskaper som ett resultat av ökad androgen och anabol aktivitet.

 

15 citat från Arnold Schwarzenegger

 

 • trenbolone-acetate-2

 

Det är de anabola egenskaperna som tilltalar idrottare, men som kvinna kommer du också att hantera de oönskade androgena effekterna. Allt detta leder till några allvarliga överväganden när du funderar på att använda steroider för prestanda och kroppsförbättringsändamål.

Dessa inkluderar:

 • Att förstå att ta anabola steroider innebär att manliga hormoner läggs in i den kvinnliga kroppen.
 • Att vara medveten om att biverkningar nästan säkert kommer att utvecklas och i vissa fall kan vara allvarliga och försvagande.
 • Att veta vilka steroider som är bäst lämpade för kvinnor och vilka som bör undvikas helt.
 • Vet om halveringstiden för varje steroid som beaktas och hur lång tid det tar att rensa systemet. Detta är viktigt såväl för läkemedelsprovning som kontroll av biverkningar.
 • Att ha en gedigen kunskap om doseringar och Kur och hur man bäst kan använda rätt steroider för de resultat du vill ha samtidigt som biverkningsriskerna balanseras.

Som kvinna kan det slutliga snittet från din abs, lår och rumpa vara svårt att ta itu med. Du behöver något som kommer att driva dig genom din träning och samtidigt bevara dina magra vinster. Förvandla din kropp med dessa 3 kvinnvänliga steroider .

Redaktörens anmärkning: För verklig NO-BS-information om Kursteroider måste du kolla in Rakt från tunnelbanan (min rekommenderade underjordiska steroidhandbok). Allt i den här boken är baserad på erfarenheter från första hand, inte teori.

Skillnader mellan manliga och kvinnliga steroid kur

De hårda och drastiska effekterna som steroider har på alla kvinnliga användare gör det absolut nödvändigt att skräddarsy en steroid kur specifikt för kvinnliga behov. En kvinna som använder någon anabola steroider kan inte bara ta samma dos och använda samma Kurlängd som manlig användare.

Kvinnliga steroidanvändare kommer mestadels att begränsas till endast vissa steroidföreningar, kommer att använda dem i mycket lägre doser och kommer att begränsa Kurs längd för att minimera utvecklingen av viriliserande effekter. Det finns vissa fördelar som kvinnor också har. Här är de viktigaste skillnaderna mellan manliga och kvinnliga steroid kur:

 • Korta Kurlängder krävs så att du kan hantera effekterna av virilisering. Ju längre dessa symtom kan utvecklas, desto svårare kommer de att få och även de mest milda steroiderna kommer med dessa biverkningar. Därför är begränsande Kurlängder det enda kontrollalternativ som kvinnor har för att minska svårigheten av virilisering. 4 veckor är en vanlig kvinnlig steroid kurlängd, men vissa kommer att förlänga detta till 6 eller till och med 8 veckor. Manlig Kurlängd börjar ofta vid 8-veckors märket och kan sträcka sig längre än 12 eller 16 veckor.
 • Vissa steroider bör undvikas helt av kvinnor helt enkelt på grund av deras kraftfulla androgena betyg. Sådana steroider kommer med säkerhet att orsaka en sådan extrem virilisering att de inte har någon fördel för kvinnliga användare. Män å andra sidan behöver inte oroa sig för dessa begränsningar.
 • Män kan vanligtvis stapla flera steroider tillsammans med framgång, men om kvinnor staplar steroider kommer det att multiplicera viriliseringsbiverkningarna som de androgena egenskaperna sammansattes. Visst bör nybörjare inte ens överväga att ta mer än en steroid åt gången. Avancerade kvinnliga användare kan och göra stackföreningar men man måste vara ännu mer vaksam när det gäller att känna igen och mildra biverkningar.
 • Manliga användare kommer att se testosteronsuppression som sträcker sig från mild till svår, så vanligtvis måste de inkludera en testosteronsteroid i Kur för att upprätthålla normal funktion. Detta är uppenbarligen inte ett problem för kvinnor så en ytterligare steroidförening som inte är relaterad till resultat är inte nödvändig. Dessutom behöver kvinnor inte oroa sig för terapi efter Kur.

De bästa (och värsta) anabola steroiderna för kvinnor

Vissa steroidföreningar är alldeles för kraftfulla vad gäller deras androgena egenskaper för att någonsin kunna vara användbara för kvinnor. Eventuella positiva fördelar med sådana föreningar skulle överskuggas avsevärt av de allvarliga biverkningar de ger en kvinna. Därför kommer de flesta kvinnor av steroidanvändare alltid att undvika de mest kraftfulla föreningarna med mycket hög androgen klassificering som Dianabol och Trenbolone.

Kvinnor, liksom manliga användare, kommer att välja att använda steroider för olika mål, så vad som kan vara den bästa sammansättningen (eller föreningar om stapling) för ett syfte, kommer inte nödvändigtvis att vara den mest idealiska för andra mål. Vanliga syften inkluderar för kroppsbyggande och muskeltillväxt, för att klippa och tävla prep, eller för att förbättra idrott och prestanda. Olika steroider ger olika möjliga resultat och effekter för varje mål.

När man överväger de bästa föreningarna att använda bör kvinnor inte bara tänka på själva föreningen utan också den ester som är kopplad till den. Långa estrar som förblir i kroppen under längre tid är mindre än idealiska för kvinnor. Om biverkningar utvecklas tar det mycket längre tid att sjunka än om en kortesterad förening togs. Enanthate, decanoate och cypionate är tre estrar som bäst undviks av kvinnor.

Så vilka steroider kan anses vara de bästa eller mest lämpliga för kvinnor? Oftast kommer de att falla in i kategorin av de mer milda föreningarna; de med ett lägre förhållande av anabola till androgena effekter. Alla steroider har en viss androgen effekt, så det slipper undan denna aspekt för kvinnliga användare. Men genom att använda föreningar med relativt milda androgena egenskaper kan kvinnor minska svårighetsgraden av biverkningar av virilisering.

De bästa steroiderna för kvinnliga användare

Anavar, Winstrol och Primobolan

Två av de allra bästa steroiderna för kvinnor och Anavar och Winstrol . Dessa är båda orala steroider med relativt låga anabola till androgena rationer och kan därför tolereras mycket bättre av kvinnliga användare än många andra föreningar. Doseringar måste fortfarande hållas låg och varaktighet högst 8 veckor; dock 4 eller 6 veckor anses vara mer än tillräckligt för de flesta.

Anavar och Winstrol ger kvinnor god muskelvinst, styrka och muskelhårdhet. Båda har också korta halveringstider så att kroppen rensas snabbt, vilket innebär att biverkningar avtar snabbt när steroiden rensar kroppen och användningen stoppas.

Kvinnor som är angelägna om att gå längre in i världen av injicerbara steroider kan överväga Primobolan Depot , särskilt där målet är att skära eller tävla prep och bibehålla mager massa är önskvärt. Primo, Anavar och Winstrol kan betraktas som tre av de bästa anabola steroiderna för kvinnor.

Kvinnliga Steroid kur

Kvinnliga Steroid kur

Utrustning (Boldenone undecylenate)

Equipoise (Boldenone undecylenate) är en annan förening som kvinnor kan välja att använda och detta är en injicerbar steroid så att det inte medför risken för levertoxicitet.

Kvinnor ser ofta mycket bra resultat med EQ och ofta är biverkningarna inte så allvarliga som med andra föreningar. Det har en relativt låg androgen klassificering, men som alla steroider för kvinnor, måste de användas vid en lägre dos eller så kommer biverkningarna att ta upp huvudet tidigt i Kur.

En nackdel med Equipoise för kvinnor är dess längre halveringstid jämfört med orala steroider, med en halveringstid på cirka 14 dagar; Detta innebär att om biverkningar uppstår kommer de att ta längre tid att sjunka eftersom steroiden tar längre tid att lämna kroppen.

Clenbuterol

Clenbuterol är ett annat hållbart alternativ för kvinnor, men detta är inte tekniskt en anabol steroid trots att den används på liknande sätt och har liknande egenskaper. Det är mycket användbart för viktminskning och fettförbränning eftersom det ökar ämnesomsättningen och hjälper till att bibehålla muskelmassa.

De värsta steroiderna för kvinnor

När det gäller de värsta steroiderna för kvinnor att använda, är det sådana som är så kraftfulla androgeniskt att de säkert kommer att orsaka allvarlig utveckling av maskulina funktioner; av denna anledning överväger vi de värsta steroiderna för kvinnor att använda för att inkludera Trenbolone, Dianabol och Anadrol.

Testosteron i sig är inte heller idealiskt för kvinnor om de inte är hårdkroppsbyggare och är mer bekymrade över att göra vinster än de vissa allvarliga biverkningar som kommer att användas.

Exempel på kvinnliga steroid kur

När en kvinna har bestämt sig för vilken steroidförening som ska användas, eller flera föreningar om en bunt föredras, är det dags att träna en lämplig Kur som kommer att få en balans mellan att få de önskade positiva effekterna med att mildra vissa biverkningar som också kommer att vara del av steroidanvändning.

Varje kvinna kommer att ha en annan nivå av tolerans när det gäller hur mycket negativ effekt hon är villig att ta itu med. De mest hardcore kvinnliga kroppsbyggare kommer att ha hög tolerans för allvarligare biverkningar och kanske inte ens bli alltför besvärade med detta.

Men för många andra kvinnor kommer att undertrycka alla manliga egenskaper så mycket som möjligt vara högt prioriterat under Kur. Det är här som rätt dosering kan göra stor skillnad och det kommer också att minimera Kurlängden.

Här är några grundläggande exempel på kvinnliga steroid kur. Var och en av dessa Kur är begränsad till en längd av 4-6 veckor och består av bara en steroidförening per Kur.

 • Anavar – 5-10 mg per dag i 4-6 veckor
 • Winstrol oral – 5-10 mg per dag under 4-6 veckor
 • Primobolan oral – 30-50 mg per dag i 4-6 veckor
 • Utrustning (Boldenone Undecylenate) – 50-75 mg per vecka under 4-6 veckor
 • Winstrol injicerbar – 60 mg varje vecka i 4-6 veckor (helst tas vid 15 mg en gång varannan dag)

Som vi kan se, är steroid kur för kvinnor enkla och ganska enkla jämfört med några av de Kur som manliga användare formulerar som ofta involverar flera föreningar, dosering av pyramidstil och mycket längre Kurlängder.

För kvinnor som är tillräckligt säkra med sin tidigare steroidupplevelse och känner sig redo att kombinera mer än en steroid i en Kur, kan en mer avancerad Kur genomföras. Denna Kur syftar särskilt till att skära eller fettförlust, och är användbar för tävling prep där att uppnå en mycket mager och hård kropp är målet.

 • Avancerad Kur nr 1: Clenbuterol vid 20 mg varannan dag under 7 veckor och Anavar vid 10 mg dagligen under de första 6 veckorna.
 • Avancerad Kur nr 2: Anavar vid 10 mg dagligen, Clenbuterol vid 20-80 mg dagligen, Cytomel vid 25-50 mg dagligen under totalt 8 veckor.

Tillsatsen av sköldkörtelhormonet Cytomel i denna avancerade Kur är att hjälpa till att reglera metabolism och energi och används ibland av manliga användare för att underlätta skärning och fettförlust.

Dessa mycket längre avancerade Kur som staplar flera steroider är just det: avancerade Kur. Kvinnor som utvecklar virilisering rekommenderas alltid att sluta använda omedelbart så att dessa effekter kan avta och försvinna. Ovanstående exempel är endast en guide, och användare uppmuntras att formulera sin egen Kurplan, inklusive att ändra doseringar och Kurlängden inom de gränser du är bekväm med.

Efterbehandling för kvinnor

Meningen med PCT för manliga steroidanvändare är att stimulera produktionen av normal testosteronfunktion efter att den har undertryckts av steroidhormonerna. Det är uppenbart att detta inte är en fråga som kvinnor står inför. Men behöver kvinnliga steroidanvändare fortfarande implementera någon form av efterbehandlingsKurterapi, eller är det OK att bara sluta använda steroider? Det finns ingen forskning för att säkerhetskopiera något påstående om att kvinnor behöver göra PCT efter en steroid kur och det är osannolikt att kvinnor av steroidanvändare gör PCT.

Läkemedlen som används i PCT är mestadels läkemedel mot bröstcancer – läkemedel som kvinnor med cancer tar. Friska kvinnor som tar dessa läkemedel är inte mycket meningsfulla alls och kommer sannolikt att vara skadliga eftersom de är anti-östrogena i naturen och kommer att leda till ytterligare störningar i hormonbalansen.

Inget av dessa manliga PCT-läkemedel bör användas av kvinnliga steroidanvändare. Konsensus är att kvinnliga användare återhämtar sig bäst från en steroid kur genom att helt enkelt stoppa Kur och fortsätta att upprätthålla en hälsosam kost och träningsregim.

Eftersom de flesta kvinnliga användare kommer att använda snabbverkande och korta halveringstider som lämnar systemet snabbt, kommer biverkningar som har utvecklats att börja avta relativt snabbt efter en Kur under förutsättning att de inte har fått utvecklas under en lång tid av tung steroid använda sig av. Bristen på PCT-krav för kvinnor är en fördel som kvinnor har jämfört med män när det gäller steroidanvändning.

Kvinnor och steroider: Möjliga biverkningar och faror

Manliga användare av steroider måste ta itu med några ganska intensiva och ibland allvarliga biverkningar. Så som vi förväntar oss kommer kvinnliga användare att ha en annan nivå av biverkningar att möta när de väljer att använda anabola steroider.

Eftersom steroider i princip är manliga hormoner (testosteron eller liknande) kommer de att orsaka drastiska förändringar i hela hur en kvinnas kropp fungerar. Kvinnor är helt enkelt inte vana vid att cirkulera överflödigt manligt hormon.

Precis som manliga steroidanvändare ser kvinnor också olika risker för biverkningar mellan olika föreningar. Vissa anses vara mer ”kvinnovänliga” än andra; men det betyder inte att det inte kommer att finnas några biverkningar. Även vid mycket låga doser kan praktiskt taget alla anabola steroider få oönskade effekter hos kvinnor.

Nyckeln är i de flesta fall inte bara att hålla dosen låg, utan Kurs längd kort för att förhindra att oönskade effekter får fortsätta att utvecklas.

Den mest berörda effekten för de flesta kvinnor är virilisering eller utvecklingen av manliga egenskaper. Detta är vad testosteronhormonet och andra liknande hormoner som drastiskt ökar manliga androgener gör mot den kvinnliga kroppen. Denna maskulina dragutveckling kan inkludera:

 • Fördjupning av rösten
 • Tillväxt av hår i ansikte och kropp
 • Utvidgningen av klitoris
 • Härdning eller grovhet i huden

Dessutom förlorar kvinnor som fortsätter använda högre doser och längre Kur av starka androgener som anabola steroider vissa feminina egenskaper. Nämligen:

 • Brösten kan minska i storlek.
 • MenstruationsKur kan ändras eller stoppa. Detta återgår vanligtvis till det normala när steroiderna stoppas.

Dessa effekter uppstår på grund av hur androgener påverkar kroppen såväl som när östrogenfunktionen förändras. Steroider som har kraftigare androgena egenskaper är helt klart steroiderna som kommer att orsaka virilisering snabbare och mer allvarligt än steroider som har en lägre androgen klassificering. Vissa steroider är helt utanför gränserna för kvinnor av detta skäl; de är helt enkelt för androgeniskt kraftfulla för att vara till någon positiv fördel för kvinnor.

Det finns andra allvarliga biverkningar som kvinnor måste vara medvetna om när de överväger steroidanvändning. Några av dessa är desamma som riskerna som män står inför. Dessa inkluderar:

 • Födelsedefekter: gravida kvinnor får aldrig vidröra anabola steroider eftersom de kommer att leda till allvarliga födelsedefekter i fostret.
 • Levertoxicitet: om en steroid är levertoxisk för manliga användare, gäller samma risk för kvinnor.
 • Höjt kolesterol: steroider som är kända för att höja kolesterolet hos män kan utgöra samma risk för kvinnor beroende på den speciella förening och dos som tas.

Bristen på forskning om negativa effekter av steroider på kvinnor innebär att det inte är möjligt att fullt ut förstå riskerna för det kardiovaskulära systemet eller levern, men användare bör fortsätta med antagandet att det finns en potential för att dessa kritiska kroppssystem påverkas negativt. genom pågående steroidanvändning.

Vanliga frågor och svar relaterade till kvinnor och steroider

Vilka är biverkningarna av användning av anabola steroider hos kvinnor?

Anabola steroider har många biverkningsrisker för kvinnor. Det är nästan omöjligt för en kvinna att undvika biverkningar när hon använder steroider även i låga doser, även om vissa föreningar är mycket mer tolerabla än andra. De viktigaste biverkningarna som kvinnor måste se upp för är de av viriliserande karaktär: en djupare röst, ökad kropps- och ansiktshårtillväxt, oljigare eller härdad hud, utvidgning av klitoris och menstruationsoregulariteter för att bara nämna några.

Varför använder kvinnor anabola steroider?

Kvinnor väljer att använda steroider av många av samma skäl som män gör: att bygga muskler, att tona och härda kroppen, förbereda sig för tävlingar, förlora fett och förbättra prestanda och styrka. Vissa kvinnor har bara ett specifikt mål, medan andra kan välja föreningar som kan leverera inom flera områden. Idrottare, kroppsbyggare och kroppsbyggare är alla kategorier av kvinnor som kan välja att använda anabola steroider.

Kan steroider hjälpa kvinnor med viktminskning?

De flesta anabola steroider kommer att göra det mycket effektivare för kvinnor att bränna fett. Skärning och fettförlust är en främsta anledning till att kvinnor kan välja att använda steroider. Genom att främja mager muskelvinst blir fettförlust snabbare vilket gör steroider till ett användbart verktyg för tävlingar där användaren vill få den mest smala, tonade kroppen med minimal kroppsfett inom en kort tidsperiod. Men steroider bara bränner inte fett; användaren måste delta i en konsekvent och intensiv fettförbränning samt att äta en diet som tillhandahåller tillräckligt med energi och fortfarande är en kaloriunderskott för fettförlust.

Gör steroider kvinnors bröst större?

Anabola steroider minskar kvinnans kvinnlighet. Så snarare än att bröst blir större, kommer de sannolikt att krympa. Denna atrofi av bröstvävnaden är den motsatta och oberoende effekten av vad som händer med vissa manliga användare av vissa steroider som kan orsaka bröstvävnadsförstoring. Denna minskning i bröststorlek är bara en av de biverkningar som anabola steroider kommer att leda till för kvinnliga användare.

Gör steroider kvinnors röster djupare?

Anabola steroider kan leda till utveckling av maskulina funktioner hos kvinnor, varav en av dem är en djupare röst. Testosteron är ansvarigt för fördjupningen av rösten hos män när de når puberteten, så när en kvinna tar syntetiskt testosteron eller testosteron-härledda hormoner i form av anabola steroider, kommer hennes röst gradvis att bli mer lägre och ta en skrovig ton. .

Den huvudsakliga orsaken till den fördjupade rösten beror på förtjockning av vokalvikten, där fysiska förändringar i röstanatomin sker på grund av förekomsten av testosteron. Denna speciella biverkning rapporteras ofta vara mer långvarig än andra viriliseringseffekter. En studie spårade en kvinnlig steroidanvändare i 20 år efter att hon upphörde att använda steroider efter bara en 6 veckors Kur, där hon utvecklade en djup röst och anatomiska förändringar som varade i många år och krävde kirurgi för att återvända rösten till ett mer feminint tillstånd.

Kan steroider påverka kvinnors fertilitet?

Anabola steroider kan ha en mycket gynnsam effekt på en kvinnas reproduktionssystem och funktion. Detta kan börja med avbrott i normal menstruationsfunktion, vars svårighetsgrad beror på varje individ inklusive ålder, samt förening och dos som tas. Detta i sin tur kan leda till fertilitetssvårigheter.

Det kan ta allt från några veckor till många månader för normal menstruation att återvända efter stopp av steroider. Födelsedefekter i fostret är en allvarligare fråga och kvinnor som använder steroider instrueras att aldrig bli gravida under denna tid. Det utvecklande fostret kommer att utveckla virilisering och onormalitet i könsorganen.

Används steroider i kvinnlig crossfit?

CrossFit-entusiaster kan ofta notera hur starka och rippade kvinnorna ofta ser ut. Är dessa professionella idrottare helt naturliga eller använder de steroider eller andra ämnen för en prestations- och tillväxtökning? Liksom alla sporter kommer ingen öppet att erkänna att använda några PED i CrossFit, vare sig det är steroider eller SARMs . Erfarna användare är experter på att cykla och tima användningen för att undvika positiva läkemedeltestresultat; därför kommer steroider i CrossFit troligen att förbli fast som skvaller om inte eller tills någon testar positivt.

Min slutsats och rekommendation

De två huvudsakliga orsakerna till att kvinnor kommer att välja att använda steroider är att förbättra prestanda och få muskler. Att förlora fett är ett annat vanligt mål. Kvinnor kan uppnå betydande muskeltillväxt med steroidanvändning, långt utöver vad som är möjligt i det naturliga tillståndet.

Professionella och konkurrenskraftiga kvinnliga kroppsbyggare kan använda sig av kraftfulla föreningar som Anavar, Winstrol, Primobolan och Clenbuterol, där målet ofta inte är enorma muskelvinster utan snarare extrem fettförlust och skärning för att uppnå en rippad och tonad look redo för en tävling.

Damer, förvandla dina kroppar och ladda dina träningspass med dessa 3 kvinnvänliga steroider .

Redaktörens anmärkning: Om du vill ha mer verklig, NO-BS information om användning av steroider måste du kolla in Rakt från tunnelbanan (min rekommenderade underjordiska steroidguide). Allt i den här boken är en verklig upplevelse, inte teori.

Referenser

 1. https://www.drugs.com/international/trenbolone.html
 2. https://books.google.com.tr/books?id=afKLA-6wW0oC&pg=PT618&redir_esc=y#v=onepage&q&f=false