DNP (2,4-Dinitrofenol)

DNP Historik och översikt

Det är verkligen sant att det inte finns något annat läkemedel på planeten som förbränner fett så snabbt som DNP kan, men det är också sant att inget annat läkemedel med samma fettförbränningsegenskaper är på distans lika farligt. Det är just därför DNP är något som bör noggrant ses på när det gäller att vara en lösning på att bränna kroppsfett, och även om det kan användas, är det extremt farligt att betrakta det som det primära sättet att bränna fett. Trots att det är oerhört farligt, fungerar det oerhört bra. Som sagt är det viktigt att förstå varför det fungerar så bra och varför det är så farligt.

Från början av 1900-talet, 1930-talet för att vara exakt, dök DNP först ut på marknaden som en föreskriven fettförlustprodukt. Redan då insåg både lekmän och experter ganska snabbt att detta var en produkt med en enorm kapacitet att bränna fett. Det fanns gott om människor som också insåg hur farligt det kunde vara som en försäljningsbar produkt. Som ett resultat avlägsnades det snabbt från receptbelagda status 1938 och gjordes helt olagligt att använda. Men det skulle inte hindra människor från att försöka bränna fett med det.

Många människor i bodybuilding- och kroppsbyggnadssamhället använder fortfarande DNP för att det fungerar, och många av de individerna i dessa samhällen kan säga att det inte finns någon anledning att frukta DNP, men sanningen är att någon som är rädd för drogen eller dess kapacitet har mer än tillräckligt med anledning att vara rädd för det.

DNP är känt med sitt officiella namn, 2,4-Dinitrophenol, och anses vara en industriell kemikalie. DNP används för att utveckla fotografering, döda svampar och som ett industriellt bekämpningsmedel. Så medan det fungerar bra när du bränner fett, tar du in ett industriellt gift för att göra det, och det är ingen hyperbole. Det som är otroligt med hur effektivt det ligger i dess enkelhet. Medan många fettförbränningsämnen gör det på ett indirekt sätt, är det mycket svårt att direkt förbränna fett, sanningen är att DNP kan göra det otänkbara: det kan bränna kroppsfett direkt.

Med tanke på att det är ett så enkelt och effektivt läkemedel skulle det vara vettigt att dess enkelhet är lika farlig.

Effekter av DNP

Det som gör DNP fantastiskt är det faktum att det levererar vad miljontals andra produkter förklarar att göra: eliminera rent kroppsfett snabbt. Detta gör DNP mycket önskvärt av det enkla skälet att de flesta andra läkemedel ingenstans i närheten kan replikera hastigheten eller effektiviteten i vilken kroppsfett elimineras. Med DNP kan du bokstavligen tappa ett kilo kroppsfett varje dag, inte bara vattenvikt eller uppblåsning, det här är en ren fettkrossare i högsta grad.

När det gäller anabolism och dessa egenskaper är DNP inte riktigt bra på dessa områden. Men det är fantastiskt att eliminera kroppsfett, och det är absolut det bästa med DNP. Annat än att bränna kroppsfett, gör DNP inte något annat av meriter. I själva verket, om du är en idrottare eller har en fysiskt ansträngande yrke eller livsstil, kommer detta läkemedel verkligen att hindra din effektivitet. Eftersom dina kärnkroppstemperaturer höjs till så hög grad kommer det att göra dig uttorkad och slö.

Den mest uppenbara frågan från dem som frågar om DNP är vilka alternativ till något så farligt och eventuellt dödligt? Tja, de två bästa ersättningarna för DNP i en viktminskningsstack är ämnen som Clenbuterol och Cytomel, oftast känd som T3. Båda dessa föreningar har liknande egenskaper, men den enkla sanningen är att DNP blåser dem båda helt ur vattnet i termer av att de faktiskt genererar fettförlusteffekter.

 

15 citat från Arnold Schwarzenegger

 

  • trenbolone-acetate-2

 

Men så mycket som vi har skrämt dig om DNP och med rätta, är det definitivt möjligt att använda det utan att döda dig själv eller skada dig själv. Du måste bara vara extremt försiktig så att du inte skadar dig själv, men i själva verket är det nästan omöjligt att göra när du tar DNP.

Utan att överdriva eller engagera sig i rädsla är den absoluta sanningen att DNP är absolut rent gift, 100 procent.

DNP (2,4-Dinitrofenol)

DNP (2,4-Dinitrofenol)

Biverkningar av DNP

Den mest potenta biverkningen av DNP är döden. Det är inget skämt och är inte en överdrift. Om du bestämmer dig för att ta denna förening, är det värsta som kan hända dig att ditt hjärta stoppar. Bortsett från döden finns det andra ogynnsamma biverkningar. Oftast fruktansvärd sömnlöshet. Eftersom du nästan lagar din insida levande med DNP, är det mycket svårt att sova på grund av svettningar och oförmågan att slappna av att du kommer att märka dramatiskt från detta läkemedel.

Du kommer att svettas så mycket på DNP att det har rapporterats att vissa människor faktiskt har förstört sina madrasser från mängden överdriven svettning. Svetten är stor på grund av den extrema inre kroppstemperaturen som DNP höjer din kropp också. Kom ihåg att när du ökar din metabolismaktivitet kommer det att resultera i mycket mer svettningar och ökade interna energiförbrukningar. Möjligheten till synskador är också en verklighet eftersom DNP-användning kan öka förekomsten av grå starr, som vanligtvis bildas när man använder detta ämne.

DNP-administration och användning

DNP är mycket populärt på grund av att många kroppsbyggare använder det för extrem viktminskning före en show. När det gäller de doser som vanligtvis används av kroppsbyggare är den vanligaste dosen en dos på 2 mg, men detta är bara för de mest muskulösa av individer. Så kom ihåg att det bör noteras att även om 2 mg är tillräckligt för dessa individer, behöver de flesta inte någonting på distans nära det eftersom de inte kommer att ha den nödvändiga massförlusten som tål en så hög dos.

Sanningen är dock att det inte finns några hårda uppgifter om dosering av DNP eftersom det har varit förbjudet i nästan hundra år. Det finns inga legitima tester tillgängliga, så de flesta doseringsrekommendationer är konsekvensen av försök och fel utöver kunskap om hörsel eller första hand.

Det bör noteras att om du väger 200 pund och har mycket kroppsfett kan du uppnå betydande resultat genom att använda en mycket, mycket liten dos. Det är helt enkelt för farligt att använda mer än säga 1 mg om du någonsin har använt det, men till och med fortfarande kommer varje dosering medföra stora risker bara för att det är DNP. Baserat på den faktiska användningen från första källor är DNP-användning hos muskulösa människor mycket riskabelt, betydligt riskfylldare än de som inte är lika muskulösa. Det bör också noteras att om du har mindre muskler är det “säkrare” för dig att ta DNP, men kom ihåg, på grund av hur giftigt det är för din kropp, betyder det inte så mycket för DNP att vara säkrare att ta.

Tillgänglighet för DNP

Att hitta DNP är det nästan omöjligt. För det första är det förbjudet för laglig konsumtion eller försäljning i nästan ett sekel. Som ett resultat av detta finns det bara riktigt på den svarta marknaden, men i själva verket är det inte riktigt korrekt. ja, det finns människor som säljer “DNP”, men sanningen är att DNP mer än troligt kommer att vara falska. Detta beror på att många människor säljer DNP i form av andra fettförlustprodukter eller stimulerande medel, och på grund av dessa effekter ger de det helt enkelt den generiska etiketten att vara “DNP” även om det inte är den faktiska föreningen.

Även om det finns vissa ämnen som kan orsaka liknande effekter, såvida du inte kan verifiera att det är DNP, så är det inte DNP. Det gör det också svårt att ordentligt dosera ämnet, eftersom verklig DNP är mycket giftig innebär att du måste ha alla försiktiga med hur mycket du bestämmer dig för att använda det laboratorium som köpts “DNP.” Så även om du hittar det, är det mer än troligt att det är falskt, UGL-DNP-kvalitet som blandas eller trappas ner med andra ämnen för att härma DNP: s faktiska effekter.

Köp DNP Online

När du köper DNP online måste du vara väldigt, mycket försiktig. Kom ihåg att eftersom det är så potent och farligt med avseende på doseringen måste du förstå att förutsatt att du faktiskt kunde få verklig, äkta DNP, kommer det att behöva doseras på en extremt låg nivå. Nu, med detta förstå, måste du inse att det faktum att det är nästan omöjligt att hitta riktigt DNP betyder att vad du precis har köpt online, det är mer än troligt inte DNP, och om det har någon DNP inuti, det är kommer att ha mest andra ämnen också.

Detta innebär att du måste vara mycket försiktig när du faktiskt tar det, för vad du än tror du har kommer det mer än troligt att ha andra biverkningar. Men eftersom det finns så många andra alternativ för att uppnå samma mål, behöver du inte riskera att ta DNP för att förlora kroppsfett.

Bortsett från att bara räkna kalorier och göra mer konditionsträning, finns det ett antal andra sätt du kan uppnå fantastiska resultat utan att ta till DNP.

Slutsats

Sammantaget är DNP en fantastisk förening som verkligen fungerar. Trots att det är så effektivt är det oerhört farligt och har dödat många tidigare, och eftersom människor är envisa kommer det att fortsätta att döda mer in i framtiden. Den mest moderna tillgängligheten av DNP är egentligen bara DNP blandad med andra ämnen eftersom det verkligen är svårt att hitta faktiska DNP om du inte är en toppkonkurrent. Eftersom de i de övre gränserna för konkurrenskraftig kroppsbyggande har anslutningar och resurser för att få riktigt DNP, kan de kanske få några, men om du är Joe Schmo, är du mer än troligt lyckosam.

Du kan försöka få det online, men kom ihåg att detta inte kommer att bli rent DNP, och om det är det, skulle du aldrig kunna berätta utan att testa flaskan. Bortsett från det, men DNP är också något som måste doseras ordentligt. Kom ihåg att om du är mer muskulös kommer du troligtvis inte ha så bra tid att ta DNP än någon som bara är din genomsnittliga person utan en imponerande kropp eller kroppsbyggnad. Detta betyder att om du är den genomsnittliga personen, är du förmodligen bättre att söka en alternativ metod för att förlora fett och bygga muskler och tro på oss, det finns så mycket bättre val än att bara ta DNP.

I slutet av dagen är DNP, trots dess mirakulösa förmåga att få människor strimlade, bokstavligen ett gift. Det finns inget annat sätt att säga det. Även om du bestämmer dig för att ta alla försiktighetsåtgärder som möjligt kan du fortfarande dö.