Dianabol Biverkningar

Vilka är biverkningarna

Dianabol; det är den andra anabola steroiden som någonsin skapats och en av få syntetiserade för det enda syftet med prestandaförbättring. Ännu viktigare är att dianabol sedan starten var en av de mest populära steroiderna genom tiderna; där andra anabola steroider har kommit och gått, har dianabol alltid varit kvar. På många sätt är det inte så förvånande; trots allt fungerar det mycket bra, ger anmärkningsvärda resultat och är i allmänhet en av de mer väl tolererade anabola steroiderna hos friska vuxna män.

Som det gamla talesättet säger, varför orka med en bra sak? Naturligtvis eftersom detta är en anabola steroider, som alla anabola steroider, och för den delen, alla icke-steroida mediciner finns dianabol-biverkningar.

Dianabol-biverkningar, liksom med biverkningarna av de flesta anabola steroider, är till största delen märkta som “möjliga” och inte garanterade. Detta är en mycket grundläggande skillnad, eftersom det innebär att de flesta män med en korrekt förståelse av hormonet kan undvika biverkningar av dianabol. Naturligtvis, även med en sund kunskapsbas kommer det att finnas undantag, men detta är fallet med allt vi lägger i kroppen från steroider, till smärtmedicinering till och med många former av vitaminer. Trots det kommer nyckeln till framgångsrik komplettering alltid att vara utbildning, för när vi förstår de möjliga biverkningarna då och först då har vi en chans att bekämpa eller till och med undvika dem helt. Med detta i åtanke, låt oss ta en titt på de möjliga bieffekterna av dianabol och se vad vi kan hitta.

Primära Dianabol-biverkningar:

De primära biverkningarna av dianabol kretsar kring steroiderna som aromatiserar naturen; aromatisering med hänvisning till omvandlingen av testosteron till östrogen. I sin natur verkar dianabol inte aromatisera nästan lika starkt som testosteron, men variationen i östrogeninducerade biverkningar verkar påverka de flesta män helt annorlunda från en till nästa mer än testosteron.

Till exempel, med en hög dosering av testosteron, säg över 1 000 mg per vecka, kan vi nästan alltid garantera att aromatasaktiviteten blir ganska hög; det kommer fortfarande att ha skillnader från man till man, men det kommer att vara högt. Med dianabol, medan det inte aromatiserar riktigt som testosteron, är det ett hormon som många män kan ta med mycket högt gör med lite att veta allvarlig aromatasaktivitet, men precis som många inte kan.

Hur som helst, oavsett dosering måste du vara medveten om de primära biverkningarna av dianabol precis samma. De flesta av de primära biverkningarna av dianabol är några av de vanligaste biverkningarna förknippade med anabola steroider, men det finns särskilt en som dianabol har större potential än de flesta av dess motsvarigheter.

 

15 citat från Arnold Schwarzenegger

 

  • trenbolone-acetate-2

 

Vi talar naturligtvis om högt blodtryck, och dianabol är ökänt för att öka det. Utöver högt blodtryck är detta en steroid som kan leda till Gynecomastia (manlig bröstförstoring) på grund av dess aromatiserande natur, samt överskott av vattenretention; överskottet av vattenretention kan ofta vara ganska betydande. dianabol har också förmågan att påverka dina kolesterolnivåer, både HDL och LDL; sänka den förstnämnda medan den ökar senare.

För att undvika de primära biverkningarna av dianabol kommer den första affärsordningen alltid att komplettera med en ansvarsfull dos. De flesta män tål 20 mg per dag mycket bra, medan många fortfarande tål så mycket som 50 mg per dag. I själva verket är 50 mg per dag ungefär så mycket som någon man någonsin kommer att behöva, men vissa kommer att välja att gå högre. Om du gör det måste du förstå risken för negativa biverkningar mycket större utöver denna punkt; det ökar med varje dosering som ökar, men verkar öka risken avsevärt för många senaste 50 mg.

Utöver dosering är det bästa du kan göra för att ge skydd komplettera med en aromatasinhibitor (AI) eftersom detta direkt kommer att hämma aromatasprocessen samt minska dina totala östrogennivåer. De flesta tycker att AI: er som Arimidex och Letrozole är de bästa valen. Rimliga doser och AI-användning kommer att göra underverk för alla människor, men enkla livsstilsvanor är också viktiga. Att konsumera en diet som är kolesterol- och blodtrycksvänlig är mycket viktigt; säkerställer att du har gott om Omega fettsyror i din kost kommer att tjäna dig mycket.

Eftersom vi lätt kan bekämpa låg testosteron med testosteronterapi, och eftersom de primära dianabolbiverkningarna kan undvikas med AI-användning och en riktig diet, så är vi hittills ganska tydliga. Trots det finns det en biverkning som återstår den mest av allt, och den kretsar kring steroidernas hepatotoxiska natur. Liksom de flesta orala anabola steroider är dianabol en C17-aa-steroid; C17-aa hänvisar till en strukturell förändring av hormonet vid den 17: e kolpositionen.

Denna strukturella förändring är nödvändig för hormonernas överlevnad; annars skulle den förstöras av levern och göras värdelös för kroppen. Även om denna förändring är nödvändig, gör den också dianabol giftig för levern, och som sådan måste försiktighet vidtas.

De flesta tycker att de aldrig borde överstiga 6-8 veckors användning, medan de flesta håller det på max 6 veckor och aldrig använder det igen förrän minst 6 veckor har gått. Vi kan göra undantag, men detta är en bra tumregel. Vidare kommer du nödvändigtvis att undvika tung alkoholkonsumtion när du kompletterar med dianabol, samt alla OTC-läkemedel där det är möjligt. Överskott av alkohol är mycket mer skadligt för levern än dianabol och kommer bara att ge mer stress på levern, och många OTC-läkemedel är så hepatotoxiska att de blåser dianabol ur vattnet.

Framgångsrik användning:

Om du vill ha framgångsrik användning, och vi antar att du gör det, om du följer riktlinjerna från ovan är det vad du får nästan varje gång. Anledningen till att vi inte kan säga varje gång beror på den unika, individuella naturen som vi alla har; till exempel kan de flesta av oss ta Aspirin eller Tylenol; de flesta av oss kan äta jordnötter och mejeriprodukter, men vissa av oss kan inte göra det här.

Vissa män kommer att vara så känsliga för dianabol steroid negativa effekter kommer att uppstå oavsett vad de gör, men de kommer att vara i minoritet. I alla fall kan vi definiera framgångsrik användning helt enkelt, eftersom framgångsrik användning är all användning som inte orsakar dig skada. Om skada orsakas är detta inte framgångsrik användning, men om du styr din användning med ovanstående är framgång det enda som majoriteten kommer att få.

Garanterat:

Som man undviker att, medan de flesta dianabol-biverkningar är möjliga och inte garanterade, finns det tre som förekommer som är undantag från regeln; testosteronsuppression, testikulär atrofi och levertoxicitet. Liksom alla anabola steroider kommer dianabol att undertrycka naturlig testosteronproduktion; i detta fall verkar dianabol undertrycka LH med cirka 80% såväl som att reducera den totala FSH-effekten med 30-35%. Av denna anledning, eftersom testosteron tillverkas i testiklarna och sådan produktion nu undertrycks, minskar testiklarna helt enkelt; det är oundvikligt och kommer att förekomma i varje man.

Dianabol Biverkningar

Dianabol Biverkningar

På grund av detta undertryckande, om du ska undvika ett lågt testosterontillstånd är det absolut nödvändigt att du tillhandahåller någon form av testosteronrättsmedel. Formen spelar ingen roll; allt som är viktigt är att du tillhandahåller tillräckligt med exogent testosteron för att bekämpa ett lågt tillstånd eftersom ett sådant tillstånd är mycket ohälsosamt. Naturligtvis finns det goda nyheter; när användningen har avbrutits och alla anabola steroider har lämnat ditt system kommer din naturliga testosteronproduktion att börja igen och dina testiklar kommer att återgå till sin normala storlek.

 

DIANABOL Köp

Dianabol Biverkningar Referenser

  1. http://www.la84foundation.org/SportsLibrary/JSH/JSH1993/JSH2001/jsh2001b.pdf
  2. https://archive.org/details/bub_gb_DXTysiS5ndQC/mode/2up
  3. http://www.alanaragonblog.com/wp-content/uploads/2014/11/Aug-2014-AARR-Eric-Helms-Article.pdf
  4. https://web.archive.org/web/20080528195958/